In this Light

Kauneusblogi

Luku 581-Fuksiaa ja nostalgiaa

Fuksiameikki5


Eräs huulimeikkisävy on jäänyt käytössäni vähemmälle ja näiden kuvien jälkeen voin kysyä itseltäni; miksi? Fuksianpunainenhan sopii itselleni omasta mielestäni hyvin, tai ainakin näissä kuvissa se toimii hiusteni sävyn kanssa. Valkoinen pellavapaita freesaa kokonaisuutta entisestään, huomaan nykyään kaihtavani mustaa yläosissa-se vaan syö kaiken värin ja elon kasvoilta. Mutta tämä ihana fuksia on bareMineralsin Ambition, ja huulituotteen tarkempi konsepti on jotain huulilakan ja huulikiillon väliltä. Tämä on aika pitkäkestoinen tuote, jättää jälkeensä kauniin vinyyliin päin flirttaavan kiillon mutta on myös valitettavasti aikalailla huulia kuivattava tuote. Lisäksi olen ehkä vähän epäröinyt sävyn kanssa. Olen kirjoittanut tästä jo vuonna 2013 ( kääk, miten liikkis postaus ja wtf tuo meikki?!? Toisaalta on kiva huomata kehittyneensä ^_^ )


Fuksiameikki9


Tähän meikkiin tein pohjatyöt Kjaer Weisin meikkivoiteella, oma sävyni on Paper Thin. Poskipunana on MUS:in herkkä ja eteerisen kaunis Cherry Blossom, joka loihtii aivan ihanat runotyttö-herkkisposket. Olen jotenkin aivan ihastunut tähän sävyyn juuri nyt! Silmiin sudin vaaleanpunaista, enimmäkseen Couleur Caramelin ylihempeää poskipunaa mutta taisin mahduttaa mukaan myös Dr.Hauschkan ruusukulta-paletin vaaleanpunaista-kyseinen paletti on muuten Limited Edition, mutta se on sarjan fanien iloksi julkaistu uudelleen tänä keväänä!

Alaluomen rajasin L'orealin La Palette Smokyn rusehtavalla vanhalla roosalla, jos nyt oikein muistan..silmämeikin pohjatyöt tein Elizabeth Ardenin pohjustajalla, joka vaan nyt sattuu toimimaan itselläni moitteettomasti. Silmien sisänurkkaan tupsautin aavistuksen kultaa, minulla on jauhemaisena kultainen luomiväri Couleur Caramelilta. Tein ylös kunnon rajauksen eyelinerilla ja hmm, huomaan iän alkaneen tehdä tepposiaan-sellaista sahalaitaa sain aikaan! Onneksi silmälasit häivyttävät pahimpia epätasaisuuksia ^_^


Fuksiameikki1

12 Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Tämä on kyllä viime aikojen suosikkimeikkini :)

      Poista
  2. No sopii todellakin! Juuri tuon sävyiset huulet on ollu mun kesän aika vakkarimeikki : D IsaDoran Twist-Up mikälie sävyssä Pink Punch toimii loistavasti kesällä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Multa muuten löytyy tuo Isadoran huulimeikkikynä juuri tuossa sävyssä ja sekin on kyllä kiva :) Fuksia kyllä toimii keväällä ja kesällä vallan ihastuttavasti!

      Poista
  3. Mun mielestä fuksia on aivan paras sävy! Tuo ilmettä kasvoille vaikka meikkiä olisi muuten vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tuo :) Fuksia on vaan jotenkin niin raikas, räväkkä mutta klassinen :)

      Poista
  4. Uulalaa nuo huulet on upeat, heti jo katsoin bloggerin aikajanalla, että ihanat! Salka nämä sun postaukset on aina niin ihania, täällä on jotain sellaista ihanaa vintage henkeä ja jotenkin osaan kuvitella postausten perusteella hieman teidän kodinkin tyylin. .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Tiia ^_^ Ja haha, kodin suhteen sanottakoon, suutarin lapsella ei ole kenkiä ;D Tähän kotiin en enää panosta, uuteen sitten enemmän :) Mutta sellainen New York-vintage-fiilistä haluan sitten kyllä uuteen kotiimme tuoda :)

      Poista
  5. No nyt on kyllä nätit huulet! Toimii todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina ^_^ Olen ollut aiemmin niin punaisten ja oranssien perään, että tällaiset räväkät fuksiat ovat jääneet paitsioon :)

      Poista
  6. Sopii todellakin tosi hyvin! Minäkin haluaisin kokeilla tuollaista sävyä, mutta en ole ihan vakuuttunut, että se passaisi minulle noin loistavasti. Riippuu tosin toki vähän vaatteistakin. Tuo valkoinen paita korostaa huulten sävyä tosi hyvin.

    Tykkään muuten tuollaisista meikkiuotteetasetelmista. Aloin miettiä, että pitäisikö itsekin, mutta mulla taitaisi tuo kuvan koristelu (nuo kukat) jäädä vähän puolitiehen. Mutta ehkä sitä joskus innostuu.

    Mikä sävy tuo Coleur Caramelin poskipuna on? Minulla on CC:lta vanha roosa poskipuna, mutta varsinkin nyt, kun kasvoni ovat vaaleimmillaan, sitä on vaikea laittaa sopivasti, se korostuu helposti liikaa. Muuten kyllä tykkäisin siitä. Tuommoinen vaaleampi voisi passata minulle paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belle :) Minusta fuksialla voisi toimia sinullakin ainakin siihen nähden, millainen hiustenväri sinulla on :)

      Mä tykkään tehdä asetelmia, varsinkin meikkituotteiden suhteen sillä silloin muistan jälkikäteen, mitä tuotteita meikissä käytin. Ja noo, rekvisiitta vaihtelee fiiliksen ja kukkatilanteen mukaan :D Tulppaanien terälehdistä tuli kuivattuina aika kivat!

      Couleur Caramelin poskipunan sävy on ilmeisesti 053 light pink, en ole ihan varma tulkitsinko sävyn oikein, löysin sen tuon pannun pohjasta-itse kotelossa ei ollut sävystä mainintaa :D Olen ostanut punan vuosia sitten enkä osaa nyt äkkiseltään sanoa, saako tuota enää mistään. Mutta mun makuun toi puna on ehkä jo liiankin vaalea, olenkin ehkä enemmän käyttänyt sitä poskipäillä valopuuterina :) Mutta todella vaalealle iholle tämä on kiva, kevyt sävy! Jos jossain törmäät tähän, suosittelen kokeilemaan :) Tämä on kuitenkin matta, ei siis mitään hohdetta/kimallusta.

      Poista

Lähetä kommentti

Follow