In this Light

Kauneusblogi

Luku 477.

Maybellinehuulikiilto2
Maybellinehuulikiilto

Ysärihenkiset nudehuulet, kuinka raikkaalta ne näyttävät pitkän huulipunakauden jälkeen! Joku kerta päätin ostaa kokeiluun Maybellinen Color Elixir huulilakan, olin äitini kanssa piipahtamassa muutamissa kaupoissa ja jätettyäni lakan hyllyyn ensimmäisessä kaupassa, en enää voinut vastustaa kiusausta Citymarketissa. Silloin cittarissa olikin jonkinmoinen tarjous Maybellinen tuotteiden suhteen, oliko peräti 25% tai jopa 30% alennus? Sävyksi valikoitui 720 Nude Illusion, joka on kaunis toffeinen, mutta roosaan taittava vaaleanruskea. 

Huulilakan koostumus on hyvin silikoninen, mutta mukaan on myös ympätty granaattiomenan siemenöljyä ja risiiniöljyä. Tuote on hajustettu ja sen tuoksu sekä maku on jännä, en oikein saa siitä kiinni. Kenties toffeinen? Maku ei ole kuitenkaan mikään hyvä, karkkimainen, vaan enemmän minulle tulee mieleen multa tai maa ^_^ Huomasin incissä, että mukana on myös alumiinia, joka ei sinällään minua askarruta kainalotuotteissa, mutta suun kautta nautittuna tilanne aavistuksen skeptinen. Toki en usko, että huulikiillon alumiinipitoisuus olisi sitä luokkaa, että se aiheuttasi muistisairautta ja aiheuttaako alumiini ylipäänsä sitä, se on kysymys joka varmasti jakaa mielipiteitä. Eu on kuitenkin ottanut viime vuonna kantaa, että alumiini on turvallista kosmetiikassa. Itse toki vältän rikkinäiselle iholle alumiinituotteiden käyttämistä, esim. jos ajat kainalokarvat ja saat haavan, en ihan heti lähtisi levittämään alumiinia sisältävää antiperspiranttia rikkoutuneelle iholle. Toki rikkoutuneelle iholle käytettävien kosmetiikkatuotteiden suhteen kannattaa noin muutenkin pitää järki kädessä!

BareMinerals7
BareMinerals8

Kaikista skeptisyyksistä huolimatta tykkään huulilakasta kuin hullu puurosta! Huulilakka on huulipunan ja huulikiillon hybridi, tuote on suhteellisen peittävä ja mikä ihana, raikas vesimäinen kiilto siinä onkaan, sellainen vinyylinen. Tällä saa sellaiset modernit ysärihuulet, vastapainona mattaisille ja peittäville ruskeille!

Huulilakka levittyy kauniisti ja se tuntuu huulilla miellyttävältä ja kostealta, vain aavistuksen tahmaiselta. Kestävyys ei toki ole huippuluokkaa vaan tätä täytyy lisäillä päivän mittaan. Miksikään huulia mielettömästi hoitavaksi en tätä luokittelisi kuitenkaan. Huulilakka on pakattu todella kauniiseen hylsyyn, toki keveys paljastaa ettei tässä nyt mitään Dioria tai Guerlainia mukana kanneta mutta minun mielestäni pakkaus on yllättävän selektiiviseen kosmetiikkaan päin kallellaan, näen hyvin selviä yhteneväisyyksiä Diorin Addict Fluid Stick huulituotteeseen, Maybelline on selkeästi köyhän naisen Dior ^_^

4 Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana! :) Toimisi myös sulla aivan varmasti :)

   Poista
 2. Sävy voi olla ysäri mutta pinta tosiaan ei. Sopii hyvin sulle, saa silmäsi näyttämään erityisen sinisiltä! Tuo alumiiniosio sai mut kiemurtelemaan. Olen yrittänyt tässä muuttaa tapani ja päässytkin hyvään alkuun muistamisessa. Ei mulla haavoja usein tule, mutta on varmasti parempi tapa sheivata illalla eikä aamulla just ennen antiperspirantin laittamista. Kiitos neuvosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pinta on kyllä upea, en huomannut muita lakkoja kokeilla kämmenselälle, mutta uskoisin niidenkin olevan tällaisia vinyylisiä.

   Googlettelin tuota aluuminiasiaa ja ainakin eräs geriatrian erikoislääkäri suositteli, ettei ärtyneelle ja rikkonaiselle iholle kannata alumiinituotteita levittää, http://www.alzheimerinfo.fi/kysy-asiantuntijalta/aiheuttaako-magnesium-aluminium-silicate-alzheimeria

   Mulla on aina tapa, että käyn iltaisin suihkussa ja silloin sheivaan enkä ikinä ole laittanut yötä vasten dödöä, jotenkin olen halunnut antaa kainaloiden edes kerran päivässä hengittää :D En siis ole aiemmin ajatellut asiaa alumiinin kannalta kuin vasta sen "Ongelmana alumiini"-dokkarin jälkeen. Ja siinäkin eniten kyllä askarrutti se närästyslääkkeiden osuus, se suun kautta nautittu alumiini..

   Poista

Lähetä kommentti

Follow