In this Light

Kauneusblogi

Luku 681-Meikki-inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä

60s25
60s21


Olen jo pidemmän aikaa ollut varsinainen meikkijumittaja, sutien päivästä toiseen kasvoille samat tuotteet. Nyt kuitenkin innostuin pitkästä aikaa vähän revittelemään ja päätinkin meikata 60-luvusta inspiroituneen, mutta tähän päivään istuvan meikin! Hiuksetkin asettelin modernin boheemille ampiaispesäkampaukselle ja vaatevalinnatkin pyrin pitämään hyvin 60-luvulta muotokieltään lainaaville. 60-luku on minulle yksi inspiroivimmista aikakausista, rakastan sen ajan vintagefiilistä niin sisustuksessa, pukeutumisessa-jopa musiikissakin! 60-luku on minulle kapinallinen, tavallaan vapauden symboli. En tiedä olisiko elämä oikeasti 60-luvulla ollut niin auvoisaa, mutta modernin ihmisen on ihana romantisoida asioita. Jos olisin elänyt 60-luvulla, olisin ehdottomasti halunnut asua Jenkeissä! Tai svengaavassa Lontoossa.

60s12


60-luvun huulimeikit eivät olleet yliampuvia, huulten sijaan volyymi painottui silmiin. Meikkasin huulet hyväksi havaitulla huulipunakombolla, levitin siis alle Maybellinen korallisen Sunset Blushin ja ylle Lancômen L'Absolu Rouge -huulipunan ihastuttavan nudesävyn, 250 Beige Miragen. Linkatussa postauksessa olikin Lancômen sijaan MACin Honeylove, joka loihtii mattaisemman lopputuloksen. Mutta ai että, kuinka edelleen tykkään tuosta yhdistelmästä, korallinen sävy huulimeikin pohjalla jotenkin herättää beiget sävyt ihan eri tavalla henkiin!

60s26
60s4


Silmämeikin pidin aika neutraalina, ja jätin alaluomen meikittä. 60-luvulla ripsiväriä sudittiinkin antaumuksella niin ylä- kuin alaripsiin, mutta viihdyn parhaiten värittömissä alaripsissä. Yläripsiin sudin sitten ripsiväriä alaripsienkin edestä, Isadoran ripsiväriuutuus Grand Volume Lash Styler on suorastaan kaikkien 60-luvun räpsyripsifanien toteen käynyt unelma. Yläluomelle levitin Rimmelin Brow This Way -korostuskynää, joka on siis shampanjan sävyinen, hohtava korostuskajal. Se on ensisijaisesti tarkoitettu kulmakarvojen alalinjaan levitettäväksi, mutta se toimii mielestäni luomillakin. Tein kevyen vajostuksen Too Facedin Natural Eyes -paletin Nudie-sävyllä. Silmät rajasin Cliniquen mustalla kajalilla ja tein kevyet kissarajaukset, 60-luvun henkeen!

Meikkipohjaksi valikoitui Guerlainin meteoriittipohjustaja sekä Oriflamen The ONE Everlasting meikkivoide. Sävyni on Porcelain ja se on muuten todella vaalea! Omilla kasvoillani tämä ei ole niin everlasting, mitä nimi antaa ymmärtää. Mutta tarkempaa raporttia tästäkin on tulossa-kunhan saan tätä ennen kolmen muun meikkipohjan analyysit viimeisteltyä! Puuteroin meikkipohjan By Terryn hyaluronipuuterilla, poskilta löytyy Bobbi Brownin ihana pinkki Peony, jonka kanssa vähän innostuin. Levitin poskipunan normaalia alemmas ja draping-tekniikalla. Poskipunan alalinjaan levitin vielä kevyesti Diego Dalla Palman rusehtavan persikkaista sävyä. Tykkäsin meikistä, vaikka tämäkin on tavallaan aika perusmeikki. Välillä mietin, onko näin yksinkertaisten meikkikuvien jakamisessa ideaa, toisaalta ehkä te tiedättekin, ettei täältä kannata hakea inspiraatiota meikkien väri-iloitteluun ^_^

Ps. Tällä viikolla postausaikataulu pyrkii normalisoitumaan, siksi poikkeuksellisesti kaksi postausta peräkkäin. Yritän siis jatkossakin pitää tiistain, torstain ja sunnuntain postauspäivinä-toki ottaen huomioon mahdolliset muista asioista johtuvat aikatauluun vaikuttavat seikat ( kuten kiireinen työputki tms. )

12 Kommentit

  1. Oi tää sopii sulle ihan täydellisesti!

    VastaaPoista
  2. Ihana hempeä meikki ja noi huulet on aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Tää huulimeikkiyhdistelmä on hyvin koukuttava :D

      Poista
  3. Tämä tyyli sopii sinulle loistavasti.

    VastaaPoista
  4. Olipa mielenkiintoinen postaus! 60-luku on mielenkiintoinen aikakausi. Twiggy ja Beatles ja muut. Minihameet ja mustavalkoiset geometriset kuviot. Se oli rohkeaa aikaa. Vaaleanpunaiset huulet sopivat sinulle loistavasti ja ajan tyyli muutenkin.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lapsena kuuntelin mielenkiinnolla äitini stooreja 60-luvusta :) Ja nykyään ilahdun, jos telkkarista tulee aikakaudesta kertova dokumentti. Se on aivan varmasti ollut rohkeaa aikaa, vedenjakaja vuosikymmen! Kivaa viikkoa myös sinulle :)

      Poista
  5. Sopii sulle perfect:) Huulipunakombo on aivan ihana ja sun huulet on niin täyteläiset muutenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Tähän huulimeikkiin olen pahasti koukuttunut :D

      Poista
  6. Että tykkään sun tyylistä ja meikki ja kokonaisuus on niin kaunis. Ihana huulipunan sävy, tykkäisin kovasti itsellenikin. Sydämellistä loppiaisviikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3! Mulla oli tänään tuota punaa pelkältään ja koin, että jotain uupui. Olen ihan fiksaantunut tuohon yhdistelmään ^_^

      Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow