In this Light

Kauneusblogi

Luku 571-Lisää H&M:n meikkejä

HMM3


Suhtaudun halpohin meikkeihin aavistuksen varauksella. Monta kertaa ne eivät yksinkertaisesti toimi. Onneksi on olemassa poikkeuksia, kuten H&M. Viime syksynä tutustuin ensimmäisen kerran H&M:n meikkien maailmaan ja nyt keväällä päädyin ostamaan lisää! Ostoskoriini päätyi huulipuna, vaalea sisäkajal sekä voidemainen luomiväri.

Hmm4
Hmm5

Hmm8
Hmm10

Luomivärin sävy on Champers ja se on vaalea toffeen ruskea, jossa on mukana kultaista hohtoa. Todella hyvä sävy itselleni nude-meikkiin! Koostumus on voidemainen, mutta se kuivuu puuterimaiseksi. Kestävyys on hyvä, pientä luomivakoon kasautumista on toki havaittavissa pian levityksen jälkeen mutta yleensä riittää, kun kerran tasoittelen "ylimääräiset" pois. Tämän operaation jälkeen kuomiväri ei enää lähde karkuteille. Luomivärin hinta on 5,99 euroa.

Hmm12

Minulla ei ole aiemmin ollut nudea sisäkajalia, mietin kyllä tovin uskallanko ostaa tämän H&M:n version Isadoran sijaan. Lähinnä mietin, jos herkät silmäni saavat hepulin. Onneksi pelkoni oli aiheeton. Sisäkajal ei ole ollut silmiäni ärsyttävä. Levitän tätä alaluomen vesirajaan, tällaiset ihon väriset kajalit ovat omiaan kirkastamaan katsetta! Toisinaan saatan levittää kajalia myös alaripsirajaankin. Vähän mietin, että kuinkahan tällainen muutaman euron kajal vaan pysyy paikallaan, aivan varmasti se häviää heti varsinkin kun silmäni ovat taipuvaiset vetistämään. Mikään aamusta iltaan tuote tämä ei totisesti ole, itselläni lisäilytarve tulee eteen n. kolmen, neljän tunnin kuluttua levityksestä. Mutta kajal on siinä mielessä monikäyttöinen, että tätä voi esim. käyttää huulten rajaamiseenkin tarvittaessa-kunhan muistaa puhdistaa kynän terän huolella ennen kuin vie sen lähelle silmiä! Kajalin hinta on suorastaan naurettavan edullinen, 3,99 euroa.


Hmm13
Hmm14

Huulipunan sävy on In a Nutshell ja se sävyltään aika ysäri. Ruskea punertavalla taitolla, enemmän kylmä kuin lämmin. Tällä ei saa peitevoidehuulia, vaan rehellisen rusehtavat pusuttimet! Täytyy sanoa, että H&M:n huulipunien koostumus on mieleeni. Ne ovat ihanan kermaisia, levittyvät hyvin ja tasaisesti sekä ovat vielä pitkäkestoisia! Koostumus siis toimii huulteni kanssa todella mainiosti yhteen. Olen oikeasti yllättynyt tuosta pysyvyydestä, kun levitän tätä aamulla, iltapäivällä huulilla on vielä jäljellä vähintäänkin sävy. Tottakai se kostein glow on hävinnyt, mutta sävyä on kuitenkin vielä jäljellä. Eikä lopputulos ole ollut kamalalla tavalla rapistunut, vaan yllättävän tasaisesti tämä lopulta kuluu. Puna kestää pientä syömistä ja juomista ilman suurempaa korjaustarvetta. Se on toki jokaisella yksilöllinen. Huulipunan hinta on 9,99 euroa.

Hmm17


Tässä vielä sävynäytteet, ylhäällä voidemainen luomiväri Champers, keskellä huulipuna In a Nutshell ja alimpana vaalea sisäkajal.


Hmm15
Enkku10
Enkku16
Enkku8

Loppuun vielä meikkikuvia. Omaksi suosikikseni tästä kattauksesta nousevat huulipuna ja voidemainen luomiväri. Luomiväri on ihana ja nopea, olenkin ylittänyt itseni ja levittänyt sitä jopa työaamuinakin! Yleensä työmeikissä en niinkään panosta silmiin. Voidemainen luomiväri on konseptina näppärä, ja tämän laatukin on eritoten hintaan nähden erinomainen. Minulla pysyvyys on hyvä, varsinkin pohjustajan kanssa.

Huulipuna jatkaa tasaista laatua, eikä tuottanut minulle pettymystä. Sävy on ihana ja kestävyys mainio, voiko sitä enempää toivoakaan? Tulette nimittäin kohta kuulemaan punasta, jonka hinta on kolminkertainen ja laatu..noh, omanlaisensa. Mutta italialainen halpiskosmetiikka näemmä toimii!

Vaalea sisäkajal taas on vähän "no joo"-ostos. Toki minulla ei ollut isoja odotuksia, mutta olisihan se mukavaa, ettei silmämeikkiä tarvitsisi niin nopeasti olla korjaamassa. Toki voi olla, että muutkin sisäkajalit katoavat alta aikayksikön minun vesirajastani!

14 Kommentit

 1. Oi hyvältä näyttää! Ihana tää meikki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Tää meikki on yks mun omista suosikeista :)

   Poista
 2. Vitsit, että toi nude puna sopii sulle kauniisti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Tykkään ehkä kylmän sävyisistä punista enemmän kuin lämpimistä :)

   Poista
 3. Ihanan pehmeä ja fresh look!!

  Mun piti ostaa tuo samainen luomiväri, mutta olinkin vahingossa napannut koriin hiukan tummemman sävyn. Mutta ei haittaa! Tämä on mahtava pohjustaja puuterimaisille luomiväreille. H&M kerää kyllä kiitokseni, oikeasti hyviä meikkejä ja vartalonhoitotuotteita, ja pakkaukset ovat chic. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanni :) Tästä meikistähän on se muunnelma, missä alaripsetkin oli meikattu, mutta tämä alaripsariton look on kyllä enemmän mua :)

   Munkin mielestä tämä on huippu luomiväri! Itse kyllä laitan tänkin alle vielä pohjustajan, nyt kun sellainen kunnollinen tuli hankittua :) H&M on kyllä onnistunut kohottamaan kosmetiikkapuolensa kasvot, mua ei aiemmin kyllä yhtään kiinnostanut H&M-kosmetiikka vaan nyt :D

   Poista
 4. Pitäisi kyllä kokeilla henkkamaukan meikkejä, etenkin se nudepaletti kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan :) Muistan tosin jonkun sanoneen, että sinkkuluomiväreissä olisi parempi koostumus kuin niissä paleteissa?

   Poista
 5. Puuteriseen luomiväriin ja huulikiiltoon en ollut tyytyväinen. Luomiväri ei pysy ja oli sellainen pöllyävä jotenkin, todella huono pigmentti ja huulikiilto ei ollut mistään kotoisin. Joten voidemaisten tuotteiden osastolle. Näytät ihanalle ja päälläkin on jotain tosi nättiä. Mukavaa pääsiäistä Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, ilmeisesti sävyjen välillä on eroavaisuuksia? :O Mun lila on käyttäytynyt hyvin :P Mutta hyvä tietää, etten edes haikaile huulikiiltojen perään. Nää huulipunat on kyllä ihan älyhyviä! Toimivat ainakin mun huulilla tosi hyvin :)

   Kiitos Tiia <3! Tää pusakka on mun lemppari, harmi vaan hihat on aavistuksen naftit, niin ei voi töihin laittaa :D

   Ihanaa pääsiäsistä teidän perheelle myöskin :) <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Omiin sävyihin sopivat nudet ovat kyllä ihania :)

   Poista
 7. Kuulostaa (ja näyttää ) hyvältä tuo huulipuna, kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, olen unohtanut vastata. Mutta H&M:n huulipunissa on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow