In this Light

Kauneusblogi

Luku 649-Luonnolliset tärpit I love me-messuille!

Huh, enää yksi yö ja sitten messuhumu alkaa! Lupailin pikaisesti vielä vinkkailla Luonnollisesti-puolen tärpit, vähän viime tinkaan meni, kun tänäänkin töissä venähti ja kävimme kipaisemassa töideni jälkeen illalla kotiimme käytetyn kuivaurummun, ja jouduin vielä vatupassin lukijaksi. Sinällään hyvin orpo olo, kun en yksinkertaisesti ehdi lukea muiden blogeja ja muiden vinkkauksia, mutta ehkä huomenna illalla sitten! Nyt elämässäni on vain niin kiireistä, mutta tiedän kyllä sen kiireen vielä helpottavan. Toivon mukaan ei kuitenkaan vatsahaavaan, haha! No, mutta nyt niihin tärppeihin.


Viime vuonna messuilta ostinkin merkin pihkavoiteen, ja olen sen vasta hiljattain korkannut. Mutta en voi olla ylistämättä upeaa pakkausdesignia, näissä kyllä sielu ja silmä lepää! Juuri hiljattain postasinkin Aamumaan upeista, luonnosta ja eläimistä inspiraation saaneista saippuoista ja Abies-Organics on itseasiassa saman henkilön toinen sarja. 


Argital ei tainnutkaan viime vuonna messuilla olla? Mutta kyseessä on siis luonnonkosmetiikan grand old merkki Italiasta! Argitalilla on paljon saveen pohjautua tuotteita, ja olen tykännyt sarjan herkälle iholle suunnatusta linjasta. Epäpuhtaudet ovat omalta osaltani lähes menneen talven lumia, mutta eipä tällainen täsmätuote olisi pahitteeksi. TwistBe on suhteellisen uusi tulokas luonnonkosmetiikkakauppojen rintamalla, merkiltä löytyy niin kivijalka- kuin verkkokauppakin. Osastolta saa myös mm. ihonhoitokonsultaatiota, sillä TwistBen perustajat ovat opiskelleet ihon toksitologiaa ja kosmetiikan valmistusta. Uu, uutta suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Tämä täytyy mielenkiinnosta käydä katsomassa. En tiedä, millaiset pakkaukset tai merkki noin ylipäänsä muutenkaan on, mutta kuvan perusteella minulla on erittäin hyvät fiilikset. Rauhallinen ja moderni tunnelma antavat lupauksen jostain kauniista.


Farfalla on minulle vain nimenä tuttu, mutta olen miettinyt mm. sarjan hiustuotteisiin panostamista. Kuten edellisessä listauksessa kirjoitinkin, uudelle ihoöljylle olisi tilausta, joten tämäkin voisi olla varteen otettava vaihtoehto.Laveralla onkin messuilla todella hurja tarjous. Tätä minä sanon hyväksi tarjoukseksi! Äitini mielestä messuilla on aina hinnoissa messulisä, olisikin hauska nähdä äitini reaktio tällaiseen päinvastaiseen hinnoitteluun! Kivvi vaikuttaa supersympaattiselta sarjalta, jota olen halunnut kokeilla. Täytyy siis ehdottomasti käydä osastolla katsomassa, mitä kaikkia tuotteita sarjalta oikein löytyykään!


KÄSÄMÄ, onpas jotenkin kivan kuuloinen merkki! Vaikka en tarvitsisi yhtään kasvonaamiota, on mottoni, että kyllä aina yhdelle naamiolle tilaa löytyy ( tai sitten ei..toivon mukaan mieheni ei tätä lue, haha! ).


Bona Valaren osasto on myös se, mitä erityisesti odotan Luonnollisesti-puolelta! Signe Seebidin tuotteet on pakattu ehkä sympaattisimpiin pakkauksiin ikinä, ja tuotteet tottakai vaikuttavat noin muutenkin ihastuttavilta ja tutustumisen arvoisilta.
Halusin nostaa tärppilistalleni vielä yhden, suomalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajasarjan, eli Marja Entrichin. Kun olin lukiossa, oli merkki kova sana. Itse valitettavasti vain haaveilin sarjasta, enkä ole muuten koskaan kokeillut yhtään mitään sarjalta. Mutta sarja kuulostaa mielenkiintoiselta, tiedättekös vähän sellaiselta kivijalalta kaikkien uusien sarjojen keskellä.

Tällaiset olivat Luonnollisesti-puolen tärppini. Suuntaankin heti huomenna messuille ja tiedättekös, minua jännittää sillä olen menossa kasvohoitoon! Huomenna kannattaakin seurata Instaani, sillä tulen varmasti jakamaan tunnelmia sitä kautta :) Nyt suihkun kautta nukkumaan, nähdään kenties huomenna messuilla!

2 Kommentit

  1. Oli ihana nähdä messuilla. Ihania kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana nähdä, päiviin sai aina hyvän aloituksen kun näki ihanat blogikollegat heti aamutuimaan ^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Follow