In this Light

Kauneusblogi

Luku 541-Erilainen joulumeikki.

Nudejoulu10


Huh, joulukiireitä! Jään tämän postauksen jälkeen pienelle joulomalle blogista, huomisen jälkeen myös siviilityöstäni. Koti on jo muuten valmis joulua varten, vielä yhden pienen lahjan ajattelin ommella ja nakukakun täyttää. Tosin, emme kyllä jouluna kotona olekaan, vaan lähdemme tuohon kivenheiton päähän mieheni äidille koko jouluksi. Aatto tuleekin olemaan täynnä touhua, sillä olen ensimmäistä kertaa elämässäni vastuussa jouluaaton ruokien syömäkelpoiseksi duunaamisesta! Anoppikokelaani pääsee siis itse paikalle vasta myöhemmin jouluaattona. Onneksi emme ole mitään megahössöttäjiä, joiden pipoa kiristää poikittainenkin sana tai väärin leikatut salaattiainekset. Muuten en varmaan olisikaan ottanut ruokavastuuta ^^

Jouluna varmaan jätän meikkaamisen minimiin. Luultavasti aattoaamuna sudin kasvoille kevyen meikin, tyyliin Estee Lauderin cc-voide, ripsiväri, hohdepuuteri ja Zuiin Mango poskipunaksi. Ja tottahan toki kulmien kuosiin laittaminen, sitä en jätä väliin! Jos meikkaisin runsaammin, voisi meikki olla näiden kuvien mukainen joulu-nude. Tässä nude-meikissä kävin ystävien kanssa kaupungilla hengailemassa. Vaikka fanitankin luonnonkosmetiikkaa, en varmaan koskaan voisi kääntyä 100 prosenttiseksi luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Tämä meikki onkin tehty lähes tyystin synteettisillä suosikeilla. Pohjustukseen käytin Diego Dalla Palman pikakaunistaja-primeria, meikkivoiteena on MUFE:n uusi Ultra HD. Silmien alla on Diegon peitevoide sekä **Everyday Mineralsin jauhemainen peiteaine** kiinnittämässä peiteaineen ja tuomassa lisähohtoa.

Nudejoulu15


Huulille sipaisin Cliniquen Chubby Stickin sävyssä bountiful blush sekä Maybellinen huulikiillon, jonka sävy taas on Nude Illusion. Täytyy sanoa, että huulista tuli erikivat! Täytyy useamminkin käyttää huulikiiltoa punan päällä, myönnän olleeni skeptinen tätä konseptia kohtaan. Poskille sipaisin Zuiin Mangon, poskipäillä hohdepuuterina on Everyday Mineralsin Polished ja varjostukset taisin tehdä Bobbi Brownin aurinkopuuterilla.

Nudejoulu18


Silmiin sudin ripsivärin, tein muistaakseni tightliningin ja luomiväriksi valikoitui Giorgio Armanin Eye Tint sävyssä 11 Rose Ashes. Giorgion ostohetkellä tuota samaista sävyä laitettiinkin silmiini ja tykästyin meikkaajan tapaan, jolla hän muotoili luomivärin luomilleni. Ostohetken jälkeen olenkin yrittänyt hakea samaa muotoa, jossa korostetaankin silmän sisänurkkaa! Sillä saa pyöreämmät nappisilmät, mikä on kivaa vaihtelua ulkonurkan korostamisen sijaan. Kulmakarvat meikkasin **Everyday Mineralsin Brown Eyed Girl-silmänrajausaineella**, josta on tullut lopputuloksen ansiosta kulmavärisuosikkini! Aion kuitenkin kirjoittaa niin Eye Tintistä ja Brown Eyed Girlistä kuin meikkivoiteesta, primerista ja hohdepuuterista vielä erikseenkin.

Täytyy sanoa, että tällainen meikki on erittäin paljon mieleeni. Tällaisessa meikissä voi mennä niin moneen tilaisuuteen;  töihin, juhliin tai vaikka jouluaterialle.Tunnen itseni varmaksi ja freesiksi, juuri minuksi tällaisissa helpohkoissa nude-meikeissä.

Tämän myötä toivotankin kaikille lukijoille ihanaa ja omannäköistä joulua!

**...** Saatu blogin kautta

4 Kommentit

 1. Kaunis meikki <3 Aattona laitan kyllä normimeikin lisäksi hieman blingiä, lempparina tällä hetkellä Isadoran joulukokoelman luomivärikokoelma. Mutta muina päivinä veloureissa vaan. :)

  Ihanaa joulua Salka ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Mietin kyllä myös blingiäkin, mutta taisin taktisesti pakata askeettisen meikkimaukin sisällön ^_~ Meillä on kylläkin ruoka eka ja vasta sen jälkeen sauna. Mutta kattoos nyt, kuinka se huominen lähtee sujumaan.

   Ihana ja rentouttavaa joulua <3<3♡.♡

   Poista
 2. Kaunin neutraali meikki. Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Ihanaa ja rentouttavaa joulua ♡.♡

   Poista

Lähetä kommentti

Follow