In this Light

Kauneusblogi

Luku 550-Vintage-meikki

Vintagea17-2
Vintagea43-2


Inspiraationi syttyy kauniista kuvista. Ajatus tähän vintage-henkiseen meikkiin lähti Heidin kauniista vintage-meikistä. Sävyt eivät ole yks yhteen, mutta ajattelin meikatessa sitä meikin yleisfiilistä. Ylleni puin ehkä tällä hetkellä eniten vintage-fiiliksisen vaatteeni, tuon pieni pilkkuisen puseron. Kiharat onnistuivat vahingossa, kiepautin hiukset yön yli muutamalle sykerölle ja aamulla sellaisen tiukan afrokikkuran sijaan minua tervehti isot laineet.

Vintagea38-2
Vintagea36-2


Silmissä päätinkin korostaa niiden pyöreyttä. Pohjustin luomet ja kiinnitin pohjustajan Eeryday Mineralsin jauhemaisella peiteaineella**. Tämän jälkeen levitin liikkuvalle luomelle L'orealin La Palette Smokyn vaaleinta sävyä, luomivakoon sudin paletin vanhaa roosaa ( kuva paletista postauksen lopussa). Täytyy sanoa, tykkään todella paljon paletin mattaisuudesta! Vielä en ole montaa meikkiä sillä ehtinyt tehdä mutta olen iloinen, että päätin ostaa tämän Limited Edition-paletin. Häivytykset taisin vaan vetää jo liiankin tunnollisesti tai sitten valo syö meikin intensiivisyyttä..Joka tapauksessa rajasin silmät Everyday Mineralsin jauhemaisella rajausvärillä Brown Eyed Girl**. Alaluomen ulkonurkkaan levitin myös L'orealin paletin vanhaa roosaa.

Vintagea11-2


Meikkipohjaan käytin Diegon pikakaunistaja-pohjustajaa sekä meikkivoiteena on Max Factorin Miracle Match Blur & Nourish. Päätin päivittää meikkivoiteeni talvisävyyn ja ilmeisesti teitäkin kiinnostaa meikkivoidearviot, joten win-win situation! Tästä on tulossa tarkempaa arviota, kunhan saan vielä enemmän käyttökokemuksia alle, mutta olen varovaisen innostunut tästä. Silmien alle levitin Diegon peiteaineen sekä kiinnitin sen Everyday Mineralsin peiteaineella**. Nyt täytyy sanoa, että en muista tarkalleen, millä tein varjostukset! Se taisi olla Bobbi Brownin aurinkopuuteri..poskipunana oli kuitenkin Everyday Mineralsin Field of Roses**, josta sain näytepussukan. Se on sävynä ihastuttavan kylmä pinkki, nyt alkaakin olla käsillä se aika vuodesta, kun kaivan kylmän sävyiset poskipunat käyttöön. Huulet meikkasin Guerlainin huulilakalla, jonka sävy on Colère M25. Tästä on tulossa postausta myöhemmin, mutta sanottakoon tämän olevan suurta rakkautta jo nyt! Sävy on upea, klassinen punainen, joka on kallellaan aavistuksen enemmän lämpimään kuin kylmään ja jossa on lähestulkoon neon-fiiliksiä. Tosin, en ole varma onko tuote jo lopetettu Suomen valikoimasta..

Tykästyin meikkiin -ja hiuksiin- ihan siinä määrissä, että taiteilin kiharat jo toisenkin kerran, lisäksi huulilakka on löytänyt tiensä huulilleni hyvin monena päivänä. Meikkivoiteesta puhumattakaan!

** Saatu blogin kautta


Lorkku4

14 Kommentit

  1. Upea meikki, noi kissamaiset lasit sopii hyvin tuohon. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää! Tuo huulipuna on to die for. Pitääkin jossain vaiheessa satsata Guerlainin huulipunaan..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fanni <3 Mä en ole varma, onko tämä punalaatu lopetettu vai miksi se oli alessa, en meinaan löytänyt näitä enää Sokoksen sivuilta :( Mutta uskon, että Guerlainilla on sitten muita ihania, korvaavia punia! :)

      Poista
  3. Looking good! ;) Tosi tyylikäs meikki ja nuo lasit sopii täydellisesti tuohon tyyliin!

    VastaaPoista
  4. OI! Oi noi hiukset ja oi toi meikki! Aivan ihana (:

    VastaaPoista
  5. Hieno look! Tykkään just siitä, että panostaa enemmän huuliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija <3 Mä kyllä 99 % panostankin huuliin, en vain osaa sellaista silmämeikkikoordinaatiota..:D

      Poista
  6. Aivan megaihana meikki ja look! Voi vitsi Salka, näytät niin upealta ja nuo sinun hiukset, ovat niin kauniisti ja niiden väri, sehän oli vielä oma värisi! <3

    Tuo Lorealin paletti on ihana, haluaisin sen Blush paletin. :)

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia <3! Tykkäsin itsekin tästä ihan hulluna :)Hiuksia innostuin "kihartamaan" toistekin :D

      Hetkinen, Blush paketti, liittyykös se poskipuniin? Täytyypä tutkailla asiaa!

      Ihanaa alkavaa viikkoa Tiiaseni <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow