In this Light

Kauneusblogi

Luku 594-Pinkkiä ja kytkimiä

Pinkkiä1


Blogi onkin viime aikoina ollut aika meikkipainotteinen, mutta kohta luvassa onkin ihonhoitoon liittyviä postauksia! Meikkipostaukset ovat helpompia ja nopeampia, ihonhoitotuotteisiin liittyvät postaukset vievät itse asiassa huomattavan paljon aikaa. Ensiksi testaat tuotetta riittävän kauan, sitten analysoit miltä tuote on tuntunut ja mitä se on ihollesi mahdollisesti tehnyt, paneudut raaka-aineisiin ja yrität tiivistää tuotteen infosta sen oleellisen. Aikaa vievää, mutta palkitsevaa ^_^ ( ei siis rahallisesti, vaan henkisesti :D )

Pinkkiä9


Mutta nyt erääseen, aika ihanaan meikkiin! En ymmärrä, mutta minusta on tainnut kyllä tulla pinkkityttö. Siis en voisi kuorruttaa kotia pinkillä, enkä vetäistä pinkkiä ylle mutta pinkit huulet..kyllä kiitos! Tämä Isadoran makea barbi-pinkki Twist-Up huulipunakynä sävyssä 15 Knock-Out Pink on jo tosi vanha ostos, enkä ole sitä juurikaan käyttänyt ( kysymys kuuluu, miksi??). Olen ostanut sen Keskisiltä. Samalla reissulla autosta pamahti kytkin, voin vannoa ettei silloin naurattanut olla teoriassa keskellä ei mitään helteisenä iltapäivänä! Tukikohtaan oli reilu sadan kilometrin matka ja omaan kotiin sellainen, öö, lähemmäs 500 kilometriä? Onneksi aikataulut olivat kesälomalaisen, ja autokin saatiin pienen tuskailun ja pohdinnan jälkeen näppärästi korjaukseen. Kaikista hauskinta oli muuten se, että olimme samana aamupäivänä käyneet uusintakatsastamassa auton ^_^ Tiedä sitten, mutta jälkikäteen olemme monta kertaa asialle naureskelleet. Ja varsinkin nyt, kun autossa on TAAS uusi kytkin! No, tämän huulipunan kertomus olkoon siis tuo ikimuistoinen Keskis-reissu ^_^ Ja auton kytkin.

Takaisin asiaan. Jostain syystä olen ollut etukäteisorientoitunut ja hankkinut paljon aiemmin punaan aika hyvin soveltuvan rajauskynän-sekin Isadoraa, sävy 29 Candy Pink. Tosin, muistaakseni rajauskynän ostin siksi, että koitin tehdä sillä koko huulten meikin. No, ei toiminut minulla. Lopputulos oli liian matta ja jotenkin katosi ihonsävyyni? Mutta kostea ja kiiltävähkö huulipuna onneksi erottuu ihon tekstuurista eikä samaa efektiä tapahdu, kuin pelkällä rajauskynällä. Nämä Isadoran Twist-Up huulipunat kannattaa kyllä rajata, jos siis haluaa skarpin lopputuloksen. Ja minähän halusin! Isadoran punat ovat muuten aika helppoja ja rohkenen suositella näitä huulimeikkinoviiseille. Näillä saa tarvittaessa intensiivistä jälkeä, mutta käyttöliittymä on mielestäni huulipunaa helpompi ja täten ei ehkä niin pelottava(?) kuin mitä huulipuna on. Luulen monen arkailevan huulipunia siksi, että ne ovat ehkä tavallaan pelottavia ja työläitä. Tämä taas ei niin muistuta perinteistä huulipunaa ja on ehkä siksi helpommin lähestyttävä. Eikä tarvitse välttämättä rajausta, jos haluaa luonnollisemman ja tavallaan helpomman lopputuloksen.

Meikkipohjana on bareMineralsin CR-voide, silmiin taisinkin sutaista vain tuon Armanin Eye Tintin, sävyssä Rose Ashes. Harkitsen vakavasti hankkivani kesäksi jonkun toisen sävyn noista Armanin Tinteistä, sen verran olen vakuuttunut niiden laadusta! Poskipunana on ByTerryn voidemainen poskipuna. Tuona päivänä punaa lipsahtikin vähän reilummin ^_^ Annostelun suhteen saa siis olla tarkka!

Pinkkiä11

8 Kommentit

 1. Ihanan kesäinen meikki. <3 Sulle sopii pinkki todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Pinkki ja fuksia ovat siinä mielessä aika yllättäviä, koska en ole aiemmin ollut niin niiden perään :) Mutta niin se mieli muuttuu! Mä muuten luulen, että tuo pinkki tavallaan freesaa muuten aika lämmintä sävymaailmaani :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Henna :) <3 Pinkit ovat kyllä ihania raikastajia!

   Poista
 3. Mutta sulle sopii pinkki niin loistavasti! Siniset silmät ja pinkki, täydellinen yhdistelmä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3! Ja hihhii, pinkki kyllä jotenkin sopii mun väreihin, mielestäni se jotenkin raikastaa ihon ja hiusten väriäkin :)

   Poista
 4. Pinkki on ihana ja sopii sulle kuin nenu nassuun <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow