In this Light

Kauneusblogi

Luku 575-Kulttimaine ja ripsientaivutin

Taivutin1


Olen ehkä vähän salaa DDR-fani. Siis mitä tulee niihin legendoihin, että DDR-tuotteet tehtiin kestämään. Jos saisin valita, ostaisin yhdet vähän kalliimmat sukkahousut, kunhan ne eivät menisi rikki. Yksi laadukas ja kestävä tavara, kyllä kiitos!

On vaan harmi, kun teoriassa ostohetkellä et voi tietää, onko tavara kestävä vai ei. Kuinka monet ripsientaivuttimet olenkaan joutunut ostamaan! Aina ne ovat vaan rikkoutuneet. No, ensimmäiset yksilöt kestivät ehkä viisi vuotta, mutta sen jälkeen jouduin säännöllisin väliajoin ostamaan uudet. Yhtä ärsyttävää oli joutua ostamaan taivuttimen kumeja, jotka tuntuivat painuvan rikki todella nopeasti. Rikkoutuneet taivuttimen kumit saattavat aiheuttaa ripsikatoa, kun yksittäiset ripset saattavat upota kumin sisään. Voin nimittäin kertoa, että sieltä rikkoutuneiden taivutinkumien sisältä on saattanut löytyä ripsi jos toinenkin!

Kunnes eräänä kesäpäivä ostin Sokokselta Shiseidon ripsientaivuttimet. Vuosi oli 2010, tai 2011. Olen käyttänyt niitä siitä lähtien lähes joka päivä. Eikä minun ole tarvinnut vaihtaa pakkauksessa mukana tullutta varakumia, vaan taivuttimen kumi on alkuperäinen. DDR-fanini kehrää kiitollisena, tämä jos mikä on sitä laatua! Taivuttimien hinta on n. 27 euroa, joka ei todellakaan ole paha hinta laatuun nähden. Taivuttimeen on saatavilla lisäkumeja, mutta niihin en ole joutunut turvautumaan. Niin, enpä kyllä tiedä, mihin olen jemmannut se pakkauksen mukana aikoinaan tulleen varakumin! Mutta häkellyttävän kestävät nämä taivuttimet ovat-ainakin oma yksilöni on toiminut moitteettomasti.

Shiseidon taivuttimet sopivat silmän muotooni hyvin, niiden kaari ei ole liian tiukka. Tosin, omat silmäni ovat kyllä omasta mielestäni pyöreästi ulkonevat ja tiedän, että osa pyöreäsilmäisistä kokee Mariela Sarkiman taivuttimet omille silmilleen istuvammiksi. Taivuttimen kumi on jämäkkä, siksi jälki on mielestäni pro-tasoa. Löysä kumi voi aiheuttaa sen, ettei taivutusjälki vaan..no, ole millään tasolla taipunut! Shiseidot kyllä saavat ripset taipumaan.

Vaikka taivuttimella saakin ripset taivutettua, oma ongelmani on se, että ripsiväri suoristaa taivutukset. Moni käyttääkin tästä syystä vedekestäviä ripsivärejä, jotka eivät suorista taivutuksia. Oma niksini on se, että ripivärin levityksen jälkeen otan esille vanhan, rikki menneen ripsientaivuttimen ja painan kevyesti sen kaariosan ripsiä vasten. Pidän taivutinta niin kauan, että ripsiväri ehtii kuivua-tai ainakin osittain kuivua. Eli tavallaan pidän ripsien taipumisasennon lukittuna tuolla rikkinäisellä taivuttimella. Ripsethän eivät ole minkään välissä, kun olet levittänyt ripsivärin niin missään nimessä ripsiä ei saa enää taivuttaa puristamalla ne taivuttimen väliin! Tämän ansiosta ripset jäävät ainakin johonkin taivutusmuotoon, ilman pientä kikkailua ne helposti sojottaisivat lähes suorina.

Pienenä pihistysvinkkinä, Shiseidon taivuttimet ovat nyt Hulluilla Päivillä tarjouksessa hintaan 18,50 euroa. Myyntiin ne tulivat tänään keskiviikkona. Itse jätän tänä vuonna kinkerit todennäköisesti väliin, paitsi viikonloppuna saatan käydä ostamassa hellehatun ja ostamassa Herkusta herkkuja.

Onko teillä suosikkitaivuttimia?

4 Kommentit

 1. Mun ympyräsilmiin Sarkimat istuu Shiseidoja paremmin, mutta valitettavasti nyt olen alkanut noin vuoden jälkeen huomaamaan, että ennen niin jämäkät taivuttimet on musta löystyneet tosi letkuiksi, siis sellaisiksi, että kumin vaihto ei auta. Taidan palata Tweezermaneihini. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( Mä en ole huomannut näissä Shiseidoissa kyllä yhtään kulumaa, ihan friikin kestävät! Sarkiman taivuttumia kiinnostaisi kyllä kokeilla, voihan olla että kun niitä kokeilen, huomaankin ne Shiseidoja toimivammiksi :D Enpä muuten ole tiennyt, että Tweezermanilla on taivuttimiakin, ihan uusi juttu :) Miellän sen vaan niin pinsetti-firmaksi :D

   Poista
 2. 27 euroa ripsien taivuttimesta? Huh huh, enpä ole sellaisiin hintoihin itse (onneksi) törmännyt. Mulla on joku 3 euron taivutin ja ihan tyytyväisena olen käyttänyt sitä, vaikka täytyy myöntää, että kumi kuluu melko nopeasti ja se on ärsyttävää. Ei se silti ole omaa käyttöä haitannut. En edes tiennyt, että taivuttimia myydään noin korkeilla hinnoilla. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Ja hihhii, mun mielestä toi ei edes ole paha hinta :'D Mulla oli etukäteistieto, että nämä olisivat laadukkaat taivuttimet ja sellaisiksi ne osoittautuivat. Tulee pitkässä juoksussa edullisemmaksi kuin se, että joutuu koko ajan ostamaan uudet taivuttimet+ lisäkumeja niihin. Mä oon sen verran mukavuudenhaluinen, etten jaksa koko ajan olla ostamassa uusia juttuja rikkoutuneiden/toimimattomien tuotteiden tilalle :) Mutta nyt nämä saa vähän edullisemmin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow