In this Light

Kauneusblogi

Luku 694-Luonnollinen seerumi ikääntymisen merkkeihin

luonnonkosmetiikka


Muistan etäisesti, kun ensimmäisen kerran innostuin seerumeista ja sellaiseen investoin. Oli syksy 2008, ja olin saanut Emotionista ostosten yhteydessä pienen näytteen Clarinsin sittemmin rakastetuksi kulttiklassikoksi nousseesta HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase -seerumista. Jos oikein muistan, kyseinen seerumi oli silloin aika hiljattain lanseerattu. Mietin kauan, raaskinko sen ostaa mutta lopulta päädyin hankkimaan sen omakseni. Kävinkin lukemassa vanhaa blogiani ja huomasin rakastaneeni tuotetta meikinpohjustustuotteena, kuulemma meikkivoide on muuttunut intensiivisemmäksi ja kasvoilla paremmin pysyväksi! Sen muistan, että seerumi loihti kasvoilta kuivat kohdat pois. Tuon seerumin jälkeen olenkin käyttänyt säännöllisesti seerumeita, toki välillä on ollut yksinkertaistetumpia ihonhoitorutiineita, mutta en ole koskaan pitänyt seerumia minään turhana tuotteena. Ja toivonkin, että panostus ihonhoitoon nuorella iällä tuottaa hedelmää sitten, kun olen harmaahapsi lady ^_^

Tulin loppusyksystä hankkineeksi englantilaisen luonnonkosmetiikkamerkin, Pinks Boutiquen tuotteita, joista puhdistusvoiteen jo esittelinkin. Sarjan Anti Ageing seerumin ostaminen ei aiheuttanut kovin suuria mietintöjä, ja arvaatte varmaan miksi? Syypää on siis ruusunmarja, johon olen jo ehtinyt ihastua Pain öljyssä. Seerumi on tarkoitettu aikuiselle iholle, mutta en näkisi mitään syytä, miksi tätä ei voisi nuoremmatkin käyttää tehokuureina. Seerumi sisältää ruusunmarjaöljyä joka on hyvä A-vitamiinin lähde, mutta myös avokado-, aprikoosi-, sekä jojobaöljyjä. Seerumissa onkin laaja kirjo eri vitamiineja, sekä se sisältää luonnollista retinohappoa. En ole koskaan aiemmin törmännyt kyseiseen ainesosaan, eikä googlettaminenkaan tuottanut tulosta. Retinohapon sanotaan parantavan ihovaurioita ja kirkastavan sekä täytelöittävän ihoa. Hmm, omasta mielestäni ainesosa kuulostaa retinolin kaltaiselta, mutta en uskalla varmaksi sanoa, onko kyseessä sama ainesosa, tai edes retinoli-johdannainen.

Olen käyttänyt seerumia iltaisin, mutta toisinaan myös meikinkin alla. Seerumi loihtii ihastuttavan pehmeän ihon, ja koin seerumikuurin aikaan ihon näyttävän häkellyttävän tasaiselta. Seerumi on öljypohjainen, ja se sitoo kosteutta ihoon. Usein saatoin holvata seerumin ylle vielä Pain ruusunmarjaöljynkin. Mutta tosiaankin, omasta mielestäni erityisesti otsan iho tuntui siloittuvan seerumin ja öljyn ansiosta, se tietynlainen röpelöisyys tuntui vain kadonneen. Myös ihon rasvoittuminen on helpottunut, öljyt ovatkin siitä oivia että ne tuntuvat tasapainottavan ihon omaa talituotantoa ( tai sitten ne liuottavat iholle pukkaavaa talia, jonka takia talituotanto tuntuu tasapainottuvan, vaikka talituotanto itseasiassa jatkuisikin aivan normaalina. Tällainen järkeily on siis ihan omaa "maalaisjärkeilyäni" ^_^ ). Seerumi ei mielestäni vaikuttanut meikin kestoon negatiivisesti, siis silloin kun levitin sen meikkivoiteen alle.

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, iso plussa tummasta väristä jonka ansiosta tuote säilyy kauemmin tehokkaampana! Saatoin toisinaan holvata tätä aika avokätisesti, mutta seerumi tuntui imeytyvän öljypohjasta huolimatta aika vikkelästi. Tuoksu on ruohomaisen raikas, mutta yrttinen. Siinä on myös itämaista vivahdetta mukana. Seerumin hinta on 54 euroa ja sitä voi ostaa maahantuojan verkkokaupasta. Jos luonnollinen näkökulma ikääntymisen merkkien hidastamiseen kiinnostaa, on tämä oiva tuote. Seerumi pääsikin mukaan viime vuoden kosmetiikkasuosikkini-listalle, sen verran ihastuttava tapaus on kysymyksessä!

8 Kommentit

 1. Kuulostaa upealta:) Pitää varmaan lisätä tämäkin to-shop -listalle, joka on jo pitkä kuin nälkävuosi...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, mulla on kuule varmaan saman pituinen to-shop -lista, ja se vaan kasvaa kasvamistaan :D

   Poista
 2. Seerumit ovat kyllä ihan must, en voisi enää elää ilman, itse saatan läträillä helposti parillakin eri seerumilla yhtenä iltana, jos oikein innostun kerrostelemaan. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumeihin kyllä jää koukkuun, nyt mulla on sen verran poikkeukselliset testaukset menossa, ettei mukana ole seerumia ^_^ Mutta uusi seerumi kyllä odottaa tuolla jo korkkaamistaan :D Seerumeilla kuitenkin saa tarvittaessa tosi hyvin lisäpotkua ihonhoitoon!

   Poista
 3. Mä olen alkanut käyttää seerumeita vasta parin viime vuoden aikana. (Olisi ehkä pitänyt aloittaa jo paljon aiemmin...) Mutta siis joo, nyt en voisi kuvitella ihonhoitoa ilman seerumia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kun seerumeihin vaan pääsee kiinni, niin ei niistä ole valmis luopumaan ^_^

   Poista
 4. Mä käytän useampaa eri seerumia. Leukaan ja leukapieliin näppyjä estävää naamiota ja muuallekin kasvoille sitten kosteuttavaa versiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myönnän, että holvaan kyllä kaikki seerumit aina koko kasvoille, nekin jotka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle :D Ehkä voisin opetella tuohon sun tekniikkaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow