In this Light

Kauneusblogi

Luku 514-Pikainen messufiilistely.

InstagramCapture_8e3aa689-8f61-4fe4-97c8-5c35a578463b

Matkalla messuille, laukkuna kevyt kangaskassi Pariisista.


Ilovememeikki2
Ilovememeikki3

Meikki MUFE:n tuotteilla, tykkäsin!

InstagramCapture_dd70bff4-20db-4b1e-9fb9-e67182df9d45

Pakollinen kenkäselfie Instaan.

Pikainen moi! Erittäin väsynyt, mutta sitäkin iloisempi ja onnellisempi bloggaaja on kotiutunut I love me-messuilta. Olen yhä edelleenkin fiiliksissä ja edellisen yön univaje painaa, mutta pakko oli päästä pikaisesti kirjoittamaan.

Ihan ensiksi, messuille suuntaajat, hyödyntäkää meikkausmahdollisuus! Lähdin liikenteeseen lähes meikittä, aamulla sudin ainoastaan ripsiväriä ja huolittelin kulmat. Heti ensiksi suuntasinkin Beautyblender/Tangle Teezer-osastolle ja reippaasti pyysin meikkauksen. Meikistä tuli tosi kiva, se näkyy kasvokuvissa! Osastolla meikit tehtiin Make Up For Everin eli tuttavallisemmin MUFE:n tuotteilla. Minun kasvoilleni käytettiin uutta nestemäistä ULTRA HD meikkivoidetta, meikkivoiteesta on myös puikkoversiokin. Meikkivoiteen alle levitettiin primeri ja luonnollisesti paikalle töpöteltiin varjostukset sekä poskipuna ja silmien alle peitevoide. Kaikkien tuotteiden levitykseen käytettiin Beautyblenderiä, oli hienoa nähdä kuinka moniulotteinen "sivellin" se onkaan! Tottahan toki kaikki tuotteet olivat nestemäisiä tai voidemaisia, puuterisia varten olisi varmasti pitänyt vaihtaa kuiva muna. Yllätyin kuinka ohut, mutta peittävä meikkivoide voikaan olla, nimittäin kasvoissani oli tuolla hetkellä todellakin peitettävää. Pysyvyyskin vaikuttaisi mallikkaalta!

Mutta niin, takana on ihana ja pitkä päivä, aion tottakai kirjoittaa vielä perusteellisemmankin postauksen jossain vaiheessa ja jakaa Instassa muutamia kuvia latergram-henkisesti. Ihanaa messuviikonloppua kaikille!

10 Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Todellakin oli kiva nähdä :)! Yritettiin Lindan kanssa tulla vielä yhdessä sua moikkaamaan, mutta olit kaiketi jo lähtenyt..? :) Toivon mukaan sulla oli tänään antoisa messupäivä, mä oon ihan naattina täällä kun en sitten viime yönäkään saanut nukutuksi, oli liian tapahtumarikas ja ihanan antoisa päivä :D

   Poista
 2. Olipa varmasti kiva päivä, vaikka väsy oletkin nyt. Nuo messut kuulostavat hurjan paljon suuremmilta, ja kivommilta, mitä täällä meillä on. Olisi kiva päästä joskus paikan päälle ja tavata blogituttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, vieläkin väsyttää, unirytmit ihan päin sanonko mitä :D No jos ens yönä sitten..

   Messut ovat tosi isot! No mutta Messukeskuksessa onkin kokoa ja lääniä :) Voi että, nyt otat vaikka itsellesi haasteeksi päästä ensi vuonna messuille!

   Poista
 3. Moi! Oli hauska törmätä. Pikkasen olin että ööö, mutta sytyttihän sitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja hahhaa, voin joo kuvitella että moikkaamistilanne oli tietylla tavalla absurdi, siis jo siinä vaiheessa joku takin liepeistä kiskaisemassa :´D Mutta hyvin sain sua seuraamalla haettua oman passin, olin nimittäin ihan että ööö, missähän täällä se info oikein on..:) Ja niin oli kiva nähdä-vaikkakin pikaisesti :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oli todellakin ihanaa nähdä <3 <3 ^_^ Toivon mukaan nähdään joskus uudelleenkin!

   Poista
 5. Onpa kivat nuo sun lasit, sopii tosi kauniisti!

  Itsekin kävin pyörähtämässä messuilla perjantaina, mutta päänsärky ja hälyisä messukeskus eivät oikein sopineet yhteen... Harmi sinänsä, sillä siellä olisi kyllä löytynyt ihmeteltävää vaikka millä mitalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Christina :)

   Ja oijoi, päänsärky ja se väentungos..ei hyvä yhdistelmä, voin kuvitella :( Löysitkö mitään kivaa kuitenkin? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow