In this Light

Kauneusblogi

Luku 570-Aplodien arvoinen meikkivoide

Tyyny1
Tyyny4


Minun on myönnettävä, etten ollut aluksi kovin innostunut tyynymeikkivoiteista. Suurin syy oli niiden huono saatavuus, itse konsepti kyllä kiehtoi! Suomessa ensimmäinen markkinoille tullut tyynymeikkivoide oli Lancômen, sitä seurasi Isadora. Mutta jotenkaan en innostunut. Muistaakseni muutamat raaka-aineet taisivat rajoittaa lopullista kiinnostumistani? Kun kuulin L'orealilta tulevan markkinoille oman tyynymeikkivoiteen, toivoin kaikki jäsenet ristissä, että inci olisi itselleni suotuisaa luettavaa. Ja olihan se! Ei muuta kuin kaupan kautta kotiin. Sävyksi valikoitui 01 Rose Porcelain, joka on markkinoilla olevista vaalein ja punapohjainen. Tästä olisi olemassa muualla maailmassa myös sävy 02, joka on keltapohjainen ja jonka olisin ostanut, jos se olisi vain ollut mahdollista. Suomessa sävyjä on yhteensä viisi (?), joista tämän 01 sävyn lisäksi on 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla, 07 Golden Beige ja 11 Golden Amber. Hintaa meikkivoiteella on n. 19,90 euroa, mutta löysin omani tarjouksesta n. 14 eurolla?

Tyyny5
Tyyny6


Tyynymeikkivoiteen ideana on, että meikkivoide on imeytetty sieneen, josta sitä levitetään kasvoille erillisellä vipalla taputtelemalla. Vipalle on meikkivoiteessa oma kerroksensa, se ei siis ole koko ajan muhimassa meikkivoiteen kanssa. En tiedä mitä omalle meikkivoiteelleni on tapahtunut, mutta minusta tuntuu kuin meikkivoide olisi kasaantunut sienen toiseen reunaan? Säilytän meikkivoidetta vaakatasossa, mutta jotenkin koen, että toisesta reunasta annostelu on runsaampaa. Tästä syystä en koe tyynymeikkivoiteen mukana kiikuttamista mukavana, pelkään että meikkivoide pääsee valumaan sienen reunasta toiseen. Vaikka en edes tiedä, onko se mahdollista! Itse alkuun taputtelin meikkivoiteen kasvoille, mutta koin Minnan vinkkaaman sivelemisen lopulta helpommaksi ja nopeammaksi. Loppusilauksen teen taputtelemalla.

Tyyny8


Sienestä tulee mieleen postimerkkien kostustussieni. Itselläni on kammo tiettyjä materiaaleja, kuten superlonia/vaahtomuovia kohtaan, mutta tällaiset sienimäiset ovat jotenkin mukavan tuntuisia ^_^  Rasia on itsessään aika muovisen oloinen, mutta suloisella tavalla söötti. Meikkivoide on muuten valmistettu Aasiassa, sieltä mistä koko tyynymeikkivoidetrendi on ylipäänsä lähtenytkin! Meikkivoiteessa on suojakerroin 25, mikä on mainio asia! Toki eri asia on, että millainen kerros sitä kasvoille pitäisi levittää saadakseen optimaalisen suojan..

Tyynymeikkis1
Tyynymeikkis10
Tyynymeikkis11
Tyynymeikkis12


Meikkivoide on yllättävän peittävä ja ehdottomasti ihoa kaunistava! Se jättää kasteisen kuullon, joka on omaan makuuni ( ja ihotyyppiini ) jopa liiankin kuultava. Mielelläni puuteroin meikkipohjan. Oma ihoni on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, ainoastaan tietty kirjavuus, muutamat finniarvet ja satunnaiset epäpuhtaudet ovat riesana. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja antaa ihanan, luonnollisen lopputuloksen. Kasvoilla meikkivoidetta ei todellakaan tunne! Tarvittaessa kerrostamalla saa aikaan enemmän peittoa.

Tyynymeikkis25
Tyynymeikkis18


Vaikka meikkivoide on kevyt, on sen kestävyys iholla yllättävän hyvä. Oma pohjani kuluu nopeiten suupielistä. Yli kymmenen tunnin jälkeen ihon omat rasvat alkavat puskea läpi.

Täytyy sanoa, että tavallaan meikkivoide hurmasi minut! Vaikkakin omat rajoittumat harmittavat ( eli se, etten mielelläni kanna tätä mukana ), on tämä silti varsin oiva tapaus. Oma meikkivoidemakuni kun on luonnollinen ja kevyt, ja sitä tämä meikkivoide edustaa. On tämä omat aplodinsa eli #taputukset ansainnut!

Oletteko kokeilleet tyynymeikkivoiteita?

4 Kommentit

 1. Mä olen kokeillut ainoastaan Lancômea joka on käytössä tosi ahkeraan. Isadoraan en aikoinaan ihastunut, mutta tää Lorkun markettiversio kuulostaa siltä, että voisin tykätä kovasti. Tosin olen jo Instassa kuolaillut sitä, että ilmeisesti YSL:lle on tulossa myös omansa, en malta odottaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin, että Lancôme on sun suosikki :) Mä luulen, että Isadorasta en tykkäisi minäkään, se oli muistaakseni aika paksuhko? Ja oi, YSL:n tyynymeikkivoide kuulostaa ihanalta! ^_^

   Poista
 2. Mä luulin, ettei tämä peittäisi juurikaa, mutta hyvältä näyttää. Huomasin, että Yves Rocherillakin on tälläinen meikkivoide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä yllättävän peittävä! Itsekin vähän yllätyin tehosta :) Ja hitsit, täytyypä kyädä katsastamassa tuo Yveksen versio, kiitos vinkistä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow