In this Light

Kauneusblogi

Luku 590-Yllättävä luomiväri-ihastus

MUS
MUS7
MUS6


Make Up Store eli MUS on jäänyt minulle tavallaan etäiseksi brändiksi. Kun olin nuori naisen alku, oli MUSin saatavuus haastavaa ja sitten kun muutin pääkaupunkiseudulle, MUS unohtui. Olenkin oikeastaan vasta nyt aikuisiällä löytänyt MUSin. Toisaalta, aiemmin en kyllä ihan hirveästi tykännyt luomivärien laadusta. Koin MUSin imagon laadukkaana, mutta itse tuotteiden taso taas..no, ei ollut imagon kanssa samalla linjalla. Kokemukset jauhoisista luomiväreistä saivat kiinnostuksen brändiä kohtaan nuupahtavan-vaikka muissa tuotteissa olisikin ollut helmiä, helmet jäivät löytämättä. Mutta nyt! MUS on mennyt uudistamaan pakkaukset, perinteiset pyöreät napit ovat historiaa. Ilokseni myös luomivärien laatu on uusissa aivan huippu!

MUS3


En siis toki osaa siihen sanoa, toistuuko sama laatu myös muissa sävyissä, mutta ostamissani Life- ja Rosy-luomiväreissä koostumus on upea! Päädyin ostamaan nämä sen jälkeen, kun olin jo ostanut yhden uuden valikoiman luomivärin ja todennut sen todellakin toimivaksi. Koostumus on suhteellisen kermainen, sellainen kermaisen kiinteä, ei todellakaan jauhomainen eikä pöllyävä. Luomivärien incistä bongaan mm. mican, talkin, silikonin mutta myös e-vitamiinin! Luomivärien luvataan olevan pigmenttisiä sekä levittyvän helposti ja tasaisesti. Voin allekirjoittaa väittämät. Luomivärien pakkaus on omasta mielestäni jopa liiankin iso, toki MUS on ammattilaissarja mutta tavan kuluttajalla voi 4 gramman luomivärin loppuun kuluttaminen olla tiukilla. Luomivärien hinta on n. 18 euroa, eli hinta on mielestäni kohtuullinen.

MUS4


MUS Moon Shadow sävyssä Rosy on upea, metallisena hohtava luomiväri. Tuo pinta on vaan niin kaunis, se tekisi mieli jättää koskemattomaksi! Pinta on kyllä kuin kuun kamara. Sävyksi paljastuu jäinen violetti pinkillä taitolla. Aivan upea. Tämä sopii myös luomivärin ohella vaikka korostuspuuteriksi, kunhan muistaa maltillisen annostelun.


MUS5


Microshadow sävyssä life on mattainen lilahtava fuksia. Pannussa sävy näyttää kylmemmältä, oma ihonsävyni muuttaa sävyä lämpöisemmäksi ja enemmän fuksiaisemmaksi, pinkimmäksi. Testasin sävyä myös poskipunana ja se toimii myös siellä tosi kivasti. En niinkään välitä tästä luomivärin käärmeennahkaa imitoivasta pinnasta, mutta annan sen anteeksi upean koostumuksen äärellä. Tässä vielä swatchit sävyistä.

MUS10


MUS11


Täytyy muuten sanoa, että olen tällä hetkellä aivan hurahtanut kaikkeen violettiin, pinkkiin ja vaaleanpunaiseen, lisäksi olen ollut vaikutteille altis. Viimeistään Annan ja Minnan meikkien jälkeen päätin, että meikkipussini kaipaa jotain todella tyttömäisiä sävyjä! Ostohetkellä jahkailin ihan aavistuksen verran sävyjen suhteen, mutta meikkitaiteilijan vinkattua saavani korostettua näillä sävyillä silmieni vihertävyyttä, ostopäätös sinetöityi.

MUS22


Tässä vielä luomivärit osana meikkiä. Meikkipohja oli jo ollut kasvoillani koko päivän, freesasin sen nopeasti puuterilla. Levitin jäistä Rosya liikkuvalle luomelle, luomivaon yläreunaan levitin Lifen. Halusin ilmeen olevan mahdollisiman hyvin normaaliin arkeen soveltuva, joten pidin ilmeen kevyenä. Luomivärejä oli helppo annostella ja levittää, ne eivät juurikaan karisseet. Luomella ne käyttäytyivät moitteettomasti. Sävyt tulevat upeasti esille, kiitos huiman pigmentin! Kestävyys on myös mainio, tosin ilman pohjustajaa en ole näitä kokeillutkaan. Sävyt ovat ihanat ja kauniit, mutta myönnän kyllä ihan aavistuksen arastelevani niiden kanssa. Toisaalta, niillä saa kivaa pehmeyttä ja tyttömäisyyttä ilmeeseen ^_^

MUS20
MUS21


Saako teille olla pinkkiä ja violettia silmämeikkiin?


10 Kommentit

 1. Mä oon tykännyt aina Make Up Storen luomiväreistä, mutta mun mielestä noi uudet pakkaukset on jotenkin kauheen isoja. Vai kuvittelenko vain kun ne on kulmikkaampia kuin vanhat luomivärit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi pakkaus on kyllä tosi iso! Katsoin vanhan mallista luomiväriäni, siinä on 3,5 grammaa kun tässä on taas se 4 grammaa tuotetta. Mä ehkä tykkään tästä kulmikkaasta enemmän, nämä on helppo pinota lipastoon :) Aiemmissa pakkauksissa myös saranat hajosivat tosi nopeasti :( Aiemmat luomivärit oli valmistettu Kanadassa, nykyiset Italiassa ja jossain muussa EU:n maassa :)

   Poista
 2. Ihana tuo Rosy! :) Mulla on ollut ihan sama juttu; brändi on vaikuttanut imagoltaan tosi laadukkaalta, mutta sitten kun joskus olen tullut ostaneeksi jonkun tuotteen, olen ollut kyllä pettynyt laatuun. Mutta jos nyt on tapahtunut täydellinen uudistus, voisin ehkä antaa brändille toisen mahdollisuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä <3! Suosittelen lämpimästi tutustumaan noihin luomiväreihin, mä olen itse ainakin ihan fiiliksissäni tuosta koostumuksesta ja laadusta :) Ja tästä johtuen myös yleisesti ottaen kiinnostuin brändistä :)

   Poista
 3. Voi miten sievät sävyt. :) Sulle muuten löytyy haaste blogissa: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/05/arjenunelmaprojekti-osallistu-sinakin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mulan ^_^ Ja kaunis kiitos haasteesta! Jään pohtimaan omaa kohdettani :)

   Poista
 4. Eikä, ihania! Nuo moonshadow luomivärit on aina upeita ja violetit iskee aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi ihania ^_^ Violetti on ihana väri, tosin ei itselläni nyt kuulu päivään jokaiseen, mutta kuitenkin ihastuttaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow