In this Light

Kauneusblogi

Luku 576-Turbohuuli

Kukkismeikki14


Halusin eräänä päivänä tehdä meikin, jonka pääpaino on megapusuttimissa, eli turbohuulissa. Omat huuleni ovat luonnostaan semipulleahkot ja eräskin meikkari vertasi niitä Angelina Jolien pusuhuuliin. Hän tiesi asiakkaiden imartelun tehon-sorruinkin hänen esittelemäänsä huulituotteeseen ^_^ Omat huuleni, vaikka pulleahkot ovatkin, ovat aika vinot ja toispuoleiset. Olenkin mielestäni kehittynyt kivasti sen suhteen, että osaan meikata ne suhteellisen symmetrisiksi. Tosin, se vaatii reipasta huulten oman rajan ylirajaamista!

Kukkismeikki8


Huulimeikki kannattaa tehdä tosiaankin vasta pohjatöiden jälkeen. Tällä kertaa meikkipohjana oli Jane Iredalen bb-voide, jonka alle levitin Diego Dalla Palman pohjustajan. Puuteroin pohjan By Terryn hyaluronipuuterilla. Kun tekee näyttävää huulimeikkiä, on syytä panostaa huultenympärysihon tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Monet käyttävät tähän tarkoitukseen peiteainetta. Itselleni riitti tällä kertaa pelkkä bb, joka on yllättävän peittävää ja todella pigmenttistä mutta samalla heleyttävä ja kasvoja valaiseva.

Huulipunan sävyksi olin päättänyt Maybellinen Hollywood Redin. Minulta ei löytynyt nyt ihan tyystin yks yhteen rajauskynää, ja paras mätsäys oli Stilan ysäriruskealla rajauskynällä. Rajasin huulet siis kunnolla yli oman rajan ja levitin huulipunan siveltimellä. Kävin siveltimellä läpi myös rajauskynän jäljen, jotta sävyero tasoittuisi eikä olisi niin ysäri. Ja voi vitsit, minun kyllä tekisi mieli kokeilla meikkiä, jossa huulet olisi rajattu tummalla ja sisäosa olisikin sitten vaalea..minulla on senkin suhteen selvä visio, miten siis vältettäisiin tietyt, köhköh, mielikuvat ^_*

Kukkismeikki12
Kukkismeikki2


Päätin myös jättää pohjameikin minimiin, bb-voiteen ja puuterin lisäksi en levittänyt kuin poskipunan! Poskipunalla myös aivan aavistuksen muotoilin kasvoja ja levitin sen normaalia alemmas. Vaihtelu virkistää! Ja myös pelkkä poskipuna on virkistävää ja raikasta, klassista. Arkailin pitkään tämän &Other Storiesin Applebloom Pink sävyisen poskipunan kanssa, mutta näemmä turhaan. Sävy on jännä, roosa jossa on jopa rusehtavaakin, mutta poskilla tämä onkin yllättävän viileä. Mutta toimiva sävy myös jos haluaa poskipunalla tuoda enemmänkin muotoa kasvoihin. Tähän poskipunaan olen muuten viime aikoina tarttunutkin eniten! Silmiin sudin Idun Mineralsin Brunkulla paletin taupen/malvan ruskeaa ja se oli siinä. Koska huulet olivat näyttävät, jätin silmien meikkaamisen vähemmälle.

Kukkismeikki13

8 Kommentit

 1. Ihanan värinen puna ja on kyllä kunnon turbopusuhuulet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Puna on kyllä yks mun suosikkisävyistä :)

   Poista
 2. On kyllä muuten ihan mielettömän ihana väri tuossa huulipunassa. Oi!

  Epäsymmetrisyys huulissa ei normaalisti kiinnitä huomiota, mutta jos on kovin punatut huulet eikä tilannetta ole korjaillut, niin silloin kyllä huomaa. Mulla ylähuuli on helposti jotenkin tosi ohuen näköinen alahuuleen nähden, eli huulipunan kanssa pitää aina vähän miettiä. Mutta onneksi ero ei ole kauhean paha. Ainut että jos kovin tummaa huulipunaa pistän, alahuuli tuntuu vahingossa korostuvan vähän turhan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belle <3

   Ja totta puhut. Kunnolla punatut huulet kyllä korostavat mahdollisia epäsymmetrisyyksiä..Ja mullakin sama, alahuuli on paljon pulleampi kuin ylähuuli. Onneksi kikkailemalla tosiaankin saa tilannetta tasoitettua :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow