In this Light

Kauneusblogi

I love me-messut 2015 ja lippuarvonta LUKIJOILLE
Kohta ne ovat täällä, kosmetiikkaintoilijoiden vuoden kohokohta eli I love me-messut! Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa messuilemassa ja tänä vuonna minulla on suuri kunnia olla paikalla bloggaajapassin voimin. Olen menossa messuille perjantaina, jos satut näkemään minut niin saa tulla moikkaamaan! :)

Itse odotan messuja jo into piukassa ja mahanpohjassa muutama perhonenkin kutkuttelee-iloisen jännittyneesti täällä fiilistellään.

I love me-messut kokoaa Helsingin Messukeskukseen viidet eri messut, kauneus, muoti, terveys, koru & kello ja luonnollisesti. Kauneus ja luonnollisesti aihepiirit kiinnostavat tottakai eniten, mutta aion myös käydä katsomassa muut osa-alueet läpi! Messuilla on paljon näytteilleasettajia joiden kojuista voi tehdä hyviä löytöjä ja tottakai räätälöityä ohjelmaa ( esim. muotinäytökset, paneelikeskustelut, kilpailut esim. karvanpoiston sm-kilpailut! ). Ajattelin kertoa omista tärpeistäni, kas näin:


Luonnollisesti alueella pe-su. Festareilla on 100 tutustumistuntia, jooga ei olisi kyllä meikäläiselle yhtään hullumpi laji! Tämä on erikseen maksullinen tapahtuma, johon myydään lippuja niin i love me-messut + joogafestarit TAI paikan päällä voi ostaa ei-täyteen-buukattuihin tunteihin vitosella kertalipun.


Perjantaina kello 11.00 Nukkumisergonomia ja hyvinvointi, kello 12.00 Aikuisten unikoulu  ( hahhaa miten niin huonosti nukuttuja öitä littanoilla ja kittanoilla tyynyillä..^_^ ), 13.30 Terveyttä työergonomiasta ( Tämä kiinnostaa ihan oman työnkin takia! ), 14.00 Kauneutta kulissien takana ( kauneustoimittajia ja -vaikuttajia keskustelemassa ), 14.30 Kauneuspilkut parhaille! ( Kauneustoimittajien yhdistys palkitsee messujen parhaat tuotteet ), 17.30 Kukkahattutäti ja kaunistautumisen kemikaalit.

Lauantaina kello 11.00 Matin lettikoulu! ( lettikirjaisä letittämässä ), kello 12.30 Valitse värityyppiisi sopivat meikkivärit ( Isadoran kansainvälinen meikkitaiteilija Stephan Ulvund Oienin kehittämä "värioppi" ).

Sunnuntaina kello 11.30 Kauden trendikkäimmät hiusvinkit, kello 15.00 Itsekkyys-hyljeksitty voimavara ( koska Veeti. Nih. ).


Perjantaina kello 10.30 Luonnon parantava voima, kello 13.00 Vihermehu-luonnollinen energiajuoma, kello 15.30 Löydä oikea ruokavalio ja paranna oloasi pysyvillä muutoksilla.

Lauantaina kello 12.00 Lempiruokaa iholle-pohjoiset luonnon antimet apuna ihonhoidossa ja ikääntymisessä, kello 13.30 Urban beauty from nature-ekologinen hiusmuotinäytös, kello 14.00 Ravinnon merkitys arjen jaksamisessa eri vuodenaikoina ( koska Satu Silvo ).

Sunnuntaina kello 13.30 Paleo-Kokonaisvaltaista hyvinvointia ihmisen alkuperäisestä ruokavaliosta, kello 15.30 Hyvän mielen vaatevalinnat ( koska Palonin Minna Särelä ), kello 17.00 Luonnonkosmetiikka harmoniassa luonnon kanssa.

Bloggaajakirppis perjantaina kello 16.00 hallissa 1. Aion ehdottomasti mennä tutkimaan ja näenpähän pitkän linjan "blogikamun" Tiian livenä ^_^ 

Areena ( tällä alueella on ilmeisesti liikunnallisia näytöksiä ja opastuksia) 

Lauantaina kello 11.00 Ihana, kamala putkirullaus, kello 15.00 Gymstick Power Slider ja H.I.T.

Ammattina iho-luentolava ( ammattilaistapahtuma joka avautuu lauantaina kello 14.00 kaikille messuilijoille! )

Lauantaina kello 15.00 Annatko aknen ja arpien pilata päiväsi-me emme, kello 16.30 Mitä eroa on luonnonmukaisella ja luomukosmetiikalla? 

Sunnuntaina kello 12.00 Mikä kosmetiikassa ärsyttää? Markkinointitermit ja myytit, kello 14.00 Face Fitness-muokkaa kasvot kuntoon ilman kirurgiaa, kello 15.00 3 eri-ikäisen naisen iho ( vinkkejä ihonhoitoon eri ikäisille naisille ).

Aion vielä omassa postauksessa sitten vinkata näytteilleasettajista sekä ostotärpeistä! Mutta sitten siihen teitä toivon mukaan kiinnostavaan osioon, eli sain arvottavaksi tapahtumaan lippuja lukijoilleni.

Arvon yhdelle henkilölle kaksi lippua. Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen käyntiin. Eli voit mennä yhden ystävän kanssa yhtenä päivänä tai käyttää molemmat liput itse kahtena eri päivänä. Arvonta päättyy lauantaina 3.10. kello 18.00 ja toimitan arvonnan vielä samana iltana. Toivon saavani voittajan yhteystiedot sunnuntaina 4.10. , jotta saan toimitettua ne ajoissa Messukeskukselle :) Arvonta on tarkoitettu blogin lukijoille, toivon että olisit lukijana joko bloggerin tai bloglovinin kautta. Toki otan huomioon, jos kerrot seuraavasi jotain muuta kanavaa kautta :) Lippuja on nyt sen verran paljon jaossa kanssabloggaajien blogeissa, joten uskoisin voittoprosentin olevan kohdillaan :D 

Kysynkin arvontaan osallistuvilta, mitä odotatte eniten I love me-messuilta? :)

Edit: liittäkää mukaan myös toimiva s-postiosoite, niin saan otettua heti yhteyttä :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


10 Kommentit

 1. Odotan koko messuja hirmuisesti! Erityisesti toki kaikkia uusia merkkejä, tuotteita ja laitteita. Luen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Haluaisin voittaa liput messuille :)

  mirajschmidt@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vautsi, bloggaajapassi - meikä on kade ;) Mulla on lauantaiksi jokavuotiset messutreffit kaverin kanssa jo sovittuna ja lippu ostettuna. Mutta jos voittaisin tässä toiset liput, voisin tulla toisen kaverin kanssa perjantaina moikkaamaan! Pitäisikin tässä vähitellen tutustua ohjelmaan ja tarjouksiin ja tehdä messupäiväsuunnitelma!

  Tämä on varmaan nyt neljäs kerta peräkkäin saman kaverin kanssa kyseisillä messuilla, joten kyseessä on jo perinne, ja taas vitsailtiinkin, että mikäli messuja vaan järjestetään, me ollaan siellä vielä kasikymppisinäkin menossa mukana. Ootan ihanan rentouttavaa "hömppäpäivää", ja että saan tutustua johonkin uusiin tuotteisiin, toivottavasti jotain näytteitäkin tarttuisi mukaan ja jotain ihanaa pientä heräteostosta. Manikyyri pitää ottaa, toivottavasti pääsisin myös johonkin meikkaukseen tai kampaukseen, ja mikäli hierontatuolimarkkinoijat ovat taas paikalla, meikäläisen löytää jossain vaiheessa iltapäivää lepäämästä sieltä :D

  Mikäli onnetar sattuu suosimaan, sposti on katarimaria@iki.fi.

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana, bloggerin kautta luen.
  Odotan messuilta mukavaa viikonloppua irti arjesta ja hypistellen uusia kosmetiikkatuttavuuksia ;)
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Minäääh! On vaikea sanoa, mitä odotan eniten. Ehkä kuulevani jostain ihan uudesta jutusta, joka mullistaa mun ryppynaaman hoidon?:) Saat minuun yhteyden vaikkapa Facebookin kautta, joten en laita sähköpostia tähän!

  VastaaPoista
 6. Odotan luonnonkosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa ja niistä hyviä tarjouksia! ^___^ Shoppailupäivä luvassa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja seuraan sinua Bloggerin(kin) kautta. :)

   Poista
 7. Seuraan bloggerissa ja toivon löytäväni messuilta hyviä tarjouksia ja edullisia ostoksia.
  pussikarhu (at) luukku.com

  VastaaPoista
 8. Kauneusmessut jee! Viimeksi kävin vuonna 2011 voitettuani Karkkipäivän arvonnasta liput, joten nyt olisi kyllä aika piipahtaa uudelleen. Ohjelmapuolelta kiinnostavimpia ovat bodypainting- ja maskeerauskilpailut, bloggaajakirppis (Plusmimmin pöytää odotellessa) sekä lauantain luomu vs luonnonkosmetiikka ja sunnuntain ensimmäiset Ammattina iho -lavan luennot. Myyntipisteistä kiinnostavat etenkin Salonshop (esim. Living Proof), Avon (ripsivärinvaihtokamppis!), invisibobble & Beautyblender, Biozell, Premcos apteekkikosmetiikka ja iso osa tavalliselle tallaajalle vieraammasta ammattipuolesta. Blogiasi luen Bloggerin lukulistan kautta :)
  missmxblog@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Jee me nähdään, ihana sinä ja vitsi olet tehnyt loistavan ja kattavan messupostauksen. Mietin tässä riittääkö edes kolme päivää messuilla, niin paljon tänä vuonna on kaikkea kivaa. :) Pian nähdään. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow