In this Light

Kauneusblogi

Luku 569-Viiden tuotteen pikameikki

meikitönmeikki5


Pakkaaminen matkustamista varten on eräs inhokkiasiani. En oikeastaan tiedä miksi. Jos olisin mies, olisiko minun helpompi pakata matkoille mukaan? Ehdottomasti! Olen huomannut varsinkin kosmetiikan pakkaamisen olevan vaikeaa. Miten valita meikit mukaan? Entä ihonhoitotuotteet? Kääk, se valinnan vaikeus! Jotain tuotteita kun ei edes voi edellisenä iltana heittää kapsäkkiin, kun niitä tarvitsee aamulla. Miten sitten aamulla varmasti muistaa pakata ne mukaan..? Hyvin usein löydän itseni lähdön hetkellä viskaamassa mukaan viime hetkellä muistin syövereistä puplahtaneita "näitä tarvitsen"-asioita. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun päätän varmuuden vuoksi ostaa dödön huoltoasemalta, "kun en olekaan varma, pakkasinko sen mukaan". Toisaalta, jos jotain unohtuu niin se ei ole maailmanloppu. Mutta ajatuksen tasolla kyllä harmittaa, jos unohtaa jonkun tietyllä tavalla oleellisen asian pakata mukaan. Vaikka rakastankin kosmetiikkaa, en sinällään nauti siitä, jos joudun omaa huolimattomuuttani ostamaan jonkun tuotteen vain siksi, että unohdin pakata sen mukaan.


meikitönmeikki4


Nyt lähdin viikonloppureissuun ja ylitin itseni. En saanut kapsäkkiäni natisemaan liitoksistaan! Lisäksi pakkasin mukaan todella minimalistisen kattauksen meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Tosin unohdin sitten kasvoveden kotiin..onneksi äitini on alkanut käyttää kasvovettä ja kävinkin hänen purkeillaan ^_^ Akuutin hajuveden tarpeenkin päätin suosiolla jättää äitini tuoksukokoelman varaan.

Etukäteen ounastelin, että tuskinpa tarvetta meikkaamiselle edes tulee, mutta niin vaan päätin kuitenkin siistiä itseni ihmisten ilmoille lähdettyäni. Teinkin viiden tuotteen pikaehostuksen, joka voisi tavallaan olla meikitön meikki. Tällä kertaa olin niin radikaali, etten laittanut minkään sortin meikkipohjaa. En edes peitevoidetta! Sipaisin kevyesti Elizabeth Ardenin silmämeikinpohjustajaa peittämään pahimpia silmänympärysihon tummuuksia. Kulmat ehdostin Max Factorin kulmakynällä, ripsiin sudin maltillisesti ripsaria. Meikkipohjaa minulla ei ollut, mutta käyttämäni aurinkosuojan sisältämä meikinpohjustaja jätti ihon sen verran kiiltävän oloiseksi, että puuteroin ihon kevyesti By Terryn hyaluronihappopuuterilla, josta minulla on pieni näyte. Ja aion ehdottomasti tuon pienen näytekoon perusteella ostaa täyskokoisen puuterin, sillä tuo on silkkaa rakkautta! Poskille sipaisin tervettä hehkua By Terryn voidemaisella poskipunalla, jota sipaisin myös huuliinikin antamaan kevyttä väriä. Poskilla väri on kestävä, mutta huulilla se kuluu nopeasti. Ja eihän tätä kyllä edes olekaan tarkoitettu all in-monitoimituotteeksi, kuhan nyt vaan keksin sipaista sitä huulilleni. Voidemaisesta poskipunasta on tulossa oma postauksensa sitten joskus.

meikitönmeikki3


8 Kommentit

 1. Mitäh, ei meikkipohjaa? Mulla tuskin sitä voisi laskea silloin ehostamiseksi, jos naamassa ei ole jotain meikkivoidetta. :'D Sinulla tosin oikein toimivan näköinen meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, perinteinen meikkipohja jäi vallan pois :) Tämä olikin tällainen hyvin nopea ehostus, en halunnut liian meikattua ilmettä :D Nyt houkuttaisikin hankkia joku tosi ohut ja kevyt sävyttävä päivävoide, kun iho on paremmassa kunnossa :)

   Poista
  2. Luonnonkosmetiikan puolelta voin suositella Estelle & Thildin sävyttävää päivävoidetta ja Madaran Moon Flower sävyttää päivävoidetta. Ne on kevyitä ja käyttäisin itse niitä, jos iho olisi hyvässä kunnossa (okei, käytän E&T:tä silti, mutta päälle laitan Zuiin meikkipuuteria, että pahimmat kauheudet ihosta peittyy edes jotenkin). :D

   Poista
  3. Madarasta mulla on muuten näyte! Oon ehkä alkoholin takia vaan arastellut sen kokeilemista..:P Mutta täytyy joku kerta uskaltautua :) Ja ET täytyy käydä vakoilemassa kans, millainen koostumus siinä on :)

   Mä olin itseasiassa sen verran toiminnan nainen, että kävin jo ostamassa Baremineralsin CC-voiteen :D Ostopäätöstä vauhditti se, että se oli Kicksissä tarjouksessa :D

   Poista
 2. By Terry on ihan uusi merkki, mutta tykkään todella paljon tehdä viimeisen silauksen meikkiin voidemaisella poskipunalla. :) Aurinkoa uuteen viikkoon Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By Terry on aikas ihana <3_<3 Tuo voidemainen poskipuna on huikea! Mutta on esim. se Lumenenkin voidemainen aika kiva tapaus :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa Tiiaseni! <3

   Poista
 3. Ajatella,etten ole koskaan oppinut/opetellut edes ripsien taivuttimien käyttöä. Pitäs Kyllä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän kielii, että sun ripset taipuvat luonnostaan :) Itse tarvin apuvälineitä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow