In this Light

Kauneusblogi

Luku 605-Make Up Storea silmissä

MUS3
MUS10
MUS5


Kerroinkin jo aiemmin ihastuneeni Make Up Storen uusiin luomiväreihin ja esittelin pari hempeää vaihtoehtoa, mutta enpä ole vielä vilauttanut sitä yksilöä, mistä innostukseni lähti. Saanenko esitellä, Marble Microshadow sävyssä Rosso Asiago!

Tämä luomiväri on muuten aika kameleontti. Se nimittäin näyttää pannussa aivan eriltä, mitä iholla! Pannussa on havaittavissa kuparin, violetin ja luonnonvalkoisen sävyjä. Yhdessä niistä sekoittuu upea, lämmin, kultainen ja punertava kupari. Luomiväriä voi luonnollisesti käyttää kahdella eri tavalla, joko sekoittamalla kaikista sävyistä yhden tai poimia siveltimeen eri väriosioita.

kesämeikki3
kesämeikki4
kesämeikki5-2


Oma meikkityylini silmämeikkien suhteen on simppeli ja nytkin tein kevyen ehostuksen vain ja ainoastaan tuolla MUS:n luomivärillä. Sudin sivellintä luomivärin tummempaan kohtaan ja levitin tumman värin ulkonurkkaan. Sisänurkassa on taas luomivärin vaaleampaa sävyä. Ero ei ole radikaali, mutta silti huomattavissa oleva. Tällainen yhden värin, mutta useamman sävyn luomivärinappi onkin käytännöllinen tapaus!

Tämä meikki oli muuten pohjatöiden suhteen varsinainen kokeilu. Olen tässä pitkin loppukevättä ja kesää testaillut erinäisiä meikinpohjustajia ja niistä on jossain vaiheessa tulossa vertailupostaus. Mutta oikein yllätyin, kuinka kivasti sain asettumaan kasvovoiteen, aurinkovoiteen, pohjustajan ja vielä meikkivoiteenkin! Ja vielä enemmän yllätyin siitä, ettei meikkipohja heti kadonnut kankkulan kaivoon, vaikka kyseessä onkin ollut testijakson haastavin yhdistelmä ( aurinkovoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmä, joka siis ilman pohjustajaa ( ja osan pohjustajistakin kanssa ) on liejuna alta aikayksikön ).

Varjostuksiin kokeilin pitkästä aikaa Lumenen voidemaista poskipunaa, ja poskipunana minulla oli ByTerryn voidemainen yksilö. Huulilla oli Isadoran Twist-Up huulivärikynä,  mutta nyt en muista, kumpaa sävyä käytin kynistäni! Mielestäni käytin barbi-pinkimpää, mutta huulilla lopputulos on fuksiaisempi..hämmentävää. Varhaisdementiako lie iskemässä?

6 Kommentit

 1. Oi onpa kyllä nätti! Ja siis noi IsaDoran Twist-Upit. Parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Isadoran Twist-Upit on ihania kesähuulivärejä ^_^

   Poista
 2. Nämä MUSin marmorikuvioiset meikit ovat niin nättejä, ja hauskaa muuten, että sävy voi yllättää luomilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä nättejä! Täytyy kyllä täydentää kokoelmaa jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Sävy kyllä sopii ihanasti kauniisiin hiuksiisi. Himoittava sävy. <3 Aurinkoa viikonloppuun Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ja haha, toden totta, jotain samaa sävyvivahdetta on havaittavissa :)

   Ihanaa viikonloppua Tiia <3!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow