In this Light

Kauneusblogi

Luku 589-BB, CC, CR?

BMCC26


Kun bareMineralsille saapui seerumimeikkivoide, olin innoissani sitä menossa ostamaan. Onneksi ennen ostopäätöstä meikkivoidetta levitettiin kasvoilleni, koska lopputulos oli jäätävä. Huhhuh. Meikkivoide loihti esiin kaikki kuivimmatkin kohdat ihostani, en ollut aiemmin ollut tietoinen ihoni olevan niin pintakuivan. Meikkivoide jäi todellakin ostamatta! Mutta kun kuulin bareMineralsilta tulleen markkinoille geelimäisen värivoiteen Complexion Rescuen, kiinnostuin. Uu-la-laa, minulle voisi myydä geelimäisellä koostumuksella lähes mitä vaan! Rakastin nuorempana geelimäisiä kosteusvoiteita ja rakastaisin niitä edelleenkin, jos ne vaan vastaisivat ihoni tarpeita. Olin muutaman kerran käynyt kaupassa kokeilemassa tämän CR-voiteen koostumusta ja se vaikutti lupaavalta. Sattumoisin bareMineralsin meikkipohjat olivat nyt keväällä Kickseissä tarjouksessa ja minulla tuntui olevan tarvetta tällaiselle kevyelle meikkipohjalle joten päätin hyödyntää tarjouksen ja ostin pitkään haaveilemani CR-voiteen! Voiteen normaalihinta on 43 euroa.


BMCC28


Päädyin myyjän avustuksella sävyyn 02 vanilla, joka on neutraali. CR-voiteen sävyt jaottuvat omasta mielestäni vähän karkeasti, koska 01 on kylmälle iholle, 02 neutraalille ja 03 lämpimälle. Muistikuvieni mukaan kuitenkin 03 sävy oli suhteessa sävynä tummempi, kuin tämä 02.

BMCC29


CR-voiteen koostumus on ihanan geelimäinen ja jo koostumus antaa lupauksen kosteuttavuudesta! Voiteesta löytyykin oliivipohjaista skvalaania, joka on tunnettu kosteutusominaisuuksistaan. Mukana on myös kosteuttamassa mm. kookosöljy, trehaloosi, glyseroli ja hyaluronihappo. Iso plussa myös suojakertoimesta 30, joka on ilokseni myös fysikaalinen. Voiteen tuoksu on muuten jännä. Teoriassahan tuote on hajusteeton, mutta jostain syystä auringonlämmössä huomaan meikkipohjan tuoksuvan kasvoillani. Tuoksu on jännä, se vie minut takaisin lapsuuteen ja lapsuuden kesiin. Silloin pitkän paahteisen ja ulkona vietetyn päivän jälkeen nuuhkin käsivarsiani ilta-auringossa ja huumaannuin siitä kesän ja hiekkapölyn ( ja lapsihien??) tuoksusta ihollani ^_^ Tämä voide muistuttaa minua tuoksullaan tuosta lapsuuden tuoksusta!


BMCC7
BMCC12


Vaikka CR-voide onkin koostumukseltaan geelimäinen ja kevyt, ei se silti mitään läpikuultavaa pohjatasoitetta ole! Okei, ei tällä mitään kunnon aknea peitetä, mutta ihon kirjavuutta tämä tasoittaa kivasti. Toki oma ihoni on suhteellisen hyvässä kunnossa ja se lähinnä vaatii vanhoen finniarpien peittämistä sekä sitä yleistasoitusta, mutta sen tämä voide kyllä vie maaliin! Sävy on mielestäni muuten yllättävän lämmin ja kellertävä. Voide levittyy iholle kuin unelma ja sen kosteuttavuuden kyllä tuntee. Siitä päästäänkin sitten siihen, että valitettavasti tämä ei ole iholla se pitkäkestoisin tapaus. Onnekseni olen nyt löytänyt hyvän primerin, sen avulla saan tämän voiteen pysymään kasvoilla häkellyttävän hyvin! Mutta ilman primeria lopputulos ei ole kaikista kestävin-ei vaikka puuteroisinkin hyvin.

BMCC17


Joka tapauksessa vaikka voide ei ole se pitkäkestoisin tapaus, olen siihen ihastunut ja huomasinkin truutanneeni putelon hyvin lyhyessä ajassa häkellyttävän tyhjäksi. Tuotetta on vielä kuitenkin jäljellä, mutta tämä kertoo siitä, kuinka miellyttävä ja helppo tapaus tämä CR-voide minun tarpeisiini onkaan.  Iho on voinut hyvin voidetta käyttäessä, lisäksi voide on aivan ehdoton kiireaamuina, levitän sen suoraan kasvovedellä pyyhityille kasvoille. Alle tämä ei nimittäin välttämättä vaadi erillistä voidetta! Primeriaamuina tosin olen levittänyt primerin alle seerumin, silloin meikkirutiini ei ole niiin nopea kuin primeritta. Mutta kun levittyvyys on mainio, on tämä nopeampi sivellä kasvoille kuin meikkivoide. Kyllä kuulkaa joskus aamuisin meno on sellaista minuuttipeliä että ^_^ Käytän levittämiseen sormia, sivelen voidetta ja saatan myös sitä osittain taputellakin paikoilleen. Huomaan mitä enemmän ikää tulee mittariin, sen paremmin meikkivoiteen saa paikoilleen perinteisen sivelyn sijaan taputtelemalla ^_^

Onko tämä voide kenellekään tuttu?


7 Kommentit

 1. Geelimäinen koostumus kuulostaa ihanalta. Mäkin innostun aina, jos purkin kyljessä lukee "gel". Geelikoostumuksessa on jotain erinomaisen raikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, geelimäinen on mulle myös synonyymi raikkaudelle ja kosteuttavuudelle :D Rakastin eritoten teininä kaikkia geelimäisiä kasvotuotteita! Nyt niissä ei enää vaan tehot meinaa riittää :(

   Poista
 2. Bare Mineralsit on tuttuja, tilasin Feeluniquelta kerran isomman setin erilaisia mineraalimeikkivoiteita jne. mutta en osannut niitä käyttää. Oi meikkisi on aina niin ihanan raikkaita ja niissä on vaan sitä jotakin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh :( Jauhemaisissa mineraalimeikeissä on kyllä omat kikkansa, esim. tänään pitkästä aikaa levitin jauhemaista mineraalimeikkiä ja lopputulos oli kamala :O Huhhuh! Annostelun kanssa saa olla tarkkana..

   Ja kiitos Tiia! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Se taisikin olla Maybellinen Electric Orange :)

   Poista
  2. Kiitos :) Se taisikin olla Maybellinen Electric Orange :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow