In this Light

Kauneusblogi

Luku 612-Häitä ja kuulumisia

Häämeikki3


Tämä viikko olikin niin hektinen, että tuli spontaanisti pidettyä pieni päivitystauko. Työ- ja yksityiselämän kiireet ovat veroittaneet harrastusaikaa, mutta nyt ehdin pitkästä aikaa istahtaa näppiksen äärelle ihan ajatuksen kanssa! Eilen olin juhlimassa serkkuni häitä, jonne juhlamekkoni ompelu verotti mukavasti vapaa-aikaani, varsinkin kun lähdin tekemään mekkoa aivan väärillä kaavoilla! Siinäpä oli tekemistä, että saa laatikkomallisesta yläosasta istuvan mutta niin vain pääsin juhliin itse tehdyssä leningissä. Eikä valmistuminen mennyt edes viimeiseen iltaan ^_^

Häämeikki12


En ollut juhlameikkiä hirveästi etukäteen suunnitellut. Päädyin kuitenkin tekemään silmämeikin Idun Mineralsin Brunkulla-paletilla. Huulipunaksi valikoitui Lorkun J'Lo-puna, koska kylmäinen fuksia sopii täydellisesti vihertävän petrolin leninkini kanssa! Etukäteen pelkäsin, ylihoidanko ihoani juhlia edeltävällä viikolla jo liikaa, mutta onneksi en saanut ihoani käymään ylikierroksilla, vaikka käytin kahtena päivänä naamiota, tein kerran kuorinnan ja yhtenä päivänä huristelin Clarisonicilla menemään. Meikkipohjaksi valikoitui Dermalogican primeri sekä Jane Iredalen puristepohja. Poskille levitin tutun draping-meiningin, ja poskipäille sipaisin Guerlainen meteoriitti-säihkypölyä. Meikin kiinnitykseen, eli pohjustajana käytin Colosén tyrninaamiota ( saatu blogin kautta ), tästä tulee vielä erikseen juttua!

Häämeikki14


Olen viime aikoina jumahtanut niskasta aloitettavaan lettiin, jonka ohjeen bongailin Biozellin facebook-sivuilta. Mietin tovin, laitanko hiuslisäkkeet vai tämän lettikampauksen, mutta jälkimmäinen vei tällä kertaa voiton. Kampauksesta olisi tullut vieläkin ihanampi, jos olisin letittänyt mukaan kukkasia tai laittanut koristeellisen hiussoljen johonkin. Mutta nyt mentiin näin. Olen kuitenkin tosi ihastunut kampauksen aavistuksen vintage-fiilikseen, omasta mielestäni tästä tulee vähän mieleen 40-luku! Korviksetkin jätin pois, sillä sovittaessani joitain päiviä ennen korvakoruja, sain korvalävistysreiän ärtymään. Olen nykyään sen verran herkkis korvisten suhteen, että korvani ärtyvät tai saavat kamalan kutina- ja turpoamiskohtauksen todella monista korviksista. Silloin on parempi olla ilman korvakoruja.

Onko teillä ollut kesäjuhlia?

12 Kommentit

  1. Kaunis meikki ja kampaus :) Mulla sama homma korvakorujen kanssa, epäilin nikkeliallergiaa, sillä kun ostin hopeisia tai teräksisiä korvakoruja, niin loppui kaikki oireet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Multa ei taidakaan löytyä yksiäkään hopeisia tai kultaisia korvakoruja, mutta teoriassa ainakin jotkut korut pitäisivät olla ns. allergiavapaata metallia, mutta vähän kyllä luulen, että eivät kyllä loppupeleissä sitä ole :( Mutta taidan seuraavaksi kyllä kääntyä hopean ja kullan äärelle..:)

      Poista
  2. Petrooli ja fuksia (ja kinuskin väriset hiuksesi) todellakin toimii, vau! Ja tuo letti on jännä yhdistelmä ärhäkkää ja romanttista. Laita joskus kuva siitä myös takaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä yllättävän hyvä väriyhdistelmä :) Mietin alkuun kunnon punaisia huulia, mutta mekkoa sovittaessa mulla oli Isadoran pinkkiä sekä fuksiaa huulilla ja siitä se idea sitten lähti :) Mulla on jonkinsorttisia takakuvia olemassa, ehkäpä siis teen letistä ihan oman postauksensa jossain vaiheessa :D

      Poista
  3. Kaunis meikki, huulipuna sopii ihanasta yhteen mekon värin kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3 Petroli ja fuksia sopivatkin todella hyvin yksiin :)

      Poista
  4. Kivan värinen mekko, nätti meikki ja toi kampaus on ihan huippu! Mä olin heinäkuun alussa juhlimassa yksiä kesähäitä ja elokuun puolessa välissä on edessä vielä toiset. Jälkimmäisistä odotan, että luvassa on oikein kunnon prinsessahäät, jonne vieraatkin saisi pynttäytyä pitemmän kaavan mukaan. Mut saa nähdä, jaksanko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarimaria <3! Ja oi, prinsessahäät kuulostavat vallan ihastuttavilta! Onko siis vierailla mahdollisuus pukea iltapukukin halutessaan?

      Poista
  5. Kaunis meikki ja tuo huulipuna on aivan herkullisen sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina <3! Huulipuna on kyllä mehukkaan herkullisen värinen :)

      Poista
  6. Hei, Ilmoitin blogisi Blog awardsiin
    http://theblogawards.fi/the-blog-awards-2016/ilmoittaudu/
    Vuoden parhaan blogin titteliä tavoittelemaan. Mielestäni olet ansainnut paikan parrasvaloissa! Pidän siis peukkuja sinulle pystyssä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow