In this Light

Kauneusblogi

Luku 539-Korres Milk Proteins puhdistusvoide

KorresMP2

Olin aiemmin puhdistusgeelien ja -vaahtojen suuri fanityttö. Jossain vaiheessa aloin miettiä, voisiko ihon tukkoisuus ja näppylät kenties johtua liian pesevistä puhdistustuotteista ja päätin kokeilla hellävaraisempia, balmimaisempia puhdistustuotteita. Ja sille tielle olen kuulkaas jäänytkin! Vaihtelunhalun takia yritänkin aina ostaa uuden puhdistustuotteen vanhan näyttäessä loppumisen merkkejä. Erisanin jälkeen päätin kokeilla Korresin Milk Proteins puhdistusvoidetta.


KorresMP6

Puhdistusvoide on saippuaton ja nimensä mukaisesti se sisältää maitoa; sen luvataan kosteuttavan ja ravitsevan ihoa. Korresin pakkauksista voi helposti tarkistaa mitä tuotteet sisältävät tai eivät, itse arvostan tätä ominaisuutta jolloin helposti näen esim. tuotteen alkoholittomuuden tai vaikkapa vehnättömyyden. Pakkaus on tyylikäs, Korresilla on osattu yksinkertaisesti kauniiden pakkausten resepti. Puhdistusvoiteessa on mieto, jännä tuoksu. Se on kevyen lakritsaisen kukkainen, raikas, jopa suolainen. Puhdistusvoide onkin riittävää tavaraa, olen ostanut omani syyskuun puolessavälissä ja tuotetta on vieläkin jäljellä-joskin välissä olen kokeillut muitakin puhdistustuotteita. Puhdistusvoiteen hinta on Korresin omassa verkkokaupassa n. 25 euroa.

Korresputsari

Koostumus on ihanan tuhtia balmia! Tämä on siis oikeasti todella kiinteää, mutta tykkäänkin koostumuksesta. Sitä on helppo käsitellä ja pieni nokare riittää kasvojen puhdistamiseen. Toki loppuvaiheessa tuotteen purkista ulos tursottaminen voi olla haastavaa ja veikkaan, että ilman purkin aukileikkaamista tuotetta jää purtilon kaulaan. Levitän tämän kuiville kasvoille, lisään pienen pisaran vettä ja lähden työstämään hieroen. Saan tämän avulla meikin putsattua tyystin pois, myös silmämeikinkin. Oleellista onkin pyöritellä ja työstää puhdistusainetta riittävän kauan kasvoilla sekä muhitella silmämeikkiä kunnolla. Vaikka koostumus on saippuaton, saa tällä kuitenkin yllättävän vaahtoavan lopputuloksen; annostelun suhteen kannattaakin todella pitää mielessä valtti! Myönnän itse välillä annostelleeni tätä liikaa. Tämä on siitä ihana puhdistusvoide, ettei se kuivata ihoa. Sen luvataankin sopivan kaikille ihotyypeille. Iho puhdistuu ja jää raikkaaksi sekä pehmeäksi. Narskuvan puhdasta lopputulosta tällä ei saa aikaan-ei ainakaan minun ihollani! Toki puhdistuksen jälkeen kannattaa tehdä loppuhoitotyöt mahdollisimman nopeasti eli levittää kasvovesi, seerumi ja hoitovoide ennen kuin iho ehtii kuivua liikaa.

Millainen on teidän suosikkipuhdistusaine kasvoille?

6 Kommentit

 1. Mä käytän tällä hetkellä pääasiassa geelimäisiä puhdistuksia, vaikka ne oli vielä viime keväänä niitä, joita aina välttelin. Nyt ne on kuitenkin tehneet iholle tosi hyvää. Muuten tykkään enemmän maitomaisista ja voidemaisista puhdistustuotteista. Voidemaisetkin voi olla tosi syväpuhdistavia iholle, mutta samalla tykkään siitä, että ne kosteuttaa tarpeeksi eikä iho jää koskaan kireäksi :)

  PS. Tämä ei ole se Korresin puhdistusmaito, joka mulla ehti vanheta ennen käyttöönottoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihon kuntoaan kyllä kannattaa kuunnella puhdistustuotteita valitessa :) Nyt kun olen päässyt voidemaisten makuun, ei paluuta enää ole! Olen jopa ihastunut puhdistusmaitoonkin, hih! :) Mutta jos iho päättäisikin ruveta protestoimaan, voisin kokeilla geelimäisiä tai vaahtoja uudelleen.

   Ja hihhii, mietinkin että oliskohan se juuri tämä putsari, jonka jouduit heittämään pois :D

   Poista
 2. Mulla on ööö, varmaan kuusi puhdistustuotetta tällä hetkellä käytössä :D. On ainakin vaihtelunvaraa. Lushin Angels on bare skin on ollut ihanan kuoriva ja puhdistava. Ja sitä on ollut "pakko" käyttää, koska sillä on vain parin kuukauden säilymisaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelunvara onkin ihana asia! Mä tosin helposti jumitan siinä "sillä hetkellä parhaimmassa", käyttäen kuitenkin niitä ei-niin-hyviäkin pois. Mulla on yksi puhdistudöljy joka on rasittavan riittoisaa, alan kohta epäillä että joku täyttää sitä purkkia kun se ei vaan lopu :D

   Tuollaiset nopeasti pilaantuvat tuleekin kyllä helposti otettua "käytetään pois"-listalle"

   Poista
 3. Mun ehdoton lemppari on erilaiset öljyt, mutta nää balmit/puhdistusvoiteet iskee myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehkä ole vielä löytänyt sitä suosikkiani öljyistä, kiinnostaisi kyllä kokeilla niitäkin laajemmin. Mutta balmit/voidemaiset toimivat mun iholla vaan niin hyvin! Olen myös alkanut kiinnostumaan puhdistusmaidoistakin, rasti seinään :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow