In this Light

Kauneusblogi

Luku 588-Äitienpäivän haloo

Äitienp19


Äitienpäivänä veimme erään äidin ulos syömään ja päätinkin tehdä neutraalihkon ja kevyen meikin. Päätin kokeilla silmämeikissä halo-efektiä, eli tyyliä jossa luomen keskellä on vaaleampi sävy/väri ja sisä- sekä ulkonurkassa on tummempi sävy/väri. Koska halusin pitää meikin neutraalina, valitsin silmiin kullan eri sävyjä. Jälkiviisaana isompi sävyero olisi ollut efektinä päheämpi, tästä tuli nyt aika hillitty versio. Halo-efektillä siis haetaan silmän pyöreyden korostamista. Kun silmän keskellä on vaaleampaa sävyä kuin sisä- ja ulkonurkissa, huijaa se visuaalisesti silmää näyttämään pyöreämmältä.

Äitienp12-3
Äitienp9 (2)-2


Efektin huomaa parhaiten viimeisimmästä kuvasta. Levitin luomen keskelle ybervaaleaa Korresin valkokullan sävyistä luomiväriä. Sisä-ja ulkonurkissa on Idun Mineralsin Brunkulla-paletin persikkaan taittavaa kultaa. Levitin luomivärejä reilusti liikkuvan luomen yläpuolelle, jotta ne näkyisivät silmien ollessa auki. En juurikaan häivyttänyt luomivärejä, koska halusin pitää ilmeen terävänä. Sävyissä tuli muuten myös hauska kylmän ja lämpimän kontrasti! Tein nopean rajauksen ruskealla kajalilla, sudin sitä myös vesirajaan. Levitin Idunin persikkakultaa myös alaluomelle.


Äitienp5


Meikkipohjana minulla oli bareMineralsin CC-voide, joka on ollut kiireaamujeni suosikki. Tänään se päätyi meikinpohjustajatestauksen takia kasvoilleni. Puuteroin meikkipohjan kevyesti By Terryn hyaluronipuuterilla. Poskipunana oli myöskin saman merkin voidemainen poskipuna, varjostuksissa taas tuttuun tapaan Guerlain. Huulille levitin Kjaer Weisin huulisävytteen, sävy on sweetness. Hiukset päätin kiinnittää pinneillä sellaiseksi niska-pinni-ponnariksi ja vaikka alkuun olin vähän skeptinen, lopulta tykkäsin hiuksista aika paljon! Minulla on vähän sellainen ponnaritrauma, omasta mielestäni näytän tyhmältä ponnarilla. Tai hiukseni näyttävät. Mutta tällainen niskaponnari ilman virallista ponnaria oli sopivan rento, mutta silti yllättävän kiva. Siinä oli aavistus jopa 50-luvun fiilistä!


Äitienp17


12 Kommentit

 1. Olispa hauska itsekin kokeilla tälläisiä meikkejä, jotka muokkaavat silmän muotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan kokeilemaan :) Aion vielä testailla isommalla kontrastilla ^_^

   Poista
 2. Iiiihana! Kertakaikkiaan niin raikas meikki ja noi sun hiukset ja niiden väri! Tiedät kyllä mitä ajattelen niistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Ja hihhii, taidan juu tietää :D Nyt ne taitavatkin olla tummimmillaan ^_^

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jännä ja kiva meikki. Kiitos tästäkin vinkistä. :) sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu :) Mä kyllä tykkään tuosta halo-tekniikasta :) Se on suhteellisen helppo toteuttaakin :D

   Poista
 5. Todella ihana meikki! Tähän ihan pysähtyi kun oli skrollailemassa blogi postauksia vauhdilla. :) Upeasti sopii tummanruskea rajaus kullan kellertävällä luomivärillä sun hiuksiin ja ihonsävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Mä olen kyllä ihan kultafriikki, keltakulta toimii mulla paremmin kuin valkokulta vaikka sitäkin kyllä käytän kaikesta huolimatta :)

   Poista
  2. Kiitos ^_^ Mä olen kyllä ihan kultafriikki, keltakulta toimii mulla paremmin kuin valkokulta vaikka sitäkin kyllä käytän kaikesta huolimatta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow