In this Light

Kauneusblogi

Luku 599-Toisen kierroksen rakkauksia

Tokakierros3


Olen vaihtelunhaluinen ihminen, mitä tulee kosmetiikkaan. Minulle kauhein tilanne olisi, jos minun pitäisi pitäytyä yhdessä sarjassa koko loppuikäni. Ei, sen sijaan metsästän aina vaan entistä parempia tuotetta, aina välillä onnistuen ja välillä kohdaten pettymyksen. Mutta tänään ajattelin kuitenkin vilauttaa omia suosikkejani, joita olen ostanut tuotteen loppumisen jälkeen uudelleen! Minusta tällaisia postauksia on ihana lukea, joten päätin itsekin sellaisen nyt rustailla ^_^

 Uniquen suolasuihke ( aiempi postaus, klik!) on itseasiassa jo kolmannella kierroksella! Korkkasin nimittäin juuri viime viikolla uuden pullon. Mutta tämä on yksi miellyttävimmistä suolasuihkeista, joita olen käyttänyt. Tällä saa mukavaa tukea ja rakennetta, mutta ei mitään kamalaa suolakoppuratukkaa. Lisäksi tuote tuntuu päänahkaa kunnioittavalta. En voi kuin rakastaa!

 Korresin suihkugeeli ( aiempi postaus, klik!) on myös itseasiassa kolmannella kierroksella :D Mutta tuo tuoksu, Water Lily, on vaan niin ihana, etten siihen kyllästy. Tuoksu on raikas, sademetsämäinen. Tuote on myös ihoa kosteuttava, tai tämän jälkeen iho jää ihanan pehmeäksi eikä tarvetta akuutille rasvaukselle ole. Saa nähdä, koska maltan ostaa jonkun toisen tuoksuisen suihkugeelin Korresilta ^_^

Maybellinen Volum Express Rocket ripsiväri on tänä keväänä syrjäyttänyt aiemman suosikkini, joka oli myöskin saman tallin tuote. Tällä saa ihanat räpsyripset, eikä ripsiväri ole ärsyttänyt silmiäni. Kolmas, korkkaamaton puteli odottaa jemmoissani ja sen avaamisen hetki tulee kohta. Kiinnostaisiko muuten lukea tarkempaa analyysiä ripsarista?

Gamarden Creme Riche ( aiempi postaus, klik!) on minun "jos mikään muu ei toimi"-kasvovoiteeni. Ihoni yksinkertaisesti rakastaa tuotetta, toinen puteli onkin kohta loppuun rakastettu ja myönnän vähän jääneeni jemmaamaan voiteen loppuja ja tällä hetkellä käytössä on blogitestailujen takia toinen voide. Mutta Gamardekin tulee pääsemään kolmannellekin kierrokselle, aivan varmasti!

Max Factorin kulmakynä ( aiempi postaus, klik! ) taitaa sekin olla jo kolmannella, ellei peräti neljännellä kierroksella? Mutta mielestäni tämä kynä on markettikulmakynien kuningatar. Koostumus on sopivan jämäkkä, se ei ole liian pehmeä mutta ei kivikovakaan. Kynällä on helppo piirtää kulmat kohdilleen. Oma sävyni Hazel sopii myös värisävyihini kuin nakutettu. Tykkään myös L'orealin kulmakynästä, mutta omasta mielestäni Max Factor vie silti voiton kotiin, kirkkaasti!

Mitä tuotteita te ostatte aina uudelleen? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

6 Kommentit

  1. Mäkin tykkään tuosta Gamarden voiteesta, se on ihana. <3

    VastaaPoista
  2. Tuntuu, että Korresin suihkugeelien tuoksut ovat mulle usein liian vahvoja tai raskaita, mutta tämä kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä ihanan mieto ja raikas tuoksu :) Tykkään nimenomaan suihkutuotteissa sellaisista! ^_^ Käy ihmeessä tuoksuttamassa, mutta uskoisin tuoksun sopivan herkemmillekin :)

      Poista
  3. Korresin suihkugeelit ovat huippuja, miten pieni määrä riittää ja leviää ja jättää juuri ihon ihanan pehmeäksi. Monia ihanan tuoksuisikin, lemon basil oma suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korresin porukka on kyllä osannut tehdä suihkugeelit :) Pakkauksetkin ihastuttaa kovasti! Täytyy ens kerralla kokeilla jotain muuta tuoksua ^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Follow