In this Light

Kauneusblogi

Luku 607- Paras musta mekkoni

WP_20160702_13_36_26_Pro (3)Musta mekko on vaate, jonka kanssa ei voi mennä vikaan! Paitsi jos olet häävieras, mutta nykyään sekään ei ole enää niin katastrofi. Olen itsekin ollut häävieraana pikkumustassa, mutta asusteeeni olivat värilliset. Rakastin aiemmin todella paljon mustaa vaatteissa, mutta nykyään vähän vierastan sitä. Tämä mekko onkin lähes ainoa musta "yläosa", mitä käytän. Muuten koen mustan itselleni liian jyrkäksi nykyiseen hiustenväriini.

Omat suosikkini mustista mekoista ovat suhteellisen vartalonmyötäiset, napakat jersey-neuloksiset mekot. Materiaali on yleensä sen verran napakkaa, että se kuroo kivasti muhkuja kasaan ^_^ Tämä mekko löytyi viime alkusyksystä BikBokista ja sen juju on erikoinen selkämys. Ehkä ensi kerralla vilautan kuvaa selkämyksestäkin! Mekossa on hurjan kaunis pääntie, laaja venepääntiemäinen muoto on sensuelli mutta kuitenkin asiallinen.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan mekoissa riittävää pituutta. Ei enää vesirajameininkejä, kiitos! Tämä mekko asettuu kivasti juuri polevn yläpuolelle. Arvostan myös riittävän pitkiä hihoja, joilla saa allit piilotettua. En enää koe oloani mukavaksi hihattomissa mekoissa. Hihat ne olla pitää!

Lähdin museovierailulle näissä tamineissa, nuo sandaalini ovat lähes tulkoon kasvaneet jalkoihini kiinni mutta mikäpäs siinä, ne ovat nätit mutta mukavat jalkaan! Tätä menoa joudun kyllä kohta pakottamaan itseni käyttämään muitakin kenkiä..


10 Kommentit

 1. Oi no tää on kyllä kaunis! Kelpaisi mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva, ja on ollut yllättävän laadukaskin :)

   Poista
 2. Klassinen mustamekko toimii aina! Vaikken itsekään enää juuri mustaa käytä, ehkä sitä kaipaa hieman värejä elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumusta kyllä toimii aina :) Neuloksinen versio on rennompi, kuin klassisesti kudottu kangasmekko! Mä olen kyllä värien suhteen itselläni aika tarkka, koen että mulle sopii vain muutamat värit ja mustaa ei tosiaankaan mielellään kasvoja vasten :P

   Poista
 3. Just sopiva pituus mekolla! Ei vesirajameininkejä täälläkään :D Mäkin ostin vähän samantyylisen mekon tälle kesälle, vaikka harvoin käyn vaateostoksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen musta mekko on kyllä oiva ostos :) Ja sopii muuten aika moneen tilaisuuteenkin! Ja mitä enemmän ikää tulee, sitä pidemmäksi helmat muuttuvat :D

   Poista
 4. Pikkumusta täytyy joka tytöllä olla ja tuo pituus on täydellinen. Parasta on muuten, kun löytyy tosi mukavat kengät, sitä sitten huomaakin aika pitkälle kävelensä vain niissä koko kesän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumusta on kyllä vaatekaapin klassikko :) Ja ei saa olla liian lyhyt :D Ja haha, mukavat mutta samalla nätit kengät kyllä vievät mennessään! Toivon mukaan emme talsi niitä yhdessä kesässä puhki! Ne sun siniset uudet sandaalit olivat muuten tosi kauniit <3

   Poista
 5. Ihana mekko onkin :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow