In this Light

Kauneusblogi

Luku 538-Ihoa kirkastava tehohoito

Superseerumi1


Olen monesti jo kertonutkin, kuinka öljyt mullistivat ihonhoitoni. Samoin ihon tarpeiden ymmärtäminen, kun sen hoksasin on ihonhoidosta tullut jännää mutta samalla tuloksellista; parhaimmillaan ihon tarpeiden ennakointi tai mahdollisen lievän kriisin sovittelu oikeilla hoitotuotteilla saa ihan oikeasti näkyviä tuloksia aikaan! Mutta nyt minun on pakko kertoa eräästä yhdistelmästä, joka yksinkertaisesti toimii omalla ihollani tosi hyvin nimenomaan yhdistelmänä.


Superseerumi2


Ostin jo vuosi sitten Juice Beautyn soothing seerumin. Juice Beautyhan on hedelmähappoihin perustuva, luonnollinen ihonhoitosarja Jenkeistä. Seerumin luvataan rauhoittavan ja tasoittavan ihon punoitusta, siinä on käytetty mm. aloe veraa, sianpuolukkaa, vadelmaa ja lakritsia. Olenkin törmännyt lakritsiin nimenomaan monissa rauhoittavissa ihonhoitotuotteissa. Seerumissa on myös mukana hyaluronihappoa tuomassa iholle kosteutta ja viininrypäleen siemenet kirkastavat ihoa sekä taistelevat vapaita radikaaleja vastaan. Mutta minun oli pakko nostaa kädet ylös, seerumi oli herkälle iholleni liian tujua. Se ei toiminut sellaisenaan, vaan iho tuntui jäävän liian kireäksi ja punoittavammaksi, jopa ärtyneen oloiseksi. Seerumi myös kuumotti kasvoilla. Mietinkin, pitäisikö minun lahjoittaa seerumi eteenpäin, mutta se unohtui.

Nyt eräänä päivänä havahduin siihen, kuinka tukkoisilta kasvoni vaikuttivat. Ihohuokoset tuntuivat korostuvan kraaterinomaisesti, meikki tarraantui kuolleisiin ihosoluihin ja yleisilme oli sammunut. Otinkin ryhtiliikkeen ja iltasella kuorin kasvoni. Siinä sitten hetken pohdin, mitä laittaisin tehohoidoksi kuorinnan jälkeen ja päätin ottaa pienen riskin kun käteni hakeutui tämän rauhoittavan seerumin pariin. Päätin kuitenkin laimentaa seerumia mainiolla Sacha Inchi-öljyllä ja toivoa parasta, ettei iho saisi hepulia. Tämä on nimenomaan se jännä-sektori, koskaan et voi olla varma, meneekö ihonhoitoliikkeesi täysin metsään vai seisooko lopussa kiitos.

Ja kas, tämä yhdistelmä toimi enemmän kuin hyvin! Iho oli seuraavana aamuna heleä ja kirkas. Uskon käyttämäni öljyn, jota ihoni pyyteettömästi rakastaa, auttaneen ihoani hyväksymään muuten liian tujun seerumin. Testailin aamulla seerumia sellaisenaan iholle ja huomasin, että iho hyväksyi seerumin punoitusta lukuunottamatta. Päätin kuitenkin kuunnella ihoani ja jättää tämän seerumin käytön selkeästi iltaan. Yritän myös pitää maltin mielessä ja enkä ajatellut käyttää seerumia edes joka iltana vaan selvästi silloin, kun iho kaipaa lisää heleyttä ja kirkkautta. Hedelmähappotuotteet ovatkin mielestäni paras konsti saada iho kirkastumaan ja heleytymään, kunhan vaan muistaa niiden suhteen maltin-liika on liikaa ja ihoa kannattaa kuunnella!

5 Kommentit

 1. Tykkään tosi paljon Juicy Beautyn seerumista, itsellä ei onneksi iho saanut siitä hepulia, vaikka se alkaakin punoittamaan helposti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, tällä kyllä saa punoittavan ihon, sen huomasin totisesti tuon aamukäytön jälkeen ^_^ Mutta omalle iholleni harvempi tahti on parempi, sen jouduin toteamaan kantapään kautta :D

   Poista
 2. Juicy on täysin vieras merkki, mutta kiehtova! Born to Bion öljystä olen tykännyt kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä sarjalla on kyllä tehokas ihonhoitofilosofia :) Toki kaikista herkkäihoisimmille tuotteet voivat olla liian tujuja, mutta itsekin voin näitä satunnaisesti käyttää.

   Ja öljyt ylipäänsä kasvoilla <3 Onko sulla muuten ollut samaa öljyä?

   Poista
 3. Seerumi näyttää houkuttelevalta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow