In this Light

Kauneusblogi

Luku 497.

HM10
HM13
HM9
HM16
HM18

Instagram-seuraajat jo huomasivatkin minun eksyneen H&M:n hyllyille tutustumaan merkin uusittuun meikkimallistoon. Ja pikainen pyrähdys tuottikin hedelmää, päätin ostaa kokeiluun-yllätys yllätys-huulipunan! Olen heikkona punaisiin ja oransseihin enkä kyennyt vastustamaan sävyä 033 Firebrand. Se on aivan upea, intensiivinen oranssinpunainen!

H&M:n huulipunat maksavat 9,99 euroa eli ne ovat suurinpiirtein samaa hintaluokkaa Maybellinen punien kanssa. Huulipuna on pakattu muoviseen hylsyyn, joka on ylellisen näköinen. Tämä näyttää paljon kalliimmalta, ei todellakaan miltään halpispunalta! Toki muovin tuntu on aina muovin tuntu, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Huulipuna on kuitenkin suhteellisen tukevasti hylsyssään, se ei heilu ärsyttävästi hylsyn reunoja vasten. Huulipuna on suhteellisen hajuton ja mauton, se tuoksuu aavistuksen pehmeältä vaniljalta.


HM1
HM3
HM5

En ole vielä perehtynyt, onko kaikissa huulipunasävyissä sama koostumus mutta tämä Firebrand on aivan ihanan kermainen! Se on todella helppo levittää ja se asettuu huulille nätisti kiiltämään. Huulipuna tuntuu huulilla kosteuttavalta. Kaikista isoin yllätys tuli huulipunan kestävyyden suhteen, joka on koostumukseen nähden ällistyttävä. Huulipuna on nimittäin kevyen aterian jälkeen inhimillisen näköinen huulilla ja se kuluu ylipäänsä huulilta tasaisesti. Itse voin tämän kanssa unohtaa huulimeikin korjailun lähes tyystin ja se on kuulkaas aika mahtava juttu! Toki olen meikinkorjaamisen suhteen boheemi noin muutenkin, joku toinenhan haluaa olla tiptop-minua ei sellainen kevyt eroosio haittaa mutta tottakai haluan näyttää siistiltä ( ja meikkipohjan rapistuminen minua kaikista eniten häiritsee ).

HM20

Laitan loppuun vielä swatch-kuvan sekä verrokkisävynä toisen oranssin, Maybellinen Electric Orangen ( aiempi postaus täällä, klikklik ). Ostohetkellä mietin, että onkohan tämä kuinka samanlainen mutta värimuistelin niistä löytyvän eroa. Tosin siinä mielessä muistin väärin, kuvittelin H&M:n Firebrandin olevan oranssisempi ja taisin jo niin ehtiä jollain somekanavalla väittämään :D Tosiasiassa Maybelline on oranssisempi. Kuvassa H&M on alempi sävy ja Maybelline ylempi.

Tämä huulipuna herätti kyllä kiinnostuksen H&M:n kosmetiikkatuotteisiin noin ylipäänsä, ainakin poskipunat vaikuttivat pigmenttisiltä ja hiustuotteissa oli jos jonkinmoista yllättävääkin konseptia! Huomasin muuten, että nettikaupassa ei tätä sävyä ole lainkaan ja mitä ilmeisemmin sävyt voivat vaihdella myymälöittäin.



10 Kommentit

  1. Onpa ihanan sävyinen puna! Sopii sulle aivan täydellisesti. Pakkaus on kaikkea muuta kuin H&M:n oloinen :) Täytynee jossain vaiheessa antaa näille mahdollisuus vakuuttaa mutkin, vaikka myönnänkin olevani ennakkoluuloinen "halpameikkien" suhteen. H&M:n meikkejä olen viimeksi käyttänyt yläasteiässä, josta on kohta 15 vuotta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia :) Tykkään kyllä oransseista huulilla! Ja kannattaa kyllä käydä ainakin katsomassa, uskoisin poskipunienkin olevan tosi hyvien! Tämä puna kyllä yllätti iloisesti, toki eihän tämä nyt mikään Lancome ole mutta ennakko-odotuksiin nähden tosi hyvä :)

      Mä oon saanut äidiltä joskus teininä/varhaisaikuisena lahjaksi ihanan värisen H&M luomivärisetin, mutta ne värit eivät kyllä luomilla olleet ihania :D

      Poista
  2. Näissä on tosi nätit pakkaukset, kun vertaa niihin entisiin. :)

    Upean sävyinen puna, tykkään noista oranssinsävyisistä punista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muuten kunnolla muista, millaiset ne aiemmat oli..ilmeisesti osa läpinäkyvää muovia, luomivärit jne.? Mutta nyt on kyllä stylet pakkaukset. Eikä sisältökään hullumpaa :)

      Ja oranssit punat on kyllä <3!

      Poista
  3. Wow, toi on oikeasti ihan täydellinen sulle! Tulispa näitä Lahteen kanssa, mulla olisi vaikka mitä mitä tahtoisin ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Ja mä pidän peukut, että Lahteenkin tulisi kunnon valimoima! Luulis nyt, on se kuitenkin sen verran iso kaupunki. Tosin ilmeisesti kaikki tuotteet on vain Forumin myymälässä, Aleksilla, Itiksessä jne. vain osa-esim Itiksessä oli vain värikosmetiikka.

      Poista
  4. Hei, toihan on tosi herkku, mutta silti jotenkin sellainen että vois uskaltaa itekin kokeilla �� - ja kun kestokin on noin hyvä :) Mä en koko kesänä käyttänyt huulipunaa kuin kerran (siis minä, jolle huulipuna on aina ollut jokapäiväinen pakkomielle), kun olen ollut niin ihastunut Acon huulirasvan sävyyn ja helppouteen. Jos tuota ei tarvitse koko ajan korjailla, niin mulla vois olla mahdollisuuksia päästä taas kärryille huulipunan käytöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa uskaltautua! Tai hehhee, jonkun testeripunan ihan sieltä juuresta kaivat vähän punaa spaatteliin ja kokeilet, onko kiva koostumus :) Punasin tuolla tänäänkin huulet, ja kahden safkailun jälkeen punasta oli vielä jäljellä sellainen "stain". Eka ruoka oli puuroa ja toka rasvaisempaa keittoa. Välissä join vettä ja kahvia. Toki jos sellaisen kunnon punakerroksen haluaa huulilla olevan koko ajan, sitä en voi luvata :D Mutta odotuksiini nähden tää oli yllättäjä :)

      Ja sävyttävät huulirasvat on kyllä ihanan helppoja :) Onko sulla sellainen aavistuksen ruusunpunainen se Aco? Tai ei heillä taida ollakaan kuin vaan se yksi sävy sävyttävissä. Mullakin oli joskus se mutta hukkasin sen ties kuinka pitkäksi aikaa johonkin mustaan aukkoon! Se Acon sinisessä purtilossa oleva huulirasva on muuten tosi hyvä!

      Poista
  5. Kaunista ja kivat kuvat! En olisi arvannut HM-punaa kestäväksi, täytynee kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tällä on yllättävän hyvä kesto ja kuluu huulilta kauniisti, jättäen sellaisen "stainin". Ja on kivan kosteuttavan oloinen! :) Kannattaa käydä ainakin katsomassa tarjonta läpi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow