In this Light

Kauneusblogi

Luku 500-Elizabet Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint Sunscreen SPF 15

EaHoney2
EaHoney5
EaHoney3Olin saanut jo tovi sitten pakkomielteen Elizabeth Ardenin sävyttävästä huulivoiteesta, Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint Sunscreen SPF 15:sta. Intoilin siitä viime kevään Hullut Päivät-tärppien yhteydessä ja viimeinen niitti oli huulivoide Heidin blogista bongattuna. Sävy 01 Honey oli niin ihastuttava että tiesin tiemme kohtaavan jossain vaiheessa. Kaiken kaikkiaan tuotteesta on tarjolla enemmänkin sävyjä, Ardenin omilla sivuilla niitä oli listattuna neljä; Berry, Blush, Honey ja Plum.

Tuote on jotain huulirasvan ja huulipunan välimaastosta, sävyttävä huulivoide on hyvin kuvaava termi. Tuotteen tuoksu on makeahko, aavistuksen hunajainen. Tuote on tuntumaltaan kuin huulirasva ja se antaa sävyä huulille yllättävän hyvin! Mikään pitkäkestoinen tuote tämä ei ole ja kuluu huulilta nätisti pois, jättäen aavistuksen väriä eli ns. "stainia". Tuotetta on hyvä lisäillä kahden-neljän tunnin välein ja teoriassa peili on hyvä apuväline. En ole vielä ilman peiliä tätä uskaltanut huulille lisätä sillä tälläkin on mahdollista saada huulimeikkivahinko aikaan.  Mutta tuotteena helppo, huulia hoitava ja mitä parasta, tarjoaa aurinkosuojan! Filtteri on tosin kemiallinen, henkilökohtaisesti tykkään fyysisistä enemmän mutta minulle ei myöskään se kemiallinenkaan ole kynnyskysymys-muutenhan tämä olisi jäänyt kauppaan. Tässä inci merkin nettisivuilta kopioituna, se oli pakkauksessa niin pienellä etten saanut yrityksistä huolimatta kunnollista kuvaa!

Petrolatum 30.2 % W/W, Padimate O 8.0 % W/W, Oxybenzone 3.0 % W/W. Other Ingredients: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ozokerite, Glyceryl Rosinate, Cetyl Lactate, Lanolin, Myristyl Lactate, Cetyl Acetate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax, Tocopherol, Acetylated Lanolin Alcohol, Methylstyrene/Vinyltoluene Copolymer, Microcrystalline Wax, BHT, Vegetable Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Fragrance, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylparaben, Propylparaben, Iron Oxides


EaHoney1.1
EaHoney1.3
EaHoney1.7

Kuten Heidikin kirjoitti, vaikka puna näyttää hylsyssä todella tummalta, on se huulilla yllättävän kesy! Minun huulillani sellainen "sun huulet mutta meikattu meikittömiksi". Näiden rusehtavien huulituotteiden kanssa minulla melkein ehdottomuus on vaalea yläosa, muuten lopputulos on tunkkainen. Hyvä arkihuulituote, kunhan vain pusero on vaalea! 

Ja hei, sellainen vinkki, Elizabeth Ardenin tuotteet ovat Brooklynnillä Stockmannilla syyskuussa kanta-asiakastarjouksessa, hinnoista saa 25 % alen! Se on aika hyvä ale, tämän huulivoiteen normaalihinta on 28 euroa ja alen jälkeen 20,90 euroa. Omani ostin Kicksistä, satuin sopivasti paikalle Forumin uuden liikkeen avajaisiin jolloin kaikesta sai 20 % alen. Elizabeth Ardenia myydään ainakin Stockkalla ja Kickseissä.

ps. Sain toiveen, että alkaisin otsikoida otsikot ihan kunnolla. Kun aikoinaan aloitin tämän blogin, oli sen idea aivan toisenlainen, sellainen taiteellinen, eskapistinen pilvilinnojen maalailublogi, joka käsitteli enemmän tyyliä, musiikilla ja kosmetiikalla oli vain sivuosa. Mutta niin kaikki muuttuu ja mistä tiedän, millaisista aiheista kirjoitan vaikka viiden vuoden kuluttua. En tiedä, olen aina ollut itsepäinen oman tiensä kulkija joka pitää oman päänsä mutta olen itsekin viime aikoina miettinyt, jos alkaisin nimetä otsikot-olenhan jo saanut tunnisteetkin luotua. Se olisi lukijaystävällisempääkin kun tietäisi heti, mitä juttu nyt noin suurinpiirtein koskee-joskin otsikoinnillakin voi johtaa harhaan. Ja nyt, kun täyteen tuli 500. postaus, päätin että on aika kääntää uusi sivu ja aloittaa otsikointi :) 

4 Kommentit

 1. Kiitos vinkistä! Tykkään juuri tuollaisista huulituotteista, vaikka viime aikoina olenkin "irrotellut" vähän näkyvimmilläkin sävyillä. Täytyypä katsastaa tämä! Luulenpa, että saa kodin myös mun meikkipussukasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :) Vaikka mäkin tykkään huulipunista, on tällaisille helpoille tuotteille kyllä myös hetkensä :) Varsinkin silloin jos on kiire koen sävyttävän huulivoiteet tai huulikiillot helpommiksi kuin huulipunan, niillä ei välttämättä saa niin isoa vahinkoa aikaan :D

   Mua kyllä kutkuttaisi tuo luumukin!

   Poista
 2. Kaunis sävy. Oot muuten ottanut ihania kuvia! Apua, pitää varmaan käväistä pe Stockalla, kun olen menossa Hki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sävy on kyllä tosi kaunis, yllätyin itsekin kuinka kiva se onkin! En olisi varmaan ilman Heidin postausta tästä sävystä kiinnostunutkaan :D Luumukin houkuttaa sävynä, kannattaa käydä kyllä tutkimassa Stockan tarjonta :)

   Ja kiitos kuvakehuista :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow