In this Light

Kauneusblogi

Luku 619-Vielä on kesää jäljellä!Minulla ja heleytystuotteilla on viha-rakkaussuhde. Teoriassa ne ovat ihotyyppini vihollisia, korostaen ihoni ominaisuuksia joita mielelläni peittäisin. Olen kuitenkin käyttänyt heleytystuotteita, varsinkin nuorempana. Vanhemmiten olen suosiolla siirtynyt koko kasvojen heleytyksestä poskipäiden korostamiseen.

Miksi sitten koen heleytystuotteet epämukavuusalueekseni? Oma ihotyyppini on nuorempana ollut rasvainen, siitä muuttunut sekaihoksi. Valitettavasti koen ihoni vähän epätasaiseksi, ihohuokoseni kun eivät ole omasta mielestäni pienet. No, eivät ne mitkään isotkaan ole, mutta koen heleytystuotteiden korostavan ihohuokosiani. Niin, että ne loistavat kaivolta kirkolle. Ainakin silloin, jos  käytän heleyttävää pohjustajaa. Tästä syystä siis olen jättänyt enimmät heleyttäjät poskipäille, suosien vieläpä puuterimaisia koostumuksia. Toisaalta, heleyttäjät loihtivat parhaimmillaan kasvot virkeiksi, freeseiksi ja valoisiksi. Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän huomaa aamuisin kaipaavan juuri näitä asioita ihoonsa ^_^Satuin kuitenkin voittamaan Annan blogista mielettömän kosmetiikkapalkinnon, jonka eräs tuote olikin Lumenen Skin Tone Perfector, eli ihon sävyn heleyttäjä. Tämä tulee ilmeisesti myyntiin aina joka kesä, joten tuotetta saattaa vielä ollakin kaupoista saatavilla. Ottaen huomioon ihoni taipumukset, en ole muistaakseni koskaan aiemmin tuotetta ostanut!

LumeneHeleys8
LumeneHeleys10


Ihon sävyn heleyttäjä sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja on selvästi väriltään pronssisen ruskeaa. Se sisältää myös lakan siemenuutetta, eli ainakin teoriassa heleyttäjällä on myös ihonhoidollinen funktio. Katsotaanpa, miltä tuote näyttää kasvoilla! Ekassa kuvassa kasvoilla on pelkkä kosteusvoide ja siitä seuraavissa olenkin levittänyt heleyttäjän kasvoille.

LumeneHeleys13
LumeneHeleys17
LumeneHeleys18


Kuten huomaatte, heleyttäjä loihtii aikamoisen heleyden kasvoille! Tällä saa myös upean, poispestävän päivetyksen. Kuten ounastelinkin heleys on ehkä sellaisenaan liikaa kasvoillani, korostaen niitä huokosia. Seuraavaksi tuleekin sitten kuvat, jossa heleyttäjä on osana meikkiä.

LumeneHeleys21
LumeneHeleys22


Levitin heleyttäjän päälle kostealla meikkimunalla bareMineralsin pressatun mineraalimeikkivoiteen ja ooh, tästä lopputuloksesta tykkään! Täytyy toki muistaa, että kuvausvalon ( eli ikkunan, hahaa! ) ansiosta ihoni näyttää tasaisemmalta ja entistä hehkuvammalta. Mutta minun ihollani Lumenen ihonsävyn heleyttäjä pääsee parhaiten oikeuksiin ohuen mineraalimeikkikerroksen kanssa. Olen iloinen, että uskalsin kokeilla tätä tuotetta ja löytää omalle ihotyypilleni sopivan tavan käyttää sitä. Toinen vaihtoehtohan on sipaista heleyttäjää vain poskipäille tai levittää sitä pieni tippa kosteusvoiteen tai meikkivoiteen sekaan.

Koin myöskin heleyttäjän yllättävän hyvin meikin paikallaan pitäväksi tuotteeksi, mutta jossain vaiheessa huomasin meikkipohjan kärsineen. Luulen, että ihoni olisi tarvinnut kosteussuihkeella freesausta ja tuo bareMineralsin mineraalipohja on jostain syystä muuttunut suoraan sanottuna kenkuksi, voisinkin kohta avata tuotetta uudestaan sitten vuoden 2014! Toisena päivänä taas yhdistelmä heleyttäjä ja Estee Lauderin Clear Difference CC-voide plus Colour Caramelin irtopuuteri toimi moitteettomasti ja meikki pysyi ihmeellisen freesinä koko päivän.

Ihastuin joka tapauksessa helyttäjään, ja uskon jumittavani loppukesän joko käyttämällä sitä mineraalimeikkivoiteen tai CC-voiteen kanssa. Sillä vielä on kesää jäljellä ja kesälomanikin alkoi juuri sopivasti juuri nyt!

6 Kommentit

 1. Mä tykkäisin käyttää kaikkia heleyttäjiä ja highlightereita, mutta etenkin tälläiset voidemaiset saisivat meikkini kulumaan vain entistä nopeammin pois. Mutta tämä kyllä näyttää hehkuvan kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin skeptinen tän Lumenen suhteen ja kuvittelin meikin kuluvan nopeasti pois, mutta ainakin tällä hetkellä tuote on toiminut pohjustajankin! Tosin se vaatii sileän ja aavistuksen kuivaan kallellaan olevan ihon. Tällä saa kyllä tosi kauniin hehkun!

   Poista
 2. Rakastan heleyttäjiä ja laitan niitä aina pienen tipan poskipäille meikin laiton jälkeen ja dekolteealueelle, en käytä koko naamalle. Ihanat nuo kimonokuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin nyt hurahdin käyttämään koko kasvoille, vaikka se ei ehkä ole mun ihotyypille suositelluin tapa :D Mutta jatkossa, kun ensihuuma katoaa, otan varmaan sun käyttötavan itsellenikin käyttöön :) Ja kiitos ^_^

   Poista
 3. Heleyttäjät on kyllä tähän aikaan vuodesta ihan must, ne saa uskomaan, että kesä voi vielä jatkua. Tosin itse laitan kaikkea kiiltoa kasvoille ympäri vuoden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä muistelinkin, että olet heleyttäjä fani Mian lisäksi :) Ehkä mäkin uskallan nyt hurahtaa näihin, kun löysin hyvän ja itselle sopivan tavan käyttää näitä :D Näillä kyllä saa upeaa jälkeä aikaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow