In this Light

Kauneusblogi

Luku 522-Juhlan aika

Juhlameikki4

Tuossa taannoin, itseasiassa rapiat kuukausi sitten juhlimme miehen kummitädin pyöreitä. Tein itselleni juhlameikin, johon en välttämättä ollut ihan täysin tyytyväinen. Silmämeikin sävymaailmasta tuli liian hopeisen kylmä! Pohjana käytin essencen metal glam-luomiväriä, jolla saa ihanan hohtavat silmät mutta sudin vielä sen päälle Guerlainilta harmaata. Olisi ehkä pitänyt pitäytyä pelkässä essencessä, vaikka onhan tuon persikkakullan ja hopean yhdistelmä aika fierce. Pelkkää essenceä on silmän sisänurkassa, ulkonurkkaa kohden tummensin sävyä sillä harmaalla luomivärillä. Tein eye-linerilla rajauksen ripsien tyveen, ripsivärinhän olin harjannut paikalleen ihan ensiksi, ennen luomivärin levitystä. Sotken nimittäin aina ripsivärillä luomet! 

Juhlameikki7
Juhlameikki8
Juhlameikki11

Meikkipohjan taisin muistaakseni tehdä Diorin Nude-meikkivoiteella. Muistin vasta sitä kasvoille työstäessäni sen, että minunhan piti meikkimunailla se paikalleen! No, sai siveltimelläkin ihan kelpoa jälkeä, vaikka omaan makuuni pohjasta tulikin ehkä liian tuhti. Kyllä, olen perfektionisti, vieläpä realistinen sellainen! 


Juhlameikki14

Huulille sipaisin huolettomasti MACin Honeyloven, josta tulee vielä lisää juttua. Luonnollisesti siveltimöin poskipunan ja varjostukset paikalleen sekä tottakai Guerlainin meteoriiteista keijukaishohtopölyä tuomaan kasvoille valoa! Näistä silmälasikuvista huomaa hyvin sen, kuinka silmälasit syövät silmämeikin vahvuutta ( ja saavat friikit silmäni näyttämään tasapainoisemmilta, hahhaa!). Ja täten myös antavat paljon anteeksi, likinäköisenä silmien meikkaaminen ei muuten ole se helpoin juttu. Hiuksille en valitettavasti ehtinyt tehdä mitään sen kummempia, ainoastaan föönasin ne. Jälkikäteen ajateltuna nutturakampaus ei varmaan olisi ollut huono veto, onneksi juhlat olivat rennot ja lämminhenkiset.

10 Kommentit

 1. Oi mun mielestä tää on tosi kaunis! Etenkin tuo pronssisen kultainen väri sisänurkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Täytyy tehdä joskus silmämeikki pelkällä essencellä, tuo on kyllä upea väri sellaisenaankin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Sitä on aina vaan niin analyyttisen kriittinen omaa itseään kohtaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ooo kiitos! Ehkä voisi harkita piilareitakin taas pitkän tauon jälkeen..:)

   Poista
 4. Niin on kauniit silmät ja ihana tuo metallinhohde. Ostin jonkun hyvin vastaavan Essenceltä, mutta enhän noin hienosti osaa kyllä sitä käyttää. :) Essencellä on kyllä muutama aivan mahtava helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Millainen se sun essence on? Mä höhlä en kuvannut nyt purkkeja, voisinkin kyllä tehdä ihan siitäkin oman postauksen :) Tämä kyseinen laatu vaatii aikamoista luomelle pakkaamista ja sen jälkeen ees-taas sutimista, siis ihan kokreettisesti luomivärin paikalleen pressaamista/hieromista. Silloin tuo metallihohto ilmestyy esiin :)

   Poista
 5. Jännä kun kirjoitin tuon yllä olevan kommentin, se meni ihan ilman mitään, mutta kun menin seuraavaan vaati kuvallista robottivahvistusta. Hassua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh? :O Onpas outo juttu..mitä lie Blogger sekoilee, ei mulla ole koskaan ollut kommenttien vahvistusta/hyväksyntää, kuin ehkä joskus poikkeustilanteessa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow