In this Light

Kauneusblogi

Luku 598-Kulta

Kulta18
Kulta1


Tiedättekö sen tunteen, kun pitkästä aikaa pääsee sutimaan kasvoilleen kiireettömästi meikin? Tänään oli sellainen hetki ensimmäistä kertaa pariin viikkoon! Kuluneet viikot on tullut mentyä omalla pika-arkimeikkilookilla ja oikein odotin tämän päivän rauhaisaa meikkihetkeä-vaikka ei siinä arkilookissakaan mitään vikaa ole, mutta ei se ole kovin luovaa. Sen kunniaksi halusin jotain ihanaa kasvoille. Ja mikäs se ihanampaa, kuin kulta!

Kulta13
Kulta16

Minulle on siunaantunut kultaista luomiväriä jos jonkinmoista, mutta tänään päätin kaivaa esille Yves Rocherin kultaisen mineraali-irtopigmenttijauheen. Se on jo muutaman vuoden vanha ostos, enkä ole sitä juurikaan käyttänyt..nyt kokeilin muuten ensimmäistä kertaa kiinnittää irtojauheen kosteusmistillä ja huh, miten erilainen lopputulos tulikaan! Täytyy jossain vaiheessa ostaa ihan virallinen meikinkiinnityssuihke, koska nyt lopputulos saattoi jäädä aavistuksen karisevaksi.


Kulta10


Huulet meikkasin MACin Ruby Woolla ja huh, olipas huulipunasiveltimen käyttäminen hankalaa pitkästä aikaa! Arkimeikkiin useimmiten sudin punat suoraan puikosta. Päätin jatkaa kultateemaa huuliinkin ja lisäsin kultajauhetta myös huulten keskiosaan. Mikään oma idea tämä ei ole, vaan alunperin luin vinkistä Minnan blogista miettien, että tätä täytyy kyllä kokeilla! Kultatöpsäytys tuo huuliin kivaa kolmiulotteisuutta. Toisaalta, en ole varma tulikohan kultaa jo liikaakin..vai voiko kultaa edes olla liikaa? Ei kai? No ei!

Kulta29


Meikkipohjan tein pitkästä aikaa Max Factorilla, se on kyllä suosikkini edullisista meikkivoiteista! Olen onneksi välttynyt ruskettumiselta, joten tällainen kalmosävy menee minulle vielä hyvin. Meikkipohjan puuteroin ByTerryn hyaluronipuuterilla, jota joutunen ostamaan lisää tilipäivän saapuessa. Sipaisin poskipäillekin aavistuksen kultaa, varjostuksiin päätyi tällä erää Bobbi Brownin aurinkopuuteri. Viime aikoina olen käyttänyt lähes katkotta Guerlainin aurinkopuuteria, joten välillä on hyvä ottaa käyttöön muitakin yksilöitä.

Kulta, hot or not?

Kulta30

8 Kommentit

 1. Vitsit toi kultainen hohde Ruby Woon kanssa on makee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä sopii sen kanssa tosi kivasti :) Tätä aion muuten testata pikkujoulusesongillakin :D

   Poista
 2. Ehdottomasti Hot! Kulta ja punainen käy aina hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta ja punainen onkin kyllä tosi hyvä pari, huomaan muuten yhdistäväni niitä aika usein :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mä en varmaan koskaan tule kyllästymään kultaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow