In this Light

Kauneusblogi

Luku 595-Colosé-kosmetiikkaa Sveitsistä

Coloseputsari1


Ihonhoitointoilijana olin innoissani päästessäni keväällä tutustumaan minulle entuudestaan tuntemattomaan kosmetiikkasarjaan, Coloséen. En ollut aiemmin juuri sarjasta kuullut, joten lähdin tutustumaan tuotteisiin avoimin ja jännittynein mielin. Mietin, miten ihoni mahtaisi tuotteisiin reagoida-ihoni reaktiot kun ovat olleet toisinaan aika mielenkiintoisia. Sain testattavaksi sarjalta puhdistusemulsion, ruusukasvoveden, seerumin, kosteusemulsion sekä savinaamion. Tänään kirjoitan puhdistusemulsiosta, kasvovedestä ja savinaamiosta.

Colosé ei siis ollut itselleni entuudestaan tuttu kuin vain nimenä. Colosé on sveitsiläinen kosmetiikkabrändi jonka tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa, joka täyttää lääketehdasoikeudet. Colosén periaatteina on jo alusta asti ollut eläinkokeettomuus ja tämän suhteen olla tarkkoja. Sarja perustuu laadukkaisiin, korkeatasoisiin raaka-aineisiin, jotka on puhdistettuja epäpuhtauksista. Tästä syystä sarja soveltuu myös herkkäihoisille. Sarja suosii luonnollisia raaka-aineita, mutta luonnonkosmetiikkaa tämä ei ole. Sarjaa kuvaillaan laadultaan selektiiviseksi, mutta hinnoiltaan keskihintaiseksi.

Coloseputsari4


Colosélla on kaksi erilaista puhdistustuotetta, puhdistusvoide ja puhdistusemulsio. Tuotteet on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, puhdistusvoide on vielä puhdistusemulsiota syväpuhdistavampi. Puhdistusemulsio kuitenkin lupaa puhdistaa meikin ja tätä voi käyttää myös silmämeikin puhdistamiseen. Teoriassa emulsio kuulostaa miedolta puhdistustuotteelta, mutta tämä emulsio lupaa myös olla syväpuhdistava ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa. Sainkin vinkin, että aluksi n. viikon verran puhdistustuotetta kannattaa annostella runsaasti, jopa kolminkertainen määrä normaaliin verrattuna. Puhdistustuotetta kannattaa myös kunnolla työstää kasvoille, vähintään pari minuuttia. Näin iho muuttuu vastaanottavaisemmaksi tuotteille.

Täytyy sanoa, että tämä on yksi tehokkaimmista puhdistusemulsioista, mitä ole kokeillut! Ensimmäisen kerran jälkeen iho tuntui jännältä, sitä punoitti ja iho tuntui jopa aavistuksen koppuraiselta. Seuraavana iltana puhdistuksen jälkeen huomasin ihon ikäänkuin rauenneen, iho tuntui todella sileältä. Ihan kuin olisin kuorinut sen! Tämä on jännä efekti, sillä tuote ei kuitenkaan sisällä kuorivia elementtejä. Toisaalta, tuote kyllä lupaa irrottaa kuollutta ihosolukkoa. Vaikka puhdistusemulsio onkin tehokas, ei se silti ole ihoa kuivattava. En voi sietää narskuvan kuivaa tunnetta kasvoilla, tämän putsarin jälkeen ei ole kiire sännätä rasvapurkille. Puhdistusemulsio sisältää C- ja E-vitamiineja.

Puhdistusemulsion tuoksu on mielestäni rouvamainen, se tuoksuu anopiltani :D En tiedä, en ole muistanut kysyä onko hänellä jotain Coloséa käytössä mutta niin vain tuoksussa on jotain mukavan tuttua ja rouvamaisen pehmeää. Puhdistusemulsio kannattaa levittää kuiville kasvoille. Saan omassa käytössäni puhdistettua hyvin meikin pois, joskus jos en ole tarpeeksi muhitellut, jotain ripsivärijäämiä saattaa jäädä silmien ympärille. Olen kokeillut tuotetta myös Clarisonicin kanssa ja vaikka emulsio ei olekaan kaikista toimivin putsariformaatti kasvoharjan kanssa, ei käyttö nyt mitään vallan mahdotonta ollut. Puhdistusemulsion hinta on 24,50 euroa. Tätä tulen aivan varmasti ostamaan jatkossa lisää!


Colosekasvovesi3


Puhdistusemulsion jälkeen siirryn käyttämään kasvovettä. Olen ehdoton kasvovesi-fani, se on tuote josta en voisi luopua! Colosélla on kaksi kasvovettä, alkoholiton ja tuoksuton sekä tämä minulla testissä oleva ruusukasvovesi.

Ruusukasvovesi on myöskin alkoholiton, mikä on erittäin mainio juttu! Kasvovesi lupaa viimeistellä puhdistuksen ja valmistella ihoa hoitotuotteita varten sekä supistaa ihohuokosia. Kasvovesi tuntuu kasvoilla virkistävältä ja freesiltä. Omat ihohuokoseni ovat ihonhoitorutiinien myötä pienentyneet, en ole itse huomannut mitään lisäpienennystä vaan mielestäni huokostilanne on ollut tuotteiden käytön aikana vallan mainio-ne ovat pysyneet suhteellisen pieninä ja tasaisina. No, otsa on minulla huokosten suhteen vähän ongelmallinen mutta nenän viereisiltä ihoalueilta huokoset ovat pysyneet pieninä ja tasaisina. Toisaalta, nyt kun oikein mietin, on otsakin ehkä tuntunut aavistuksen tasaisemmalta ja siloisemmalta Colosé-jakson aikana.

Olen kokenut kasvoveden mainiona puhdistuksen viimeistelijänä, ja aamuisin puhdistuksesta vastaakin pelkkä ruusukasvovesi. Vaikka kasvovesi on puhdistavan tuntuinen ja tehokas, ei se kuitenkaan ole missään nimessä kuivattava. Kasvovesi sisältää luonnollisesti ruusua, mutta myös ihoa rauhoittavaa allantoiinia. Tuoksu on ihanan autenttinen ruusu! Voisin nuuhkia päivät pääksytysten kasvovettä, niin ihana sen tuoksu on. Kasvoveden hinta on 23 euroa.

Colosenaamio5


En ole ollut kovin suuri savinaamioiden fani, mutta tämä Colosén savinaamio on muuttanut mielipiteeni! Jos minun pitäisi valita testiin saamistani tuotteista yksi ylitse muiden, se saattaisi olla tämä savinaamio. Savinaamio on samalla puhdistava, mutta ravitseva. Se ei kuivu iholla kiristävän kuivaksi ja naamiota voi pitää kasvoilla helpostikin 15-30 minuuttia, itse olen pitänyt jopa 45 minuuttia tai kerran jopa tunninkin! Kun naamion poistaa kasvo-/musliiniliinalla, saa samalla kevyen kuorinnan. Iho jää naamion jäljiltä heleäksi, tasaiseksi ja kuulaaksi sekä ravitun oloiseksi. Naamio myös mielestäni kirkastaa ihoa. Käytän naamiota iltaisin, seuraavana aamuna meikki levittyy iholle todella kauniisti. Naamiota suositellaan käytettäväksi yksi-kaksi kertaa viikossa. Oma tahtini on kaksi kertaa viikossa ja olen voinut jättää ihon kuorinnan sekä Clarisonicin käytön todella minimiin. Savinaamiota suositellaankin couperosaiholle kuorinnaksi.

Savinaamio saattaa alkuun poltella kasvoilla ja aluksi huomasinkin pientä polttelua. Tätä ei pidä pelästyä ja naamiota kannattaakin kokeilla pitää mahdollisimman kauan kasvoilla-jos vain uskaltaa. Oma ihoni on suhteellisen herkkä, enkä saanut naamiosta epämieluisia reaktioita. Nyt kuukauden testijakson ja lukuisten naamiointien jälkeen en enää oikeastaan huomaa polttelua iholla. Naamio sisältää savea, mutta myös aloe veraa ja E- ja C-vitamiineja. Naamio on väriltään vaalea mintunvihreä ja sen tuoksu on jännä, en oikein saa siitä kiinni. Se on samalla aavistuksen yrttinen, mutta myös parfyyminen. Savinaamion hinta on 25 euroa.

Huomasin nopeasti otettuani tuotteet käyttöön ihon kunnon kohentuvan. Pienet epäpuhtaudet vaan hävisivät ja iho näytti hyvältä, seesteiseltä ja tasaiselta. Olen käyttänyt tuotteita nyt n. kuukauden ja kuukauteen on mahtunut hormonaalinen ja ruoka-ainepahiksista johtuva ihon räjähtäminen. Alkuun pelkäsin, että nytkö se tapahtui, nytkö iho hermostui tuotteisiin mutta tulin huomanneeksi syiden johtuvan sisäisistä asioista, ei kosmetiikasta. Käytin räjähdyksen aikana tuotteita tuttuun tapaan ja kun hormonit palautuivat normaaleiksi sekä jätin päivittäisen jäätelön syönnin, ihokin palautui entiselleen. Toki oma ihotyyppini kärsii helposti tukkeutumista, mutta tilanne on tällä hetkellä se, että kasvoilla on vain yksittäisiä näppyjä jossain. Kuukauden testaaminen on siinä mielessä hyvä ajanjakso, koska silloin mukaan mahtuu hormonaalisia vaihteluita ja ihon normaaliolotilaa. Mutta tulen aivan varmasti kertomaan ihofiiliksiäni vielä enemmän silloin, kun puran mietteitäni seerumista sekä kosteusemulsiosta!

Colosén tuotteita ja lähimpää jälleenmyyjää voi tiedustella suoraan maahantuojalta eli careliana@colose.fi, maahantuojalta voi myös suoraan tilata tuotteita. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta. Ilokseni minulla on teille ihanille lukijoille alekoodi, maahantuoja on luvannut 20 % alennuksen blogini lukijoille heinäkuun loppuun asti, koodina blogini nimi tai että mainitsee olevansa blogini lukija. Tuotevalikoimaa voi käydä katsomassa Colosén nettisivuilla (klik klik ).

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta. En hyödy linkeistä, enkä alekoodista rahallisesti.

13 Kommentit

 1. Kiva lukea näistä, kun en itse ole ehtinyt vielä kokeilemaan näitä. Tuolta puhdistusemulsiolta odotan itsekin paljon, mutta katsotaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusemulsio on huippu :) Sitä tuun ostamaan lisää! Tosin suunnittelen ostavani kesäksi sen puhdistusvoiteen :D Jään odottamaan, mitä mahdollisesti tuut näistä kirjoittamaan :)

   Poista
 2. Puhdistusemulsio kuulostaa hyvältä! Mua kiinnostaa aina kaikki ihoa kuorivat tuotteet, jotka eivät ole suoranaisesti esim. kuorintavoiteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi emulsio on kyllä huippu :) Se ei ole kuoriva, mutta jotenkin mystisesti pitää ihon tasaisena :D

   Poista
 3. Tosi jännä tuo seuraavana päiväänä iho tuntui rauenneen, Vitsi miten hienosti kuvailet sarjaa, vakuutuin nyt oikein itsekin ja luin joka sanan. Ruususta en aina pidä, mutta jos on aito ruusu, silloin rakastan eli tuo kasvovesikin kuulostaa ihanalta. :)

  Jäipähän sarjasta vakuuttava ja hyvä tunne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein muuta kuvaavaa sanaa keksinyt, mutta se tunne oli kyllä jännä! :D Luulen ruusun tuoksun jakavan mielipiteitä, en mäkään sellaisesta esanssisesta ruususta tykkää mutta tässä ruusu on hyvin autenttinen <3 Minut sarja on vakuuttanut, aion ihan omilla pennosillanikin vielä tuotteita ostaa :D

   Poista
 4. Tuo Savinaamio kuuluu myös mun suosikkeihin! Yksi kaikkien aikojen parhaista savinaamioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savinaamio on mahtava! Mä olen niitä vähän karttanut sen kuivumisefektin takia, en kestä sitä kiristävää tunnetta. Lisäksi naamion jälkeen iho on vaan niin ihana :)

   Poista
 5. Kiva kuulla, että tätä sarjaa on nyt mahdollista saada jostain! Äiti tilasi vuosia sitten työkaverinsa kautta sarjan silmämeikinpuhdistuslappuja ja kynsilakanpoistolappuja. Mulla oli niitä omassa käytössä ja tietty porukoilla kyläillessä. Omasta mielestä ihan parhaita lappuja!!! Silmämeikinpoistolaput on öljyisiä (ite pidin tästä, joku toinen ehkä ei), hyvin tehokkaita, oon poistellut niillä muutakin meikkiä ja toimivat hyvin. Tuntui että öljy hoitaa ripsiä, tiedä siitä sitten. Kynsilakanpoistolapuissa kivan hento sitruunainen tuoksu, myös öljyinen koostumus joten kynnet/kynsinauhat ei kuivu liikaa. Laput ei kuivu helposti vaikka kansi oliskin jäänyt raolleen ja todella riittoisia. Tekis mieli kokeilla noita ihonpuhdistusjuttuja, uskoisin että näissä laatu on tosiaan hyvä vaikka putelit onkin ulkonäöltään hieman valjut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jollain on sarjasta aiempaa kokemusta :) Silmämeikinpoistolaput kuulostavat tehokkailta! Öljyllä saa mielestäni parhaiten oikein tymäkän silmämeikin poistettua, suosin öljyä myös muunkin meikin poistamiseen, jos olen meikannut enemmän. Ja kuten kirtoitit, öljyt ovat hellävaraisia ja hoitavia :)

   Mä olen ainakin tykännyt tästä puhdistusemulsiosta tosi paljon, aion ostaa kesää kohden vielä sen puhdistusvoiteenkin. Purkkien ulkoasu ei tosiaankaan ole se kaikista "nastoin", mutta jos jättää purkkien ulkoasun vähemmälle huomiolle, niin kyseessä on mainio ja toimiva sarja :)

   Poista
 6. Itseasiassa puhdistustuotteita on kolme. Kolmantena on vielä puhdistusgeeli, joka on todella tehokas esim.akneiholle��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain kuulla, että puhdistusgeeli olisi lopetettu, sitä ei myöskään ollut nettisivuilla listattuna. Uskon sen olleen monen suosikkituote, varmaan aika moni tykkää puhdistusgeeleistä :) Itse ajattelin kesää kohti hankkia sen puhdistusvoiteen, kun oma ihokin muuttuu rasvaisemmaksi ( tai, niin on tapahtunut aiempina vuosina :D )

   Poista
  2. Puhdistusgeeli on tosiaankin ihan hiljattain jäänyt pois valikoimasta, asia maahantuojalta vahvistettu. Mutta tuo Puhdistusvoide on kyllä ollut paljon tehokkaampi juuri tukkeutuneelle iholle ja akneiholle. Ja ihan vain syväpuhdistusta kaipaavalle "normaalille" ihollekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow