In this Light

Kauneusblogi

Luku 606-Lisää Coloséa!

Coloseseerumi7


Kirjoitin jo aiemmin hoitolasarja Colosésta( klik klik ), jonka tuotteisiin pääsin tutustumaan blogin kautta ja kerroin kokemuksiani sarjan puhdistusemulsiosta, kasvovedestä sekä savinaamiosta. Nyt pureudutaan seerumin ja kosteusemulsion maailmaan!

Sain testattavaksi Alppiyrttitiivisteen. Alppiyrttitiiviste lupaa edesauttaa ihon uusiutumista, suojata ihoa valovanhenemiselta sekä kiinteyttää ihoa. Alppiyrttitiiviste lupaa myös vähentää ihon punakkuutta. Tiivisteessä on edelweiss alppikukkaa, joka kasvaa korkealla vuorilla, kohdaten kovia ääriolosuhteita sekä porottavaa aurinkoa. Kukka on kehittänyt kovia suojamekanismeja, joten sen valjastaminen kosmetiikkatuotteeseen kuulostaa lupaavalta! Muita tehoaineita on punaisesta merilevästä saatava Iiirin sammal, joka estää solujen vanhenemista sekä korjaa tulehtuneita kudoksia ( punainen levä taisikin muuten olla kosmetiikassa pinnalla oleva trendi raaka-aine! ). Venäjän raunioyrtti toimii myös ihon tulehduksia vastaan ja on tanniinin sekä allantoiinin lähde. Se lupaa myös supistaa ihohuokosia. Takiaisenjuuri taas aktivoi ihon pintaverenkiertoa, ryytisalvia vahvistaa ihoa sekä estää ihon hikoilua. Malva ja rosmariini pehmittävät ja poistavat turvotusta.

Olen kokenut tiivisteen käytössäni ihastuttavaksi! Ihoni tuntuu tykkäävän siitä ja olen ihastunut tiivisteen koostumukseen, joka on kallellaan geelimäiseen. Tiiviste imeytyy ihoon hetkessä ja selvästi napakoittaa ihoa. Ei kuitenkaan sellaisella ärsyttävällä, kiristävällä tavalla vaan se jättää ihon silti pehmeäksi ja joustavaksi. Hymyily onnistuu luontevasti, jotkut napakoittavat seerumit saavat kyllä hymyn hyytymään liian kiristävällä efektillä..Käytän tiivistettä aamuin ja illoin, aamulla tämä on tosi mukava tuote meikin alle koska iho jää tiivisteen jälkeen heleäksi, mutta ei-kiiltäväksi.

Ehkä isoin muutos minkä olen huomannut ihoni suhteen on se, että mielestäni ihon väri on aavistuksen tasoittunut. Se ei ole enää niin kirjava vaan enemmän tasaisen heleä. Toki näppyarvet tuovat tiettyä kirjavuutta mutta koen ihon noin muuten näyttävän tasaisemmalta. Iho myös tuntuu jotenkin vastustuskykyisemmältä eikä niin herkältä. Tiivisteen tuoksu on ihana, raikas. Tiivisteen hinta on 45 euroa ja tulen ostamaan tätä jossain vaiheessa lisää ^_^

Coloseemulsio1


Colosén kosteusvoidevalikoima on runsas ja eräs osa-alue onkin hedelmäemulsiot. Colosélla on valikoimissaan viisi eri hedelmäemulsiota, joista testiin sain tämän Avokado kosteusemulsion. Tämä tuote on muuten ollut testiviisikon musta hevonen! Alun perin mietin, mitähän ihoni mahtaa tästä tykätä ja riittääkö kosteustehot. Olen kuitenkin tottunut holvaamaan ihoani öljyillä kosteusvoiteiden lisäksi. Yllätyinkin iloisesti, sillä avokadoemulsio on sopinut ihoni tarpeisiin hyvin. Toki olen alle levittänyt seerumin, mutta öljyholvaukselle olen voinut sanoa näkemiin. Tämä jos mikä on kosteustuotteiden musta hevonen!

Avokado kosteusemulsio onkin oikea vitamiinipommi, se sisältää A-, B, C, D, ja E-vitamiineja. Olen huomannut ihoni rakastavan A-vitamiinia ^_^ Avokado kosteusemulsiota suositellaan eritoten kuivalle ja herkälle iholle, mutta myös sekaiholle avokadon rasvahapot tuovat helpotusta tasapainottamalla ihon rasvoittumista sekä estämällä pintakuivuutta. Olenkin huomannut ihoni pintakuivuuden kadonneen, toki se helpottuu aina kesää kohden mentäessä mutta yllätyin, kuinka iho on selvinnyt pelkällä tiiviste + hedelmäemulsioyhdistelmällä. Vaikka emulsio sisältääkin mineraaliöljyä, se ei ole tukkinut ihoani.

Avokado kosteusemulsion tuoksu on jännä, ehkä aavistuksen vanhahtava. Tavallaan vahva ja maskuliininen. Tuoksu ei kuitenkaan jää nenää kaihertamaan. Koostumus on juoksevahkoa emulsiota, se imeytyy vikkelästi ja jättää ihon aavistuksen kiiltäväksi. Tästä syystä olen jättänyt emulsion käytön iltaan, koska en tykkää laittaa meikin alle kovin kiiltäväksi jääviä voiteita. Emulsio on pakattu 125 ml purkkiin, joten jonain iltoina, varsinkin savinaamion jälkeen, olen tykännyt levittää tätä oikein runsaan kerroksen, ikään kuin kosteusnaamiomaisesti. Se toimii myös niin! Avokadoemulsion hinta on 29,50 euroa.

Ihoni on voinut Colosé-jaksolla erittäin hyvin. Yllätyin, kuinka hyvin ihoni otti tuotteet vastaan. Ihoni on nimittäin joskus taipuvainen nirsoiluun. Luulen tuotteiden korkean laadun ja puhtauden korreloivan ihoni reaktioiden suhteen. Ei ole nimittäin aivan sama, mitä iholleen levittää. Varsinkin herkkäihoisten kannattaa suosia korkeasti puhdistettuja raaka-aineita. Toki jokainen iho on yksilö ja siitepölyallergiset voivat helposti reagoida yrtteihin jne. voimakkaastikin. Ihoni on tuntunut jotenkin muuttuneen vahvemmaksi ja tietty punakkuus on vähentynyt. Colosé-jaksolla olen myös käyttänyt tiivistettä sekä avokado kosteusemulsiota myös silmänympätysiholla, erillinen sy-voide on ollut jäähyllä. Tai no, en ole kokenut sitä useimmiten tarpeelliseksi! Tiiviste on varsinkin oiva tapaus silmänympärysihollekin. Teoriassa kaikkia Colosén voiteita voi levittää sy-ihollekin.

Omat suosikkini tuotteista olivat savinaamio ja Alppiyrttitiiviste. Kuitenkin tykkäsin kaikista tuotteista, mutta koin nämä tuotteet niiksi, joilla sai ehkä eniten näkyviä tuloksia aikaan. Tykästyin sarjaan siinä määrin, että tilasinkin jo lisää tuotteita, joten Colosé-tarinani ei tule tähän jäämään ^_^

Ja vielä vinkkinä, maahantuojan tarjous blogini lukijoille on voimassa yhä edelleen heinäkuun loppuun saakka. Blogini nimellä saa Colosén tuotteista 20 % alennuksen, tuotteita ja lähimpää jälleenmyyjää voi tiedustella tai tilauksen voi tehdä sähköpostiosoitteseen careliana@colose.fi Tuotteisiin voi käydä tutustumassa Colosén nettisivuilla.

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta. En hyödy rahallisesti alekoodista tai tilauksista.

0 Kommentit

Follow