In this Light

Kauneusblogi

Luku 476.

JaneIredaleBB7


JaneIredaleBB

Kuinka moni teistä harrastaa meikkivoiteiden miksausta? Sain vinkin ostaessani Jane Iredalen bb-voidetta, että sitä voi sekoittaa kosteusvoiteen kanssa jos haluaa kevyemmän meikkipohjan. Ja niin päätin joku kerta kokeilla tätä kikkaa!

Kosteusvoiteeksi valikoitui Lumenen uutuus, Arctic Aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli, joka onkin aiheuttanut ihastusta tässä osoitteessa noin muutenkin, tykkään sen jellymäisestä, geelimäisestä koostumuksesta, sopivasta kosteustehosta, siitä ettei se tuki tai pahoinpitele ihoani ja sen tuoksu..tykkään todella paljon tuon tuotelinjan tuoksusta, se on ihanan freesi! Ainoa narinan aihe on sen osittainen rullautuvuus, joidenkin meikkipohjien alta se lähtee murentumaan. Ei kiva.

Mutta Jane ja Lumene toimivat kivasti yhteen, lopputulos on kevyt mutta yhä edelleen peittävä. Olen muuten viime aikoina todella tykästynyt tuohon Kicksin bb-voidesiveltimeen, saan mielestäni sen avulla kaikista parhaiten levitettyä Janen bb-voiteen tai nämä tällaiset bb-ja kosteusvoidemiksaukset. 

JaneIredaleBB10

JaneIredaleBB12


JaneIredaleBB15

Minun on pitänyt jo tyyliin tuhat ja yksi kertaa nostaa esiin mainio "sun huulet mutta paremmat"-tuotteeni, Estelle & Thildin sävyttävä huulivoide! Omaa sävyäni ei käsityksen mukaan ole saatavilla tai sävyn nimi on vaihtunut. Tämä alkaakin olla kohta kaksi vuotta vanha tuote, teoriassa tuotteen päiväys on paukkunut jo ajat sitten mutta aistinvaraisesti en ole huomannut muutoksia koostumuksessa tai tuoksussa, mikrobiviljemiä en sentään harrasta ;D Tai en haluaisi kyllä tietää niiden tuloksia..no, tuote onkin kohta loppuun truutattu.


JaneIredaleBB9

Mutta se sävy! Mielestäni se on ihana, marjaisan persikkainen, klassinen vaaleanpunainen. Huulille heti levityksen jälkeen tuote tuntuu jännän mikrorakaiselta, siis kuin huulilla olisi todella hienojakoista hiekkaa! Huulivoide on ladattu täyteen luonnon öljyjä joten samalla kun se sävyttää, se myös hoitaa. Hyvä, helppo ja nopea arkituote. Toki huulet jäävät tahmaisen tuntuisiksi, muttei kuitenkaan mitään megakärpäspaperitahmaa tämä jätä. 

0 Kommentit

Follow