In this Light

Kauneusblogi

Luku 679-Vuoden 2016 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Se taisi olla marraskuu, kun ensimmäisen kerran mietin, mitä tuotteita löytyisi vuoden 2016 parhaat kosmetiikkatuotteet listaltani? Tuon hetken jälkeen olen säännöllisin väliajoin koonnut mielessäni listaa ja aina joka kerta lista on muuttunut selvemmäksi. Listalla pääosa tuotteista on selvästi vuonna 2016 ostettuja/saatuja/blogissa esiteltyjä, mutta joukkoon mahtuu yksi vuonna 2013 ostettu tuote, joka vähän vaivihkaa otti itselleen vuoden parhaan -tittelin. Mikähän tuote mahtaa olla kyseessä? Ja muutaman tuotteen kohdalla olen ostanut ne joulukuussa 2015, ne ovat esiintyneet blogissa alkuvuodesta 2016. Listaa tehdessäni huomasin selvästi listan painottuvan loppuvuonna käytettyihin tuotteisiin. Syy ei ole siinä, että ne olisivat tuoreimmassa muistissa vaan siinä, että löysin loppuvuodesta todella, todella paljon mahtavia tuotteita!

Sosar


Naamio:  Sosar Sacred Forest Peat Mask. Vuoden parhaimman naamion valinta ei todellakaan ollut mikään helppo rasti! Tälle paikalle oli nimittäin tunkua. Päädyin lopulta Sosarin turvenaamioon siksi, koska turvenaamio on hyvin moniulotteinen; se toimii ihoa ravitsevana mutta myös samalla ihoa uudistavana. Turvenaamio puhdistaa ihoa ja myös kevyesti kuorii ihoa. Olen loppuvuoden aikana käyttänyt vain kerran mekaanista kuorintaa, muuten olen antanut ihoni nauttia puhdistavien ja samalla ihoa kuorivien savi- ja turvenaamioiden taioista.


Neutrogena


Epäpuhtaan ihon erikoistuote: Neutrogena 2-in-1 Wash Mask. Minulla oli suuria ennakkoluuloja Neutrogenaa kohtaan, mutta lähes kaikki kokeilemani tuotteet merkiltä ovat osoittautuneet mainioiksi! Erityisesti olen ihastunut tähän monikäyttöiseen kasvoputsariin, jota voi siis käyttää normaalina puhdistustuotteena mutta myös puhdistavana pikanaamiona. Käytän tuotetta tätä nykyä n. kerran viikossa, joko putsarina tai pikanaamiona. Tukkeutuvalle, aikuiselle iholle hyvä täsmätuote!


Gamarde


Kasvojen puhdistustuote: Gamarde puhdistusmaito. Tällekin paikalle oli tunkua. Mietin pitkään tämän sekä Elizabeth Ardenin öljyn sekä Colosen puhdistusmaidon kanssa. Gamarden puhdistusmaidolla on hyvä puhdistusteho, tällä sai meikin todella hyvin putsattua pois. Iho jäi puhdistusvoiteen poispesun jälkeen miellyttäväksi. Gamarden tuotteissa on jotain ihanaa taikaa, veikkaan rikkipitoisen lähdeveden tuotteiden tehokkuuden salaisuudeksi. Tätä aion jossain vaiheessa ostaa lisää, mutta bloggaajana yritän aina etsiä jotain uutta testattavaa, eikä valitettavasti yhteen tuotteeseen voi kiintyä liian pitkäksi aikaa.


Vie Collection


Miselli-/kasvovesi: Vie Collection misellivesi. ( saatu maahantuojalta ) Misellivedet voi karkeasti jakaa kahteen kastiin, hyvät ja huonot. Vie Collection kuuluu sitten täysin omaan kastiinsa, se on paras! Jos etsit todella tehokasta misellivettä, suosittelen lämpimästi kääntymään tämän puoleen. Olen testannut lukuisia misellivesiä ja tämän pesuteho on tähän asti kokeilluista misellivesistä paras. Vaikka käytänkin misellivettä vain aamuisin kasvojen pesuun, harmistun tehottomista misellivesistä. Miselliveden pitää olla tehokas ja se ei saa jättää tuotetuntua kasvoille. Vie Collection täyttää nämä kriteerit kirkkaasti. Saa nähdä, löydänkö vuonna 2017 tälle haastajan?


Elizabeth Arden


Hoitovoide: Elizabeth Arden Visible Difference Crème Complex Hydratante. Minulla ei ollut kovin suuria odotuksia tästä voiteesta, en rehellisesti sanottuna ostohetkellä odottanut ostavani vuoden parasta hoitovoidetta. Mutta niin vaan tapahtui, tämä voide vei sydämeni! Voide on pitänyt ihon kuivuuden aisoissa, tasapainottanut ihoa ja paljastanut ihon luontaista hehkua. Voide lupaakin näkyviä tuloksia jo kahden viikon käytön jälkeen, itse huomasin suurimman eron kun jätin voiteen hetkeksi pois ja otin sen uudelleen käyttöön. Iho vaan muuttui tasapainoisemmaksi! Voide sisältää A-vitamiinia, johon olen hurahtanut kunnolla tämän vuoden aikana.


Pinks Boutique


Seerumi: Pinks Boutique Anti Ageing serum. Seeruminkin kohdalla jouduin miettimään muutaman seerumin välillä, mutta koska minä muutun kovaa vauhtia viinirypäleestä rusinaksi, päädyin valitsemaan vuoden parhaimmaksi luonnollisesti sen yksilön, joka on parhaiten ehkäissyt rusinoitumista. En ole vielä ehtinyt kirjoittaa seerumista blogiin tuotearvostelua, se on kyllä tulossa toivon mukaan jo alkuvuodesta! Seerumi on öljypohjainen ja sisältää mm. ruusunmarjaa, sekä paljon erilaisia kasviuutteita. Pinks Boutique on on englantilainen luonnonkosmetiikkamerkki. Oma ihoni on ihastunut tuotteeseen ja tätä olen jopa uskaltanut käyttää aamuisinkin. Kun levitän seerumin ylle Clarinsin pikakaunistajan ja Dermalogican kosteuttavan Hydrablur-pohjustajan, saan upean ja ihoa täytelöittävän "kauneusbloggaajan vapaapäivä-meikkipohjan". Jos olisin nuorempi kuin + 30-vuotta, voisi seerumi toimia iltaisin jopa sellaisenaankin. Alkuun vähän arastelin öljypohjaista seerumia mutta nyt tiedän, että ihoni rakastaa niitä enemmän kuin "perinteisiä" seerumikoostumuksia.


Pai skincare


Erikoistuote: Pai ruusunmarjaöljy. Minua ehkä vähän naurattaa tämä A-vitamiinin listalla jyrääminen mutta minkäs voit, jos lähes kaikki A-vitamiinipohjaiset tuotteet ovat saaneet minut pauloihinsa! Vuosi 2016 onkin ollut minulle upea lähtölaukaus anti-age tuotteiden maailmaan tutustumiseen eikä suotta. Ihoni ei ole vuosiin voinut näin hyvin! Pain ruusunmarjaöljy sisältää paljon A-vitamiinia, mutta on ruusunmarjassa myös C-vitamiiniakin. Tätäkin tuotetta ihoni yksinkertaisesti rakastaa, ja valelen ilomielin iltaisin kasvoni ruusunmarjaöljyllä. Joskus laitan tämän seerumin päälle, joskus suoraan iholle. Tätä en raaski jättää hoitovoiteen päälle levitettäväksi!


Missha silmänympärysvoide


Silmänympärysvoide: Missha Super Aqua Ultra Water-Full Eye Treatment. Geelimäinen silmänympärysvoide, joka suorastaan saa ihon näyttämään täyteläisemmältä, voiko parempaa toivoa? Misshan superkosteuttava ja juonteita tasoittava sy-voide onkin tämän vuoden suosikkini. Voiteen ylle on helppo levittää meikki, se toimii niin aamu- kuin iltakäytössä.


Clarins pikakaunistaja


Pohjustaja: Clarins Beauty Flash Balm pikakaunistaja. Kun otin käyttööni Clarinsin pikakaunistajan, lamppu suorastaan syttyi päässäni. Olenko käyttänyt väärän tyylisiä meikinpohjustajia? Ilmeisesti, sillä voimakkaasti mattaavien pohjustajien sijaan minulla toimiikin parhaiten kosteuttava pohjustaja! Clarinsin pikakaunistajaa suositellaan kylläkin kaikille ihotyypeille, ja voi olla että joku toinen kosteuttava pohjustaja olisikin katastrofi omalla ihollani. Pikakaunistaja vaan yksinkertaisesti toimii ihollani ja saa meikin kestämään kauemmin parempana. Pohjustaja tekee hengittävän kalvon ihon ja meikkipohjan välille, ja sen ansiosta meikki kestää kauemmin parempana. Minulla pikakaunistaja esti myös meikkipohjan hapettumista! Kaikillahan tämä ei toimi, mutta minä kuulun heihin onnekkaisiin jotka saavat nauttia toimivasta pikakaunistajasta.


Stagecolor


Meikkipohja: Stagecolor 2nd Skin Liquid Foundation. ( saatu maahantuojalta ) Tässä on kuulkaas toteutettu unelmieni meikkipohja! Se on kevyt, hengittävä, ihoa kaunistava ja kestävä. Meikkivoiteen koostumus on nestemäinen, ja se annostellaan pipetillä. Aion tehdä meikkivoiteesta oman postauksen, se nähnee päivänvalon heti uuden vuoden alkupuolella!


& other stories


Poskipuna: & Other Stories. Tässä on nyt se tuote, jonka olen ostanut vuosia sitten, mutta johon rakastuin vasta tänä vuonna! Sävy Applebloom Pink on upea tumma roosa, jossa on ihan aavistus jopa ruskeaakin. Sävyssä on myös aavistus Pantonen vuoden 2015 väriä Marsalaa. Kun aikoinaan ostin poskipunan, en osannut sitä käyttää, tämän edelle menivät joko Zuiin persikkaiset sävyt tai Bobbi Brownin säpäkkä pinkki. Mutta kun tänä vuonna opin tätä poskipunaa käyttämään, en ole oikeastaan mitään muuta käyttänyt. Sävy on raikas persikkaisten ja kirkkaiden pinkkien jälkeen, ja poskilla sama raikkaus jatkuu. Pakkasin tämän joululomareissullekin mukaan ainoaksi puuterimaiseksi poskipunaksi! Poskipuna levittyy hyvin, ja varovaisella annostelulla on vältettävissä poskipunaöverit.


Chanel Rouge Allure 99 pirate


Huulipuna: Chanel Rouge Allure 99 pirate. Tänä vuonna ostin ensimmäisen Chanelin huulipunani. Vakuutuin laadusta, varsinkin ostamani Rouge Allure on todella helppo laatu. Puna on helppo levittää, se pysyy hyvin ja koostumus on huulia hellivä. Sävy 99 pirate on upea, klassinen punainen. Tämä onkin päätynyt huulilleni loppuvuodesta todella usein!


Giorgio Armani Eye Tint Rose Ashes


Luomiväri: Giorgio Armani Eye Tint. Kuten tiedätte, en ole luomivärinaisia. Jotenkin koen luomivärit vähän haastavina, arkisin minulla ei juuri ole viitseliäisyyttä niiden levittämiseen. Mutta on konsepti, jota rakastan luomiväreissä. Voidemaiset luomivärit toimivat, silloin kun kyseessä on laadukas luomiväri. Ja sitä Giorgio Armanin Eye Tintit ovat! Kunnon pohjustajan kanssa voidemainen luomiväri pysyy liikahtamatta. Eye Tintit on helppo levittää, joskin luomiväri kuivuu aika nopeasti. Näitä onkin ajatuksissa ostaa lisää, oma sävyni Rose Ashes alkaakin pian vaikuttaa siltä, että tuotetta saa kaapia purtilon reunoilta ihan tosissaan. Tämä tuote päihitti muut kestävyyden ja näppäryyden ansiosta!


Elizabeth Arden silmämeikinpohjustaja


Erikoismeikkituote: Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer. Vaikka olenkin todella laiska käyttämään luomivärejä, tiedän sen että luomivärit ilman kunnollista pohjustajaa eivät vaan toimi. Ardenin pohjustaja onkin priimaa ja toimii omilla luomillani mahtavasti. Luomivärit kiinnittyvät hyvin eivätkä karkaa päivän mittaan. Käytän pohjustajaa oikeastaan joka päivä tasoittamaan silmäluomien ihoa, vaikka en laittaisikaan luomiväriä. Pohjustaja toimii myös alaluomella, joskin silloin annostelun kanssa saa olla varovainen. Mutta silloin se myös kiinnittää meikkivoiteen/peiteaineen paikalleen, eivätkä ne karkaa päivän mittaan silmään aiheuttaen ärsytystä. Peiteaine tasoittaa myös silmänympärysihon tummuutta ja tämä menee minulla hätätilanteessa kevyenä peiteaineenakin! Loistotuote, jota ilman en enää osaa olla.


Kérastase


Hiustuote: Kérastase Specifique Bain Divalent shampoo. Minun on ollut haastavaa löytää minulle sopivia shampoita. Käytin pitkään kotimaisen System 4 -sarjan tuotteita, mutta päätin uteliaisuuttani antaa mahdollisuuden Kérastasen shampoolle, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle päänahalle ja kuiville latvoille. Tämänkin kohdalla huomasin valtavan eron tuotteen loputtua ja käytettyäni toisia shampoita, pakkohan tätä olikin hankkia lisää! Tämän shampoon ansiosta olen voinut pidentää pesuvälin kolmeen päivään ja hiuspohjan kutinalle on voinut sanoa hyvästit.

Unique suolasuihke


Hiusten muotoilutuote: Unique suolasuihke. Ennen uuden hiusmallin leikkaamista olin suolasuihkeiden suurkuluttaja ja taisinkin käyttää kolme pulloa tätä Uniqueta! Tykkäsin miedosta, ei liian koppuraisesta lopputuloksesta ja mielsin koostumuksen alkoholittomana jopa hiuspohjaa hellivänä. Unique on luonnonkosmetiikkaa, ja onkin ollut mahtavaa huomata, ettei luonnonkosmetiikan hiustuotteet juuri häviä kampaamosarjoille!

Siinäpä ne ovat, minun tämän vuoden suosikkini kosmetiikkatuotteista. Viime vuoden listan voit lukea täältä. Viime vuonna listauksessa oli 15 tuotetta, tänä vuonna 16. Hauskaa on ollut huomata, kuinka eri vuosien listoissa on hajontaa tuotteiden suhteen, tämän vuoden listalta ei nimittäin löydy peiteainetta, ripsiväriä eikä korostustuotetta. Saa nähdä, millainen lista ensi vuonna muodostuukaan!

17 Kommentit

 1. Mielenkiintoinen lista, kiitos tästä. Pai kiinnostaa sarjana tosi paljon ja etenkin tässä esitelty öljy voisi sopia mullekin.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ett tykkäsit listasta :) Pai kiinnostaa sarjana minuakin, siihen täytyy tutustua jossain vaiheessa enemmän. Hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

   Poista
 2. Nuo Armanin Eye Tintit on aivan loistavia! <3 Vien misellivesi on kyllä tosi tehokas, mutta mä edelleen havittelen niitä misellivesiä, jotka edes vähän tuoksuisi joltain ;) Se on tätä, kun rakastaa tuoksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eye Tintit on kyllä hyviä! Tai no, mitään isoa kokoelmaa multa ei löydy. Mutta mun mielestä ne on parempia kuin By Terryn luomivärikynät ^_^ Mä taas tykkään siitä, ettei kasvotuotteissa ole liikaa tuoksua, tai tuoksu ei saa jäädä pitkäksi aikaa "leijumaan" :)

   Poista
 3. Huikea listaus<3 Anti-age -oliona tuo Pinks Boutique Anti Ageing serum pisti heti silmään. Täytyy varmaan jossain välissä ruveta tutustumaan rusina kun olen;)
  Ihanaa vuodenvaihdetta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit ^_^ Ja haha, rusinasta sileäksi tuotteet on kovassa huudossa ;D Täytyykin yrittää kohta puolin kertoilla tuosta seerumista enemmänkin, se on lajissaan vallan mahtava! Ihanaa vuodenvaihdetta myös sinulle ja ukkelille ^_^!

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoisia tuotteita ja osa itsellekin tuttuja. Ardenin voidetta on kyllä varmaan pakko ostaa itselle jossain vaiheessa, sen verran olen nyt kehitellyt siihen pakkomielteen. :D Eye tintit ovat säilyttäneet itsellänikin suosikin aseman, homma on lähtenyt lapasesta ja omistan melkein koko sarjan... :D Kyttään myös aina jouluna ja keväällä ilmestyviä special-sävyjä. :p Muuten voitko uskoa, mutta mulla ei tällä hetkellä ole yhtään Chanelin punaa? :D On kyllä joskus ollut, monesti seison ständin edessä, mutta en osaa päättää sävyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on laaja kokoelma :) Mutta ne onkin ihania, tykkään helposta formaatista ja pysyvyydestä! Täytyykin kans kytistellä noita speciaalisävyjä, jostain syystä mulla on jäänyt Armanin LE-kokoelmat vähän vieraiksi? Mä muuten ymmärrän hyvin sua, mullekin tulee tosi monta kertaa valinnan vaikeus! Ja varsinkin kun monilla merkeillä on erilaisia koostumuksia, yritä siinä sitten valita :D Toivon mukaan löydät jonkun ihanan Chanelin punan itsellesi ^_^ Tai otat villin kortin ja annat konsulentin päättää sävyn :) Multa ei taas löydy ollenkaan YSL:n tai Armanin huulipunia, voisikin seuraavan huulipunan hankkia jommalta kummalta brändiltä :)

   Poista
 5. Kiinnostava listaus ja mahtuipa sinne useampi tuttu tuote! Neutrogena on edelleen mulle tuntematon merkki, vaikka blogeissa onkin sitä moni kehunut. Ehkä alan pikkuhiljaa muuttamaan mielipidettäni, koska jostain syystä kuvittelen että merkin tuotteet vain kuivattavat ihoa ja näin lisäävät epäpuhtauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mielipide oli mullakin, mutta näillä pesutuotteilla en ole saanut ihoa kuivenemaan! Esim. tämä wash mask on siitä kiva, että se menee vaikka kerran viikossa naamiona, jos joka päiväinen pesu tuntuu liian rankalta :) Kasvovedet ja kosteusvoiteet jätän nuoremmille, niiden suhteen pelkään että ovat sitten liian kuivattavia :P Kasvovedessä taisikin alkoholi olla aika ylhäällä incissä.

   Poista
 6. Mahdoitkohan olla tänään Kankaanpään S-Marketissa ruokaostoksilla? Joku ihan saman näköinen henkilö oli juuri lähtemässä kassalta kun itse saavuin jonon päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäin kiinni :D Kyllä se minä olin, olen Pohjois-Satakunnasta alunperin lähtöisin ja mummuni asuu Kankaanpäässä, olimmekin menossa hänen luo kylään :) Pieni on maailma ^_^ Itse en kyllä hoksannut sinua, en tullut niin katsoneeksi ympärilleni :D

   Poista
  2. No hyvä, etten ihan näkyjä nähnyt :D

   Poista
 7. Jaksaisinpa itsekin kirjoittaa näin hyvät listat vuoden parhaista...! Ei ehkä just liity asiaan, mutta onko Uniquen kuvassa olevat asiat korvikset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa, monihan saattaa blogata listoista vasta tammikuussakin! Olisi todella mielenkiintoista lukea sun suosikeista ^_^ Ja kyllä, kuvassa on Poola Kataryna merkin korvikset, jotka ovat aivan ihanat mutta mun korvat ei enää oikein kestä korvakoruja :(

   Poista
 8. Näitä on niin kiva lukea. <3 Olen pyöritellyt tekisinkö itsekin, mutta hitsin influenssa vaan pitää otteessaan ja tämä postausaihe aiheuttaa paljon aivotyötä. Lisäksi omien lemppareiden valinta on suorastaan mahdotonta. En ole vuoden aikana rakastanut oikeastaan yhdenkään tuotteen saralla vain yhtä tuotetta. Ainoastaan voisi sano, että L'Orealin ja Maybellinen ripsarit ja L'Orealin eye liner, on sellaiset, joista voin mennä sanomaan, että omalla kohdalla parhaat. :)

  Sydämellistä uutta vuotta Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä ihana lukea, kaunis kiitos omasta listastasi :) Listauksien tekeminen on tavallaan kinkkistä, mutta ah, niin ihanaa :D

   Ihanaa alkanutta uutta vuotta! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow