In this Light

Kauneusblogi

Luku 593-Kesäisimmät pusuhuulet

Maybelline1


Jos minun pitäisi valita, panostaako silmä- vai huulimeikkiin, vastaus olisi pläkkiselvä. Huulimeikki se on! En tiedä, mutta koen huulet paljon helpommin meikattaviksi, kuin silmät. Lisäksi olen saanut geenilotossa aika kivat huulet, joita onkin ilo maalata jos jonkin värisiksi. Rakastan kirkkaita, selkeitä värejä, en niinkään perusta helmiäissävyistä. Mutta kun taannoin päädyin taas vaihteeksi Maybellinen huulipunien äärelle, en voinut vastustaa yhtä aika makeaa tapausta.

Maybelline2
Maybelline3
Maybelline5


Maybellinen huulipuna 137 Sunset Blush on aika keimaileva ja makea sävy. Sävy on aivan ihana korallinen pinkki! Vaikka rakastankin mattaisia punia enkä voi sietää helmiäistä, yllätyin ihastuneeni punaan jossa on mukana kultaista shimmeriä. Tosin, tajusin sen olemassa olon vasta kun pyyhin pois käsivarsiswatcheja ja ihmettelin, mitä ihmeen hohtoa kädelle jäi. Eihän se ole punasta..notta kyllähän vaan, näemmä! Mutta kulta yhdistettynä koralliseen pinkkiin, voiko enemmän kesäistä sävyä ollakaan? NO EI VOI. Täten julistan sävyn minun the kesäsävyksi!

Maybelline6
Maybelline10


Huulilla puna tuntuu mukavalta, jopa kosteuttavalta. Puna levittyy huulille nätisti, toki jos huulet ovat oikein kuivat, saattaa se jumahtaa kuivempiin kohtiin korostaen niitä. Mutta kun ylle levittää punaa toisen kerroksen ja antaa punan asettua, lopputulos ei näytä repaleiselta. Kestävyys on keskiluokkaa, koska koostumus on kallellaan kermaiseen. Punaa täytyy lisätä syömisen jälkeen, ehdottomasti. Toisaalta puna kuluu kauniisti pois, jättäen huulille pienen sävyn ja hohdon.

Minun täytyy kyllä myöntää, että halpispunista omat suosikkini löytyvät Maybellinen ja H&M:n riveistä. Molemmissa on hyvä sävyvalikoima ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Vielä kun vaan löydän sopivan sävyisen huultenrajauskynän, niin kaikki on hyvin. Tämä on muuten sävynä sellainen, jonka voisin valita huulilleni mennessäni naikkariin eli naimisiin! ( toinen hyvä vihkipunasävy voisi olla Guerlainin ihana huulilakka tai MACin Ruby Woo. No, tämä asia ei nyt ole vielä ajankohtainen, hahhaa! ^_^ )

Maybelline1.1
Maybelline1.2
Maybelline1.3

10 Kommentit

 1. Tosi kaunis puna ja joo, mä valitsisin kanssa ehdottomasti huulimeikin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Ja hihhii, mä tiesinkin sun vastauksen :D

   Poista
 2. Tosi nätti sävy. Itse olen silmämeikki-naisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä koen, etten ehkä ole niin taitava loihtimaan silmämeikkejä ja kun on lasit, niin ei ne sieltä oikein edes tule esillekään :D

   Poista
 3. Just ostin jonkun vastaavan Maybellinen sävyn Cittarin alelaarista neljällä eurolla. Ihania punia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybellinella on kyllä ihanat punat <3 Mä taisin ostaa tän Anttilasta 40 % tarjouksesta :D Tiiraankin aina Anttilan kosmetarjoukset, varsinkin Maybelline ja Lumene ovat usein tosi hyvissä tarjouksissa :)

   Poista
 4. Maybellinen meikit taisivat olla Anttilassa -40%, joten ehkä pitäisi käydä katsomassa sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten juuri ostin omani 40 alesta Anttilasta :D Kuten Tiialle kommentoinkin, niin Anttilassa on kyllä välillä tosi hyviä tarjouksia Maybellinen ( ja Lumenen ) tuotteista, syynäänkiin ne aina tosi tarkkaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow