In this Light

Kauneusblogi

Luku 515-Haluatko ostaa kaksi konsonattia?-L'oreal CC-voide.

LorkkuCC14
LorkkuCC13
LorkkuCC16

Ostin kesällä alennusmyynneistä L'orealin CC-voiteen, minulla oli hyviä kokemuksia merkin BB-voiteesta ja tämän CC-voiteen koostumus on samankaltainen joten ajattelin että tulisin siihen tykästymään. Enkä muuten ollut väärässä!

CC-voide on kehitelty korjaamaan ihon värivirheitä. Voiteesta on markkinoilla kolme versiota, lilan sävyinen anti-dullness taittamaan ihon keltaisuutta ja sameutta, vihreä anti-redness neutralisoimaan ihon punaisuutta ja oranssi/persikka anti-fatigue tuomaan hehkua väsyneelle iholle. Suomessa on myynnissä vain lila sekä vihreä versio. Oranssi/persikka saattaisi kenties olla liian tymäkkä ja sävyttävä meille kalpeille skandeille? Päädyin valinnassani lopulta tuohon lilaan versioon, koska se näytti kämmenselällä aavistuksen paremmalta-toki kasvoja ajatellen vihreä olisi voinut olla parempi valinta.

Voiteessa on suojakerroin 20, se on luonnollisesti kemiallinen kun kyseessä on petrokemian tuote. Voiteen luvataan myös kosteuttavan ihoa. Aika hyvät kriteerit kesätuotteelle! Tuotteen tuoksu on neutraali, vähän muovinen.


LorkkuCC18


CC-voide on koostumukseltaan notkeaa ja juoksevaa, jo lähellä nestemäistä emulsiota. Se on alkuunsa hämmentävän väristä, mutta muuttuu iholle levitettynä aivan toisenlaiseksi.


LorkkuCC19
LorkkuCC20
LorkkuCC21


Voiteen seassa on pieniä rakeita, mikrokapseleita jotka rikkoutuvat voidetta levittäessä ja koostumus muuttuu värilliseksi, kevyesti peittäväksi voiteeksi. Suhteellisen vaalealle käsivarren sisäpuolelle levitettynä tämä ei jätä mitään rajoja ja on henkäyksen ohut!


LorkkuCC4


ilman meikkipohjaa

LorkkuCC7

LorkkuCC9


Kasvoilla voide näyttää tältä. Se antaa kevyen, freesin ilmeen! Peittokyky on kevyt, mutta yllätyin kuinka hyvin tämä tasoittaa finniarpia ja ihon kirjavuutta. Lopputulos on kuultava, aavistuksen samettinen mutta tietyllä tavalla kostea. Tykkään tuotteen jättämästä meikkipinnasta todella paljon, tällaiset ohuet, kuultavat samettiset pohjat ovat makuuni. Tuotteen sävy on ihan siinä rajalla, onko se liian tumma iholleni, tämä onkin optimaalisin kesäkäyttöön kun iho on päivettynyt.

Kesällä käytin tätä suoraan misellivedellä pyyhitylle iholle, se oli tarpeeksi kosteuttava mutta syksyn tullen laitan mielelläni alle kosteusvoiteen. Tuotteen kestävyys on yllättävän hyvä, tämä toimi kuumina kesäpäivinäkin yllättävän hyvin! Nykyään minusta on vaan kehkeytynyt sellainen puuterimimmi että pelkkä BB-tai CC-voide tuntuu liian..paljaalta? Tai viimeistelemättömältä?

Sumusilmät1


Tässä vielä CC-voide osana muuta meikkiä, pinta on puuteroitu ja sen avulla saan hienosäädettyä sävyä vaaleammaksi! CC-voidettahan voisi myös käyttää ns, primerina, mutta itselleni ajatus CC-voiteen ja meikkivoiteen kerrostamisesta tuntuu liian paksulta. Mutta CC-voide ja meikkipuuteri toimivat ihanasti yhdessä! CC-voide maksaa n. 20 euroa ja saatavuus on hyvä, päivittäistavarakaupat ja tavaratalot. Tykästyin tuotteeseen todella paljon, tämä on yksi suosikeistani kun kyseessä on petrokemian meikkipohjatuotteet!

5 Kommentit

 1. Ihanat kuvat! <3

  Mä olenkin vähän miettinyt millaista tää on, kun idea on vähän sama kuin siinä yhteisessä suosikissa Estèe Lauderissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna ^_^!

   Tämä on mun mielestä kuivempaa kuin EL:n CC-voide! EL on kosteuttavampi ja jättää kasteisella tavalla kostean pinnan. En ole vielä tutustunut Estee Lauderin klassikkovoiteeseen Dayweariin, mutta sen perusteella mitä olen sitä kämmenselälle kokeillut, niin se voisi olla enemmän tämän L'orealin cc-voiteen kaltaisempi :)

   Poista
 2. Mulla on vähän vastahakaisuutta L'orealia kohtaan, mutta hyvältähän tuo kyllä näyttää. Tasoittaa ihon sävyä ihan hyvin kauniisti.

  Mulla on Zuiin CC-voide värissä Mint, ja se on periaatteessa ihan ok, mutta mulla on vähän ongelmia sen suhteen, että miten laajalle alueelle sitä levittää. Se on tarkoitettu nimenomaan primeriksi, se siis ei tee mitään sävyä iholle, vaan vain taittaa punaisuutta pois. Mutta musta tuntuu, että en voi levittää sitä koko kasvoille, kun menen sitten aivan liian valkoiseksi. Pitäisi levittää vain couperoottisille alueille ehkä. Lisäksi se ei oikein toimi mulla muiden tuotteiden alla kuin Zuiin pohjien. Ei oikein toimi voidemaisten meikkivoiteiden alla, (jotka on nimenomaan mun lemppareita), ne jäävät sitten siinä päällä jotenkin paakkuisen näköiseksi. Mutta pitää jatkaa testailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä tasoittaa ihoa kivasti! Ja ymmärrän kyllä sun fiilikset, itse sekakäyttäjänäkin kyllä mielummin kallistun luonnollisempaan, mutta en ole ehdoton-ja varsinkin kun iho on se nirsompi tapaus :D

   Oletko kokeillut levittää muiden merkkien voidemaisia meikkipohjia ns. meikkimunalla, jos silloin ne toimisivat Zuiin CC-voiteen kanssa? Meikkimuna on kyllä paras apuväline levitykseen, jos kyseessä ei ole helposti levittyvä meikkivoide! Toinen kikka voisi olla se, että sekoittaakin CC-voidetta kosteusvoiteeseen/seerumiin. Silloin se voisi "hulahtaa" ihoon paremmin ja kenties lopputulos ei olisi niin valkoinen? :) Zuiin CC-voiteet ovat kyllä alkaneet kiinnostaa, samoin se perinteinen meikinpohjustusvoide!

   Poista
  2. Niin ja tarkennan vielä, tarkoitan että meikkimunan avulla voisi saada ei-yhteen-sopivan primer+meikkivoideyhdistelmän toimimaan paremmin! Mä olen valitettavasti vähän huono käyttämään meikkimunaa ( koska meikkaan usein kiireessä ) mutta oijoi, sillä kyllä saa todella upeaa jälkeä aikaan! Olen kirjoittanut siitä aiemmin, laitan linkin tähän näin:

   http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2015/02/luku-433.html

   Poista

Lähetä kommentti

Follow