In this Light

Kauneusblogi

Luku 680-Pesevä hoitoaine, voiko sellainen toimia?

pesevä hoitoaine


 Hyvää alkanutta uutta vuotta! Toivon mukaan uuden vuoden vastaanottaminen sujui kaikilla hyvin. Minä otin sen vastaan rauhallisissa tunnelmissa, saunassa pesin kuluneen vuoden pölyt pois. Lomalla olenkin hyödyntänyt saunan ja turvenaamion yhdistelmän enkä voi kuin lämmöllä suositella! Lomareissuun pakkasin mukaan Kérastasen mainion shampoon, mutta myös Goldwellin Kerasilk-linjan Cleansing Conditionerin, eli pesevän hoitoaineen. Mikä se oikein on?

Cleansing Conditioner yhdistää shampoon ja hoitoaineen, se siis samalla pesee mutta hoitaa hiuksia. Näppärä 2-in-1 tuote matkalle! Tuotetta ei suositella jatkuvaan käyttöön, enkä uskaltaisi käyttää tätä ainoana pesutuotteena. Omasta mielestäni tämän ohella kannattaa ainakin vuorotella pesevämmän shampoon kanssa, toki huomioiden mahdolliset hiuspohjaongelmat jne.

Goldwell Kerasilk inci


Pesevä hoitoaine sisältää keratiinia sekä tamanu-öljyä. Koska tuote on räätälöity värjätyille hiuksille, se on sulfaatiton, pesevänä ainesosana on hellävarainen, kookospohjainen Coco-Glucoside. Pesevän hoitoaineen kanssa toimitaan niin, että tuote levitetään kosteisiin hiuksiin, imeytetään huolellisesti hieromalla ja huuhtomalla pois. Teen tämän kanssa ns. kaksoispesun. Omiin hiuksiini joudun kyllä annostelemaan tuotetta vähän hövelisti ja tuotteen vaahtoamattomuus alkuun arvelutti. Mutta puhdasta kuitenkin tulee! Tuotteen tuoksu on kaunis, naisellinen, parfymoitu.

Parasta tuotteessa on mielestäni se, miltä hiukset näyttävät pesun jälkeen ja miltä hiuspohja tuntuu. Tuote jämäköittää ja ryhdistää hiuksia ja hiuspohja tuntuu optimaalisesti kostutetulta. Klähmäinen ja rasvainen tunne eivät kuulu tämän tuotteen kanssa samaan lauseeseen! Oma hiuspohjani onkin haastava, se tuntuu tunkkaiselta hyvin nopeasti, mutta ei varsinaisesti rasvoitu. Moni kosteuttava tuote ei vaan toimi minulla, koska lopputulos tuntuu klähmäiseltä tai hiukset ovat vallan vallattomat! Pesevä hoitoaine sen sijaan ei latista hiuksia, päinvastoin jäntevöittävän vaikutuksen ansiosta hiukset tuntuvat jopa paksumilta!

Tuotteen hinta on n. 26 euroa ja sitä voi ostaa kampaamoista. Omassa käytössäni tuote ei ole kovin riittoisa, mutta luultavasti tulen ostamaan tätä lisää!

19 Kommentit

 1. Mulla on ollut Matrixilta tän tyylinen ja tykkäsin, mutta tosiaan ei voi jatkuvasti käyttää ainoana. Itse pesi joka toinen kerta normilla ja joka toinen pesu hoitavalla. :) Tekisi mieli kokeilla tätä ja vertailla, onko jotain eroa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko, jämäköittikö Matrix hiuksia? Tämä nimittäin, ilmeisesti keratiinin ansiosta, jämäköittää kivasti hiuksia :D Ehkä mä voisin sitten seuraavaksi kokeilla sitä Matrixia ^_^ Nyt mulla on kaksi pesua alla tällä tuotteella ja seuraavaksi kyllä jo kaipaan normaalis shampoota :D Mutta hyvä tuote vuorotteluun!

   Poista
 2. Tätä voisin kokeilla. 2in1 -tuotteet sopivat laiskemmalle minälleni jetsulleen:) Tuubi on nätti ja naisellisesta tuoksusta iso käsi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vieläpä toimiva 2 in 1 -tuote :D Toki joka kerta ei kannata tätä käyttää, vaan vaihtelee pesevämmän tuotteen kanssa. Tuoksu on kyllä tosi hyvä! ^_^

   Poista
 3. Mielenkiintoinen tuote, voisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, olisi kiva kuulla mitä tykkäisit tästä :)

   Poista
 4. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Itse asissa mä en ole edes tiennyt, että tällaisia tuotteita on :D Mun hiukset ja hiuspohja on myös aika vaativat, joten olisi ihan hauska päästä testaamaan tällaista ja katsoa kuinka tuote toimii omissa hiuksissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin tällaisten suhteen pimennossa, kunnes loppukesästä luin tästä Minäkö keski-ikäinen? -blogista ja kiinnostuin :D Sun mielipide oli kans kiva kuulla, toimisiko sulla :) Mä olen tykännyt, tämä on kyllä jättänyt mukavan tunteen hiuspohjaan, mutta tosiaankin, ainoana pesutuotteena en pitäisi :D

   Poista
 5. Muistan joskus kokeilleeni jotain pesevää hoitoainetta, mutta tuosta kokeilusta on niin kauan etten muista mikä oli tuomio :D Sen sijaan muistan kokeilleeni jokunen vuosi sitten hoitavaa shampoota apteekin valikoimista (en taaskaan muista brändiä) ja se ei kyllä tässä letissä toiminut yhtään. Heti pesun jälkeen hiukset tuntuivat liian hoidetuilta ja raskailta. Jo muutaman tunnin päästä ne tuntuivat likaisilta. Aivan liian hoitavaa siis mulle. Hoitoainetta ei todellakaan tarvinnut tuon shampoon kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyh, tuo on muuten mun kauhukuva liian hoitavien shampoiden kanssa :P Liimaletti-tunne ei ole kyllä kiva :( Tässä on onneksi onnistuttu hiomaan koostumus, tämä oikeasti pesee mutta jättää hiukset ja hiuspohjan hoidetuiksi :) Ainoana tuotteena en käyttäisi, mutta nyt joka toisessa pesussa tämä on ihastuttava :)

   Poista
 6. Pesen niin ahkerasti hiuksia, että olisi hauska kokeilla tätä vaihtoehtona shampoolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tämä on armollinen, jos hiuspohja on yhtäänkään kuiva :) Voisin suositella paljon hiuksiaan peseville, tällä saa hyvän huilihetken tavalliseen shampoo + hoitoaine -komboon :)

   Poista
 7. Tykkäsin tästä kovasti ja ihana tuoksukin. Olin todella ennakkoluuloinen, mutta pesikin hyvin. Äkkiä tuo pullo kyllä käytössä suhahti.

  Kivaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana tuote, kiitos kun siitä aikoinaan vinkkasit <3! :) Luulen, että nämä tuotteet kyllä jäävät mun repertuaariin, ainakin talvisin nämä on hiuspohjalle nannaa.

   Ihanaa alkanutta viikkoa Tiialle <3!

   Poista
 8. Olisi mielenkiintoista testata tuota kuinka omissa hiuksissa toimisi. Hinta vain kirpaisee etenkin jos kuluu niin nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, mulla tämä on toiminut tosi mahtavasti ^_^ Toisaalta mä olen iloinen, että joku tuote oikeasti kuluu, mulla on hiustenhoitotuotteita vähän ehkä..liikaa :D

   Poista
 9. Tää vaikuttaa tosi mielenkiintoselta! Yleensä kaikki 2-in-1 shampoot on ihan vaan pettymyksiä, mutta tätä voisin jopa testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Mä luulen, että 2-in-1 jutut ovat kehittyneet kivasti, mullakin on jotain etäisiä muistoja 90-luvun tuotteista jotka olivat..no, omanlaisiaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow