In this Light

Kauneusblogi

Luku 591-Pinkki halo-meikki

Pinkkihalo4
Pinkkihalo2


Edellisessä postauksessa esittelin Make Up Storen upeat luomivärit, mattaisen lifen ja hohtavan rosyn. Ostaessani niitä tiesin parivaljakon olevan täydellinen halo-meikkiä ajatellen ja sitähän piti mitä pikimmin kokeilla-ensimmäisenä kunnon vapaapäivänä. Ja oi, kuinka kiva siitä tulikaan! Tässä meikissä, ainakin lähikuvissa silmät muuten hohtavat petrooliin taittavana sinisenä, vihreästä ei ole tietoakaan. Tai no, viimeisessä kuvassa taas on havaittavissa se vihertävyys.


Pinkkihalo5
Pinkkihalo6
Pinkkihalo8


Huomasin muuten rajauksen helpottavan ihan tolkuttomasti luomivärin asettelua! Rajauksena on Isadoran vedenkestävä eyeliner, joka on muuten kestävyydeltään ihan hc-tasoa. Tein kokeen ja sudin sitä myös ihan aavistuksen yläluomen vesirajaan, luulen että tämä kokeilu sai jäädä yhteen kertaan-sen verran kuumottavilta silmät tuntuivat. Lisäksi rajausväri aavistuksen murustui. Tuo eyeliner olisi muuten täydellinen, mutta ikääntyville luomille se tekee helposti tepposensa, se ei siis levity kovin tasaisesti vaan lopputulos on helposti sahalaitainen. Minun piti itseasiassa ostaa musta geeliliner, mutta sain kaupassa hygieniafriikkiyskohtauksen ja geelilinerit jäivät kauppaan. Mutta geeliliner on ruttuisille ja ryttyisille luomille suopeampi vaihtoehto.

Silmäluomen keskellä on siis tuo vaalea ja hohtava rosy, ulko- ja sisäkulmassa tummempi life. Töpötin vielä luomen keskiosaan rosyn ylle vielä Korresin valkokultaa, jotta sain entistä dramaattisemman lopputuloksen. Alaluomen rajasin Idun Mineralsin Brunkulla paletin hohtavalla taupella, joka tosin petti minut ja loihti esiin rypyt. No, aina ei voi voittaa. Meikkipohjana on Neutrogenan CC-voide, josta sain joku päivä kaupungilla suhatessani testeripussukan. Vaalea sävy on oikeasti muuten tosi vaalea! Voide asettui aluksi vähän kökösti, mutta jollain ihmeellä sain sen kuitenkin näyttämään kasvoilla yllättävän kivalta. Mutta vakavasti harkitsen tämän ostamista, sen verran kivahkolta tuote vaikuttaa ja luulen, että näppyihin taipuvainen ihoni ei yhtään pistäisi koostumusta pahitteeksi.


Maybelline22

8 Kommentit

 1. No ni pinkkikin voi siis näyttää todella hyvältä, kun sen osaa ja on noin kauniit ja raikkaat kasvot. Aivan ihana tuo alin kasvokuva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! <3 Musta on nyt tullut ihan pinkkifani :D Toimii maltillisesti :)

   Poista
 2. Ihanan pirteä pinkki! Ja sopii sulle niin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) <3 Olen nyt jotenkin vallan ihastunut pinkkiin, siinä on jotain freesiä :)

   Poista
 3. Oi miten ihanan raikas ja pirteä meikki! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow