In this Light

Kauneusblogi

Luku 509-Puuteri joka mullisti maailmani.

Guerlainpuuteri2
Guerlainpuuteri3
Guerlainpuuteri9

Olipa tuossa taannoin Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtuma. Ja sattuipa niin, että bloggaajan luo oli päätynyt kaksi alekuponkia, joilla saisi aina yhdestä tuotteesta 20 % alen. Bloggaaja osti kampanjaviikon tarjouksesta yhden ihanan tuotteen ja päätyi sen lisäksi ostamaan itselleen uuden, ökyhintaisen puuterin. Alekuponki mahdollisti sen, että bloggaaja uskalsi tuotteen ostaa.

Guerlain Lingerie De Peau Nude Powder Foundation on tuote, joka hämmentää minua. Sitä ei ole listattuna Guerlainin sivuille, netistä lukemani mukaan ymmärrän tämän meikkipuuteriksi mutta konsulentti sanoi tämän olevan puuterin. Siis sellaisen, jota voi käyttää meikin kiinnittämiseen ja/tai korjailuun. Löysin kylläkin nyt lähemmin pakkausta tutkittuani, että siellä lukee suomeksi meikkivoidepuuteri. Hmm. Puuteri lupaa mattaista pintaa, kosteuttavuutta sekä SPF 20- PA ++. Aika hyvät speksit! 



Guerlainpuuteri8
Guerlainpuuteri12


Puuteri on pakattu kauniiseen, ylelliseen ja raskaaseen muovirasiaan johon voi ostaa täyttöjä. Puuterin hinta taisi olla piirun vajaa 70 euroa, täyttöjen hintaa en valitettavasti muista. Mukana tulee vippa. Olen levittänyt tuotetta joko isolla puuterisudilla tai vaihtoehtoisesti kuivalla meikkimunalla painellen meikkivoiteen tai bb-voiteen päälle. Viime aikoina olen rakastunut jälkimmäiseen tekniikkaan, vitsit kuinka kauniin ja kestävän meikkipohjan sillä saa aikaan!


Guerlainpuuteri10


Pahoittelut aavistuksen epäselvästä kuvasta, mutta kenties siitä nyt ainakin jotain saa selville. Oman huomioni incissä kiinnitti jojobaöljy, hyalyronihappo sekä vesi! Aurinkosuoja on kemiallinen, Ethylhexyl methoxycinnamate. Tuote on hajustettu, luonnollisesti Guerlainilla ei hajusteettomia tuotteita taida lainkaan olla! En oikein saa kiinni, miltä tuote tuoksuu, mutta tuoksu on parfyymisen viehko. Mielestäni tuote levittyy iholle kauniisti ja muutaman minuutin kuluttua levityksestä se ikäänkuin sulautuu kasvoille, olen todella tykästynyt tuotteen loihtimaan jälkeen. Se on kauniin samettinen, mattaisa mutta yllättävän valoisa. Talkkista jauhonaamaa tällä tuskin on mahdollista saada ja hyvä niin, tällaiset ysärillä puutereista traumatisoituneet saavat hyvää siedätyshoitoa!


Guerlainpuuteri6
Guerlainpuuterii



Minun sävyni on 02 Beige Clair/Light Beige. Sävy on muistaakseni toiseksi vaalein. Muistikuvieni mukaan sävyt olivat yllättävän kellertäviä. Swatchiin olen tarkoituksella kerrostanut tuotetta runsaasti, jotta sävy tulisi paremmin esille!


Guerlainputsku1

Tässä puuteri osana meikkiä, painelin sen kasvoille kuivalla meikkimunalla. Silloin lopputulos on peittävämpi ja kestävämpi. Parhaimmillaan tämä on mielestäni kevyen meikkipohjan yllä, kuvassa kasvoilla on puuterin alla L'orealin CC-voide, mutta tämä käy paksumpienkin meikkivoiteiden viimeistelyyn. Ostin tämän sillä idealla että kantaisin puuteria laukussa mukana meikin korjailuun mutta minun on myönnettävä tämän kulkeneen matkassa mukana todella vähän. Mutta ostamisen jälkeen tämä on löytynyt kasvoiltani lähes joka päivä! Ehdottomasti paras puuteri, jota olen käyttänyt. Se ei kuivata ihoa tai jumitu ihohuokosiin ( mitä moni muu puuteri on valitettavasti tehnyt..) ja loihtii kauniin lopputuloksen. Mitään megakestävää lopputulosta tällä ei kuitenkaan saa, tuttu ongelmakohta eli otsa ja nenä liejuuntuvat päivän mittaan-joskin vaihdettuani tekniikan meikkimunalla paineluun, on lopputulos ollut kestävämpi! 

Tämä on kuitenkin puuteri, joka on mullistanut maailmaani ja saanut ihan oikeasti kiinnostumaan puutereista! YSL:n uusi HD-puuteri on jo saanut sydämeni sykkimään ja jossain vaiheessa aion senkin kyllä hankkia. Mielestäni puutereissa kyllä huomaa eron hinnassa, toki poikkeuksiakin on. 

Mikä on teidän puuterisuhde? 

13 Kommentit

  1. Uijui miten kaunis, tuotahan himoaa jo siksi. Mutta tämä sekä se YSL kuulosta kyllä niin kiinnostavalta ja puuteria käytän aina kun meikkaan.

    Mukavaa iltaa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kaunis ja tällä saa kyllä kaunista jälkeä aikaankin :) Mä oon vasta aikuisena oppinut puutereille, monta vuotta suorastaan inhosin niitä, muistina ne ysärin kamalat jauhopuuterit :D Mutta puuteri on kyllä oiva lisä meikkiin. Kyllähän meikkikin kestää ihan erilailla :)

      YSL:n puuteri on pistetty itselläkin jo ostoslistalle, ehkä se olisi sitten se "käsilaukkupuuteri" :D Ihanaa alkanutta viikkoa sulle Tiia <3 :)

      Poista
  2. Kyllä se sellaiselta tosi kevyeltä meikkipuuterilta, koostumus on jotenkin sellainen ei niin jauhoinen... Tää on varmaan loistava, jos haluaa meikkipohjan päälle vielä sellaista utumaista peittoa lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että kulutin kyllä aika kauan aikaa pohtiessani, mikä tämä oikein onkaan miehiään :D Mutta kuten sanoit, tällä saa ihanasti lisää peittoa meikkipohjaan mutta sellaisella hyvällä ja freesillä otteella :) Utumainen on kuvaava termi!

      Poista
  3. Voi miten kaunis puuteri! Voisin melkein jo ostaa pelkän pakkauksen vuoksi! ;) Guerlainilla on kyllä niin paljon upeita tuotteita. Täytyy tutustua tähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlain on kyllä mun yksi sele-meikkisuosikki, nuo pakkaukset...YSL onkin sitten toinen :) Tajusin, että Guerlain onkin aika hyvin edustettuna meikkipussissani, siinä on vaan jotain vetoavaa! Ja kannattaa tosiaankin sipaista kämmenselälle kun pääset apajille, tän koostumus on kyllä ihastuttava! Aion testailla vielä muuten sitäkin, saisiko pelkästään tällä meikkipohjan tehtyä :D

      Poista
  4. Täytyy myöntää, ettei tuota hintaluokkaa löydy minun meikkipussistani, mutta uskon, että hyvä tuote on. Itse rakastan Laveran meikkivoidepuuteria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei näitä ihan joka päivä ostetakaan-ja aivan varmasti edullisissakin on hyviä yksilöitä! :) Mä tuun aina tosi iloiseksi tätä käyttäessä, toimiva tuote ja sitä tiettyä luksusta arjen keskelle, avot :D

      Laveran meikkivoidepuuteri kuulostaa kans ihanalta! Oot jo toinen bloggaaja joka sitä kehuu pienen ajan sisällä :)

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Näyttää kyllä tekevän varsin kaunista jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä saa kyllä luonnollisen, utuisen mutta kuulaan pinnan aikaan! Olin ekan kerran jälkeen ihan että WOW :D

      Poista
  7. Meikkipohja on varmasti se mihin kannattaa meikkaamisessa panostaa, mutta silti puutereiden suhteen menen halpisten kanssa. Tuntuu, että puuterilla ei ole ollut niin suurta merkitystä, mutta ehkä en ole vain kohdannut sitä parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mä voin sanoa, että sen eron huomaa :D Mulla on ollut puutereita vähän laidasta laitaan, en ole oikein tykännyt Lumenesta ( tuli liian "pakkeloitu" look ), enkä myöskään Lancomesta ( sekin oli aika pakkelimainen kasvoilla :P ). Irtopuutereista Couleur Caramelin silkkipuuteri on hyvä, Lily Lolon mattapuuteri sen sijaan kerääntyi omituisesti ihohuoksiin. Tai sitten se on vaan niin, että ole tosi nirso puutereiden suhteen :'D Aion kyllä mielenkiinnosta testata jotain halpisversiotakin, Lumenelle voisin antaa uuden mahdollisuuden ja se H&M:n puuteri myös houkuttaisi..:)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow