In this Light

Kauneusblogi

Luku 521-Nuxe Crème Prodigieuse Yeux

Nuxe4


Ranskalaisella Nuxella on erityinen sija sydämessäni. En tiedä, vaikka olenkin käyttänyt todella vähän heidän tuotteitaan, miellän ne kuitenkin miellyttäviksi. Yhteen aikaan käytinkin Nuxea enemmänkin, mutta epäilys hajusteallergiasta sai minut karsimaan käyttämäni kosmetiikan minimiin, hyvästelin silloiset Nuxetkin. Muistan meidän reissanneen sitä kevättä seuranneena kesänä Pariisiin ja mielessäni harmittelin, kun Nuxe-apajat jäivät vain haaveeksi.

Ymmärsin jossain vaiheessa, että tuskin olen hajusteille allerginen ja uskallauduin ottamaan hajustettuja tuotteita takaisin elämääni. Nuxe tosin jäi vähän unohduksiin, kunnes nyt syksyllä ostin Stockmannin Hulluilta Päiviltä silmänympärysvoiteen, Crème Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturising Eye Creamin heräteostoksena. Tuote lupaa olla kosteuttava ja virkistävä, vähentää turvotusta, tummuutta ja ikääntymisen merkkejä. Tuote on pakattu riittoisaan, 15 ml pumppupulloon ja hei, tässä on toimiva pumppu! Bloggajakollegoiden kanssa olemme mananneet toimimattomia ruikkijapumppupulloja tai vaihtoehtoisesti sellaisia pumppupulloja, joissa annostelu toimii mutta voide kuivuu tulpaksi pumpun suulle. Tässä ei ole moisia ongelmia!


Nuxe2


Olen käyttänut silmänympärysvoidetta aamuin illoin. Koostumus on miellyttävä, voidemainen. Kun ostohetkellä levitin testeristä voidetta kämmenselälle, tunsin viilentävän vaikutuksen. Jostain syystä en kuitenkaan huomaa viilentävyyttä silmänympärysiholla? Olen kokeillut levittää tätä useastikin kämmenselälle, silloin viilentävyyden oikeasti huomaa. Mutta silmien alla, yksinkertaisesti en vain sitä tunne.

Voide sisältää kofeiinia ja hyaluronihappoa, joiden pitäisi vähentää turvotusta. Sinisen immortel-kasvin polyfenolit ( tuota..enpä tätä ennen tiennyt, että polyfenoli on antioksidantti, joka päivä oppii jotain uutta! ), kaakaosolut ja sininen leväuute taistelevat myös turvotusta vastaan. Tuotteen aineosista 94,6 % on luonnollisia, mikä on aika hurjan kuuloinen määrä-ottaen huomioon ettei Nuxe ole virallisesti luonnonkosmetiikkaa.

NuxeSY
Voide on luonnonvalkeahkoa, aavistuksen kellertävää ja koostumukseltaan täyteläistä mutta ei liian tuhtia.


En sinällään kärsi aamuisin silmänympärysihon turvotuksesta kuin satunnaisesti, mutta niinä päivinä Nuxe on kyllä ollut oiva apu, varsinkin yhdistettynä pikkurillillä tapahtuvaan lymfa-taputteluun! Tällöin aluksi levitän sy-voiteen sy-iholle ja hellästi, mutta napakasti pikkurillillä taputtelen sen paikalleen. Aloitan taputtelun silmän sisäkulmasta, päättäen ulkokulmaan ja toistan tämän useamman kerran. Tämä muuten toimii myös yläluomella, siis pelkkä taputtelu! On tärkeää tehdä taputtelu nimenomaan sisäkulmasta ulkokulmaan, jotta nesteet poistuvat oikeaan suuntaan.

Omalla ihollani Nuxe toimii mainiosti myös meikin alla, voide imeytyy nopeasti ja sen ylle levittyy meikki jos toinenkin sutjakkaasti. Inhoan voiteita, jotka aiheuttavat päälle levitetyn meikin rullaamisen, tämän kanssa niin ei ole tapahtunut-onneksi! Jonain aamuina saatan levittää voidetta ronskimminkin, ikäänkuin silmänympärysiholle naamioksi. Ja ennen kuin huomaankaan, voide on kadonnut ihoni sisään. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi, sellaiseksi todella mukavaksi.

Ainoa marmattamisen aihe koskee tuoksua, tuote tuoksuu aika voimakkaalle! Mieluiten ottaisin silmänympärysihon tuotteet hajusteettomina, onneksi tämän tuotteen tuoksu ei ärsytä herkkiä silmiäni. Tuote maksaa Sokoksen verkkokaupassa 20.90 euroa, omani taisi tarjouksessa maksaa 13 euroa. Tätä tulen kyllä ostamaan uudelleen, nimittäin koostumus on mieleeni, samoin tuotteen teho! Silmänympärysihon tummuutta en usko tämän vaalentaneen eikä alkavat ryppyni ole kadonneet mutta toisaalta, enpä odota miltään silmänympärysvoiteelta moisia paukkuja. Huolellinen hoito, joka sisältää päivittäisen pesun ja kosteuttamisen on parasta, mitä voit tehdä ennalta ehkäistäksesi ikääntymisen merkkejä ( vaikka tiedänkin poikkeuksia ).

6 Kommentit

  1. Pitääpä opetella taputtelemaan voiteet oikeaan suuntaan, koska mä taidan laittaa vähän sinnepäin :D. Mä olen aina ajatellut, että Nuxe luonnonkosmetiikkaa, koska onhan tuo prosenttimäärä korkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti opetella oikea taputtelusuunta :) Yläluomella voi muuten taputella alhaalta ylöspäinkin :D Jos jostain syystä silmät ovat turvoksissa, tuolla tekniikalla saa kyllä ihan kivasti tuloksia aikaan :) Muutenkin voiteet kannattaa taputella kasvojen keskeltä reunoille päin, sen lymfakierron suuntaisesti.

      Nuxe on ehkä sellaista semiluonnonkosmetiikkaa. Osassa tuotteissa on käsitykseni mukaan synteettisiäkin ainesosia. Nuxella on erikseen oma Bio-Beaute sarjansa, joka on käsitykseni mukaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  2. Varmaan turha sanoa, että olen ollut Nuxe-fani jo vuosia. Jännä, että tuon viilentävän tunteen tuntee vain kädellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän himmaillut, koska edellä mainitut syyt. Sitä misellivettä on pitänyt monesti ostaa aamupesuvedeksi! Mä itsekin ihmettelen, etten huomaa sitä viilentävää vaikutusta sy-iholla :O Luulisi sen ihon olevan vielä herkempääkin kuin kämmenselän. No, ehkä mun kasvojen iho on sen verran lämpöinen, etteivät tuollaiset viilentävät efektit vaan pääse oikeuksiinsa :D

      Poista
  3. Nuxe on ihana merkki, omalla kohdalla on nyt ongelmia tuon tuoksun suhteen. Testissä Nuxen silmänympärysvoide ja Detox voide, tuntuvat aivan ihanilta, mutta tuoksuvat mälsiltä. Ei oikein miltään, mutta kuitenkin joltain. Tykkään taasen, että tuotteet tuoksuvat aina jollekin, mieluiten puhtaalle. Nuxen vartaloöljy taasen on niin yliveto, että siitä voisinkin kirjoittaa vaikka kilometrin pätkät. Loistavia kaikki, mutta tuoksu on tärkeä eli sinulle taasen tuoksuttomuus.

    Ihanaa päivää Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä juttu, mä olen mieltänyt Nuxen vähän sellaiseksi tosi tuoksuvaksi brändiksi :D Mutta tuoksumakuja on niin monia! Ja mun täytyy kyllä käydä tuoksuttamassa noita tuotteita! :)

      Mä kyllä mieluiten kasvotuotteet ottaisin tuoksuttomina, mutta kroppatuotteet saa tuoksuakin :) Monen kasvotuotteen tuoksu voi olla aika tymäkkäkin, ottaa liikaa nenään :P

      Poista

Lähetä kommentti

Follow