In this Light

Kauneusblogi

Luku 525-Hunajarakkaus

Honeylove10


Sain syksyllä pakkomielteen yhteen MAC:in huulipunista. Honeylove eli hunajarakkaus näytti täydelliseltä "sun huulet mutta paremmat"-nudepunalta! Ihastuin tähän nähtyäni punan Heidin blogissa, täytyy tunnustaa että kyseinen nainen taitaakin olla oma huulipunaidolini ^_^ Punan ostaminen ei vaan ollut helpoin keikka, sillä se oli Helsingin MAC-pisteeltä loppunut. Onneksi Stockkan verkkokauppa pelasti!

Honeylove9


Honeylove on koostumukseltaan matta, mutta omaan makuuni koostumus on yllättävän kermainen. Huulipuna ei oikeastaan tuoksu eikä maistu juurikaan, erotan ainoastaan vienon makean, vaniljaisen tuoksun. MACin huulipunien hinnat pyörivät reilun 20 euron tuntumassa. Sävy näyttää hurjalta käsivarrelle swatchattuna, sellaiselta että sen perusteella kiertäisin tämän kaukaa. Onneksi sävyt käyttäytyvät useimmiten huulilla aivan toisella tavalla! Alla kuva huulimeikittömistä huulista sekä kuvat huulipunatuista huulista, niissäkin on itseasiassa hurja ero, sillä käytin kahta eri tekniikkaa huulimeikin tekemiseen.

P9257868

Honeylove4
Honeylove8
Honeylove5


Näissä kuvissa olen käyttänyt huulipunan alla Kicksin huulimeikinpohjustajaa ja levitin huulipunan siveltimellä. Kuten huomaatte, lopputulos on kermaisen mehukas eikä mattaa nähnytkään ( käy lukemassa postaus huulimeikinpohjustajasta ja ymmärrät miksi näin ^_^ ). En rajannut huulia enkä tehnyt mitään sen kummempia kikkailuja pohjustajan lisäksi. Huulipuna ehkä aavistuksen hukkuu ihon sävyyn, päätinkin seuraavana päivänä kokeilla huulimeikkiä kunnon työvaiheiden kanssa.

Honeyl7-2
Honeyl3-2


Seuraavana päivänä levitin taas pohjustajan, käsitettelin huulten ympäryksen peitevoiteella ( hups taisin häivyttää liian huonosti, tosin pienenä motkotuksen sanana sanottakoon, että käyttämäni meikkivoide on aavistuksen liian tumma ja sen piti olla oman ihoni sävyyn sopiva! Ilmeisesti hapettumisen ihme on tapahtunut, hitsi vie!) ja rajasin huulet sävyihin sopivalla huultenrajauskynällä. Pohjustajaa sipaisin vain kevyesti ja peitevoidettakin muuten levittyi myös itse huulille. Huulipunan levitin aluksi siveltimellä mutta lopuksi sudin sitä suoraan puikosta. Painoin ylimääräisen punan wc-paperiin saadakseni mattaisamman lopputuloksen. Puna näyttäytyykin vaaleampana, veikkaan suurimmaksi syyksi huulille levinnyttä peiteainetta joka vaalensi huulten omaa sävyä. Toki kuvissa on eri päivistä johtuen erilainen valo, ensimmäiset kuvat ovat lämpimämpiä sävyltään.

Molemmat lopputulokset ovat mieleeni, pohjustajalla kyllä saa kivan ja vaaleamman ilmeen kuin suoraan huulille punaa levittämällä. Suoraan huulille ilman pohjustajaa levitettynä puna onkin vilahtanut tässä postauksessa. Punan huulilla kesto on kohtuullinen, ilman pohjustajaa se on parempi. Puna kestää pientä syömistä ja juomista, mutta tottakai sapuskoinnit jättävät tietyn jäljen. Olen huomannut, että nudesävyjen suhteen huulimeikin korjaaminen on olematonta omalla kohdallani, punaisten ja selvästi näkyvien sävyjen kanssa tilanne onkin toinen! Yht'äkkiä vaan huomaan, että niin, eipä huulilla enää sitä nudesävyä olekaan. Vaikka se oma, tummempi sävy helposti kuultaakin kuluneen nudepunan läpi, ei tarve huulimeikin korjaamiseen ole se akuutein. Nudesävyt yksinkertaisesti unohtaa huulille!

Nudepunat, ovatko ne mieleenne?

10 Kommentit

 1. Oi, onpa kyllä muuten aika täydellinen nudesävy sulle tää!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis nude. Nudet punat ei oo yhtään mun juttu, olen yhden löytänyt, mistä pidän aidosti. :D Tyydyn ihailemaan toisilla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3! Mikä muuten oli se sun ainokainen suosikki? :) Mutta joo, nudepunat eivät välttämättä ole se helpoin huulipunaväri. Olin nimittäin sitä mieltä, ettei mulle nudet sovi mutta sitten tapahtui jotain ^_^

   Poista
 3. Ihana on puna, kovin luonnollinen <3 Kivaa iltaa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Sävy on kyllä luonnollinen, jännän roosaisen oranssinen rusehtava :)

   Poista
 4. Nudepunat ovat kauniita, mutta jostain syystä ne jäävät mulla helposti käyttämättä. Tykkään monesti tehdä pikameikin, jolloin silmiin tulee pelkkä ripsiväri, niin sitten kaipaa huuliin vähän enemmän sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kunnolla erottuvalla punalla kyllä saa enemmän potkua jos silmämeikki on minimalistinen. Nudet pääsevät parhaiten oikeuksiin sumusilmien kanssa :)

   Poista
 5. Upea! Tykkään kyllä noista "my lips but better" -punista. Tuo kyseinen sävy ei varmaan mulle sopisi, mutta ah, näyttää ihanalta sulla. Ja on muuten kauniit huulet sulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanni <3! Hmm, miksi ei voisi sopia sulle..? Kokeilemallahan se selviää :) Tosin nudesävyt voivat olla haastavia, ihan jo kulloinenkin hiusten sävy voi vaikuttaa nuden sopivuuteen!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow