In this Light

Kauneusblogi

Luku 648-I love me-messuille tärppejä!

Kolme, tai siis kaksi yötä I love me-messuihin on, ja on aika katsastaa omia tärppejäni messuille. Nämä on siis valittu ihan fiilispohjalta, kun eräänä päivänä kävin tutkimassa etukäteen näytteilleasettajia ja tarjouksia. Ajatus olisi vielä erikseen postailla Luonnollisesti-alueen tärpit, jos siis suinkin ehdin!

 
Viime vuonna kävin jännittämässä, kuka sai sen vuoden Kauneuspilkku-tunnustuksen! Kauneuspilkku myönnettiin mm. luomumeikkisarjalla Zuiille, kukahan sen mahtaa tänä vuonna saada?
Pinnittömiin kampauksiin kaipaisin kyllä inspiraatiota. Tai, kampauksiin ylipäänsä, haha! Otaksun kampauksissa käytettävän Invisibobbleja, niitä nano-versioita. Ostinkin niitä kesällä Tuurista ja täytyy sanoa, että signature tyylissäni olen kokenut nanot todella toimiviksi. Mutta uusia ideoita kyllä pääni menoksi kaipaan!Sanoiko joku retinoli? Tuo taikasana saa pääni kääntymään, varsinkin kun Medik8 on sarjana hyvin mielenkiintoisen kuuloinen! Voin myös kuvitella, että Yliopiston Apteekin Ego-kosmetiikkakauppa on noin muutenkin hyvin edustettuna messuilla. Olen kerran vieraillut Jumbon liikkeessä ja se oli kyllä sellainen kosmetiikkataivas, jossa yhdistyi apteekkikosmetiikka, selektiivinen ja semiselektiivinen kosmetiikka.


Messuilta kannattaa hyödyntää myös kaikki mahdollisuudet tuotekokeiluihin. Mikäpä olisi kivempaa, kuin saada meikki kestämään koko pitkän päivän tohinat, kun Mehronin pisteellä saa meikkiin kiinnityksen-otaksuen meikinkiinnityssuihkeella! Mehron onkin itselleni uusi merkki, tai nimeltä olen sen aiemmin tiennyt. Ja mikäpä olisi sen ihanempaa, kuin saada kauneusmessuilla pikaehostus? Dermosil on jäänyt itselleni vähän etäiseksi, mutta taidan ihan uteliaisuutta poiketa paikalla. Tai no, jonotilanteesta riippuen, haha!
Viime vuonna ProCarella oli upea, iso osasto ja hyviä tarjouksia. Tänä vuonna aion ehdottomasti katsastaa Phyton, myös Lierac kannattaa katsastaa sillä silmällä!

Tänä vuonna messuilla on mukana myös Jolie, tuo helsinkiläinen luonnonkosmetiikan myymälä-hoitolasensaatio! Jolien osastolla oli mm. arvonta Jolie Boxeista, ja monia muitakin kivoja tarjouksia mutta itse kiinnostuin Jolien maahantuoman Pain ruusunmarjaöljystä. Uudelle kasvoöljylle olisikin tilausta, kun toinen suosikeistani meni pilalle. Olisin etukäteen odotatnut Jolien löytyvän Luonnollisesti-alueelta, mutta ehkä profiloituminen Kauneus-alueelle on hyvin taktinen veto?Kävin viime vuoden säännöllisesti hierojalla, mutta nykyään olen ollut huono ihminen, ja ajanvaraaminen on jäänyt. Ehkä hyödynnänkin messuilla pienen mahdollisuuden niska-hartiaseutuni eheyttämiseen!
Ja MUFE! Voi että, toivon että merkiltä olisi tuotteita myynnissä. Ainakin pikameikkiin pääsee maksua vastaan, ajanvarauksella.

Kauneusmessuilta on kiva bongailla uusia merkkejä. RENEW vaikuttaa ainakin esittelyn perusteella tutustumisen arvoiselta, huomasin myös osastolla tehtävän ilmaisia kasvohoitoja!Face Helsingin osastolta käyn varmaankin tekemässä tuttuun tapaan Davines ostoksia. Myös Zjajan tuotteet kannattaa katsastaa, samoin Kentin hiusharjat! Osastolla on yleensä ollut todella hyvät tarjoukset.Vaikka olenkin huulipunanaisia henkeen ja vereen, otan innostuneena vastaan kaikki uudet vinkit huulipunan suhteen. Huulipunakoulun penkille istuminen siis tuntuu äkkiseltään hyvältä idealta, toivon mukaan en jää luokalle, haha!


Yhhyy, äkkiseltään hiuspohja-analyysi kuulostaa karmivalta ja ällöltä. Rehellisesti sanottuna en tiedä, haluanko nähdä millainen elämä hiuspohjassani oikein on. Toisaalta, tämän ansiosta voisin saada vastauksen muutamiin kysymyksiin, liittyen ongelmalliseen hiuspohjaan. Ehkä kuitenkin uskaltaudun!

Millaisia tärppejä teillä on messuille?

Kuvat Messukeskuksen sivuilta

15 Kommentit

 1. Mä sain ihan täys torppauksen hiuspohja-analyysistä viime vuonna, kuulemma oli kuiva ja pesen liian usein vaikka tietysti yritin selittää että työ ja harrastus vaatii sen... ;D ehehe. Olisi kyllä kiva tietää että onko se nyt mennyt pahemmaksi tai paremmaksi vai pysynyt samana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmeessä uudestaan, silloinhan tietää, että onko tilanne muuttunut :D Ai kamala, mitähän ne mulle sanoo xD

   Poista
 2. Kiitos, Salka, näistä tiedoista:) Kyllä on helppoa, kun voi näin hyvillä täsmätärpeillä suunnistaa ympäri I Love Me -messuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Kiva, jos näistä oli apuja! Kannattaa vielä surffailla Messukeskuksen sivuilla :) Ja esim. ProCaren pisteellä muuten jaetaan 500 kappaletta ilmaisia timanttimeikkisieniä, jos oot perjantaina aikaiseen menossa niin vinkkinä :D

   Poista
  2. Eipä kestä :) Ja näemmä muuten noita tarjouksia tulee tuonne virallisille sivuille koko ajan lisää, huomasin nimittäin nyt siellä uusia juttuja!

   Poista
  3. Apua, ymmärsin väärin, eiväthän ne sienet mitään ilmaisia olleet xD Ihmettelin, että miksi näitä sieniä on siellä vielä vaikka millä mitalla, eikä kukaan ollut someenkaan hehkuttanut niiden ilmaisuutta. Messutarjouksessa mainittiin vain, että hae omasi eikä laiettu hintaa, jotenkin menin siitä sekaisin :'D

   Poista
 3. Oli mukava huomata, että sivuille on ilmestynyt lisää tarjouksia ja tietoja, vaikka luulin pari viikkoa sitten, että kaikki tiedot on jo julkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan tuonne sitten vielä tullut viime tingan näytteilleasettajia? :) Olihan tuolla tietoa niin, että meinasi tulla itsellekin infoähky :D

   Poista
 4. Mua alkoi kiinnostamaan tuo hiuspohjan analyysi! Yritän sunnuntaina ehtiä käymään siinä :D Muutenhan mut löytää jälleen tuttuun tapaan Iredalen osastolta pe-la. Tulehan moikkailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmeessä :) Kastotaan, minkä tuomion minä saan, haha :D Ja aion kyllä ehdottomasti tulla moikkaamaan, just yks päivä mietin, että oletko messuilla töissä :)

   Poista
 5. Ah, mä kanssa odotan tuota MUFEa, oispa oispa oispa niillä myynnissä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama juttu! Primerit ja rajauskynät houkuttaisivat :D

   Poista
 6. Omat tärppini julkaisin jo aiemmin blogissani. Vaikka ja mitä tuolla on, joten varmasti jokaiselle jotakin. Tuo hiuspohjan analyysi olisi oikeasti hyvä asia, niin osaisi hankkia oikeat vermeet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuolla on kaikille jotain :D Mäkin odotan, että saan analyysin jälkeen vinkkejä oikeanlaisiin hiustuotteisiin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow