In this Light

Kauneusblogi

Luku 542-Piparkakkukuorinta

MAYL


Olen iloisesti yllättynyt, kuinka siistejä tuotteita luonnonkosmetiikan saralta nykyään löytyy. Kun käytin ensimmäistä kertaa May Lindstromin kuorivaa puhdistustuotetta, The Clean Dirt Cleansing Clayta, mieleeni tuli Dermalogican jauhemainen kuorinta-aine. Tuotteiden idea on samanlainen, jauhe joka sekoitetaan nestetilkan kanssa kuorivaksi tahnaksi.

Olen suhtautunut kuoriviin tuotteisiin pienellä varauksella, sillä olen aikoinaan tehnyt sen virheen, että kuorin ihoani liikaa. Mietinkin, uskallanko ottaa riskin ja hankkia tämän tuotteen, mutta olin silloin niin hullaantunut Mayn naamion suhteen, ettei tämän hankkimatta jättäminen tullut kysymykseen! Mayn Clean Dirt tuotetta voi käyttää joka päivä puhdistusaineena tai sitten muutaman kerran viikossa kuorintana. Käytän kuorinta-aineita n. kerran viikossa ja luonnollisesti vaihtelen kuorivien tuotteiden väliltä. Valitsen Mayn Clean Dirtin silloin, kun haluan miedosti kuorivan lopputuloksen. Puhdistusainekäytössä näkisin tämän enemmän toisen vaiheen tuotteena, vaikka tuote lupaakin poistaa kevyen meikin. Silmämeikinpoistoon en tuotetta missään nimessä suosittele!


MAYL5


Minun piti itseasiassa kirjoittaa tästä jo ennen joulua, nimittäin tällä kuorinnalla saat tuotua joulun tuntua kylpyhuoneeseesi. Jauhe nimittäin tuoksuu aivan piparkakuilta! Kuorinnassa onkin käytetty kanelia, neilikkaa ja kurkumaa. Tuoksu on ihastuttava, toisaalta vähän hämmentävä. Ihan kuin piparkakkumausteita hieroisi kasvoille, hihhii! Kuorinnassa on myös käytetty erilaisia saveja, valkoista savea sekä rhassoul-savea. Savet ovatkin tehokkaita puhdistajia,  olen alkanut viehättyä saviputsarikonseptista yhä enemmän. Muina ainesosina on myös käytetty suolaa sekä c-vitamiinia eli askorbiinihappoa. C-vitamiinin luvataan edistävän solujen uudistumista ja vilkastuttavan verenkiertoa.

Jauhetta siis sirotellaan kämmenelle n. teelusikallinen ja se sekoitetaan vesitipan kanssa kuohuvaksi vaahdoksi. Minun täytyy kyllä myöntää, että hyvin harvoin saan selvää vaahtoa aikaiseksi. Siinä mielessä kuorinnan käyttäminen ei ole ehkä kaikista helpointa, toisaalta ehkä odotukseni siitä, millaista vaahdon pitäisi olla ei yksinkertaisesti vastaa kuorinnalle ominaista vaahtoa? Kuorintavaahto hierotaan kasvoille, silmänympärysihoa välttäen. Tällä on nimittäin kuumentava vaikutus, huomaan selvästi kasvoilla kuumotusta kun tuote vaikuttaa iholla. Siitä syystä kannattaa välttää silmänympärysihoa, samoin ruusufinni-iholle tämä on todennäköisesti liian voimakas tuote. Oma ihoni on sen sijaan hyväksynyt tuotteen, en huomaa minkäänlaista punoitusta tai ihoa kielteisesti stimuloivaa vaikutusta! Sen kylläkin huomasin, että Mayn naamio kannattaa levittää kasvoille vasta seuraavana iltana, tällä rytmillä olen saanut ihanan, hehkuvan ihon.

Kuorintaa, kuten muitakin Mayn tuotteita myydään Joliessa sekä Naturellessa. Tuote on hintava, se maksaa 64 euroa mutta toisaalta se on kuorinta-aineena riittoisa ja koostumuksensa ansiosta hyvin säilyvä!

Onko Mayn tuotteet teille tuttuja?

6 Kommentit

 1. No nytpä tuotteen esittelit! Tämän voisin klikata ostoskoriin samantien ;) Piparkakun tuoksuisia ihonhoitotuotteita mulla ei vielä olekaan, ja säännöllinen ihon kuorinta on mulle yksi ihonhoidon peruspilareista. Sarjakin on vielä itselleni täysin tuntematon, vaikka nimen olen kuullutkin. Joten eiköhän me Mayn kanssa kohta tutustuta paremmin! :D Kiitos tuotevinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä tuote, tarkemmin ajateltuna eräs kuorintasuosikeistani :) Mayn tuotteet ovat ihania, nuo pakkauksetkin ovat jo <3! Tän tuotteen hyvä puoli on säilyvyys, kuiva jauhe säilyy hyvin :)

   Ja odotan innolla mahdollisia May-postauksiasi :)!

   Poista
 2. Vaahtova kuorintaputsari! Kuulostaa niin hyvältä :). Hintaluokassaan tämä on mulle vähän korkea, mutta muuten tämä on mielenkiintoinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä mietin pitkään, ostaisinko mutta päätin sitten repäistä, jauhemainen tuote onneksi säilyy hyvin :) Eikös muuten sulla ollut vähän vastaavantyylinen kuorinta, siinä sellaisella maustepullossa? :D

   Poista
 3. Kuulostaa tosi jännältä. :) Se Mayn öljy on mun suosikki, se on ihan parasta. Mikään ei ole auttanut mun kuiviin sääriin yhtä nopeasti. Ihme kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä jännä tuote :) Huomasin, että eri nettikaupoissa oli vähän eri kuvauksetkin tälle, Naturellen sivuilla puhuttiin naamiosta ja Jolien sivuilla kuorinnasta :D

   Oi, se Mayn öljy kuulostaa ihanalta! Toistaiseksi vaan budjetin ulkopuolella :( Tai no, toisaalta voisin sen kasvoseeruminkin kyllä jossain vaiheessa hankkia. Kasvoille ehkä olenkin valmis sijoittamaankin enemmän rahallisesti!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow