In this Light

Kauneusblogi

Luku 676-Lisää Retinolia kasvoille Elizabeth Ardenin tapaan!

Elizabeth Arden Visible Difference Crème Complexe Hydratante


Tiedättekö, mikä on kosmetiikkabloggaamisessa eräs aika mahtava asia? Sen ohella, että bloggaaminen on ihana, sosiaalinen väylä ja lukijoiden kanssa kommunikointi se jutun paras puoli, niin sitä huomaa kouliintuneensa itselleen sopivan kosmetiikan hankkimisessa aika ässäksi! Olen bloggaamisen ja tuotteiden kahlaamisen myötä oppinut löytämään raaka-aineita, joista ihoni tykkää. Yritän myös nykyään olla avoin ja ennakkoluuloton, antaen uusia mahdollisuuksia raaka-aineille jotka eivät ole minulle jostain syystä aiemmin soveltuneet. En tiedä, onko kyseessä sitten se, että nykyään tuotteiden raaka-aineet on puhdistetumpia vai onko lainsäädäntö tuonut tiukennuksia kosmetiikan raaka-ainesiin ja tästä syystä ihoni tuntuu hyväksyvän nykyään vähän laajemmin tuotteita kuin aiemmin?

Mutta syksyllä tulin Stockmannin Hulluilta Päiviltä heräteostaneeksi Elizabeth Ardenin Visible Difference Crème Complex Hydratante hoitovoiteen. Ilmeisesti minulle voi myydä lähes mitä tahansa niin C- kuin A-vitamiinin kanssa, sillä kiinnitin huomiota voiteesta löytyvään Retinyl Palmitateen. Se on A-vitamiinin eräs muoto, koostuen Retinolista ja palmitiinihaposta ja sen pitäisi olla hellävaraisempi kuin pelkän Retinolin. Ihonhoitoguru Paula Begoun on antanut ainesosalle arvosanan "paras", ja itsekin vannon A-vitamiinin nimeen. Se on eräs tehokkaimmista raaka-aineista, mitä olen ihonhoidossani käyttänyt! Jos haluaa ehkäistä ikääntymisen merkkejä, suosittelen kääntymään A-vitamiinin puoleen.

Elizabeth Arden hoitovoide


Retinyl Palmitaten lisäksi voiteessa on glyseriiniä, skavalaania, mehiläisvahaa, oliiviöljyä sekä ihoa rauhoittavia allantoonia sekä panthelonia. Mietin kyllä ostohetkellä, onko koostumus ihoa tukkiva mutta onneksi niin ei omassa käytössäni tapahtunut! Säilöntäaineena on superallergeeni MIT, mutta en saanut siitä tässäkään voiteesta oireita. Voiteen tuoksu on mielenkiintoinen, ei mikään paras mahdollinen. Minulle tulee mielleyhtymä porevitamiinitabletteihin, joissa kaikissa on esanssisen, karvaan makeahko tuoksu. Voiteen hinta on n. 50 euroa, netistä en valitettavasti löytänyt tarkkaa hintatietoa. Mutta Hulluilla Päivillä maksoin tästä n. 24 euroa, joten voiteen hinta on jotain 50 euron kieppeillä. Elizabeth Ardenia myydään Stockmannilla sekä Kickseissä.

Olen ottanut voiteen suosiolla yökäyttöön, sillä sen koostumus on hipoo tuhtia. Rakastan käyttää öisin tuhdimpia voiteita kasvoille, mutta aamuihin ne eivät oikein sovi. Tai, en osaa vaan tarttua tuhdimpiin voiteisiin aamuisin, sillä pelkään niiden olevan liian täyteläisiä meikin alle ja täten meikin sulavan jossain vaiheessa pois. Voide onkin ollut yökäytössä aivan ihana Pain ruusunmarjaöljyn kanssa, yhdessä näiden teho on ollut silminnähtävää. Iho on tuntunut pehmeältä ja näyttänyt tasapainoiselta sekä kosteutetulta eikä pintakuivuutta ole juuri tässä osoitteessa näkynyt. Myös ihon sävy on ollut tasaisempi. Voide lupaakin näkyviä tuloksia 14-21 päivän kuluessa ja huomasinkin aika nopeasti hyvät muutokset ihossani. Ehdin kokeilla jo toistakin voidetta ja palattuani takaisin tähän, huomasin kuinka ihon tasapainoisuus palasi, iho näytti terveemmältä ja pienet näpyt tuntuivat katoavan.

Sitä en osaa sanoa, miten voiteen paukut riittävät vielä aikuisemmalla iholla. Mutta ainakin +30-vuotiaalle iholle tämä on ihastuttava tuote, koska tällä saa astetta enemmän potkua ihonhoitoon perus kosteusvoiteisiin verrattuna. Tähänä voiteeseen voisin hurahtaa pidemmäksikin aikaa, ellei uudet voidetuttavuudet houkuttaisi!

10 Kommentit

 1. EA:n voiteissa on muuten usein aika jänniä tuoksuja, ei todellakaan välttämättä mitään parhaita. :D Oot kyllä saanut voiteen tosi halvalla! Itsellä on tällä hetkellä Flawless Future -sarjan ihonhoitoa ja olen kyllä tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä tietää :D Aion ehdottomasti kokeilla EA:n ihonhoitoa laajemminkin, kun tilanne sen sallii :)

   Poista
 2. Mullekin on valjennut retinolin keskeinen rooli ikääntymistaistelussa. Kosmetologini valistus ja blogeista imetty tieto on vihdoin menneet perille:)
  Mäkin harrastan tuhteja yövoiteita ja öljyjä. Kivasti muhivat yön aikana.
  EAn voiteen tsekkaan tax freesta heti ensi kädessä joulunpyhinä. Toivottavasti löytyy hyvä diili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retinoli kyllä toimii! Yöksi onkin ihana laittaa kunnon kerrokset. Iho saa kivan "muhimishoidon" :D Toivon mukaan löydät kivoja EA- tarjouksia Tax Freesta ja ihanaa reissua jos oot lähdössä matkalle ^_^

   Poista
 3. Niina/Oh so many reasons20. joulukuuta 2016 klo 21.19

  Löysitpä tuotteen hyvään hintaan! Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta, tuolla hinnalla mielellään kokeileekin uusia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ihan superedullinen :) Testaa ihmeessä, tää on Hullareilla usein tarjouksessa :)

   Poista
 4. Mäkin oon sellainen ainesosabongailija, joka ostaa mitä vaan, jos siinä lukee AHA/BHA/C-vitamiini yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, jotkut ainesosat vaan saavat ostohulluuden aktivoitumaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow