In this Light

Kauneusblogi

Luku 700-Oodi huulimeikkien pelastajalle!

UDlips18


Kun ostin vuosi sitten ihonvärisen kajal-kynän, en voinut uskoa, mihin käyttöön se itselläni päätyykään. Enkä vielä vuosia sitten voinut uskoa sitä, että näkisin huulimeikin tekemiseen sellaisen vaivan, että käyttäisin huulipunan ohella jotain toista tuotetta. Muistaakseni taisin Minnan blogista lukea näppärän huulimeikkivinkin ja se oli kuulkaa menoa sitten! Väitän, että sen jälkeen huulien meikkaamiseni on noussut aivan uudelle tasolle. Siis laatutasolle. Antakaas kun selitän alla olevien kuvien avulla.

UDlips2


Kun huulille sutii pelkän huulipunan ilman sen kummempia rajauksia, voi lopputulos olla joskus vähän homssuinen. Varsinkin haastavan väriset tai kiukutellen levittyvät huulipunat voivat jättää epäsiistin ilmeen. Levitin Urban Decayn Pandemonium huulipunan siveltimellä, se on oikeastaan ainoa järkevä keino saada kyseinen väri levittymään edes jotenkin tasaisesti! Minulta ei löydy oikean sävyistä rajauskynää ja värittömät rajauskynät eivät oikein omalla kohdallani toimi optimaalisesti. Huulten reunat jäävät utuisiksi ja toisessa reunassa alahuulta väri on levinnyt huulten rajojen ulkopuolelle. Mikä avuksi?

UDlips7


Otetaan se ihonvärinen kajal ja käydään sillä huulten reunat varovaisesti läpi. Kajalia kannattaa puhdistaa kämmenselälle, sillä se värjääntyy huulipunasta eikä tarkoitus ole sutata lopputulosta, vaan siistiä. Kajali kirkastaa huulten rajoja ja huulipunakin saa selkeämmät rajat, ja yleisilme on huomattavasti siistimpi! Kannattaa tottakai valita mahdollisimman oman ihon tai meikkipohjan sävyinen kajal, tiedän esimerkiksi NYXiltä löytyvän Wonder Pencil -kajalista useampaakin ns. ihosävyä! Oma kajalini on H&M:n, eikä siitä ole käsitykseni mukaan kuin tämä yksi sävy. Se on ehkä omaan makuuni hitusen liian vaalea, mutta kajalin jälkeä kannattaakin ehdottomasti tasoitella varovaisesti esim. sormen päällä tai topsi-puikolla.


Udlips17-2

Udlips11


Luettuani tämän niksin Minnan blogista olen todella usein siihen turvautunut! No okei, en välttämässä töissä ennen työpäivän alkua huulimeikkiä tehdessäni tähän niksiin tartu, mutta aina silloin kun minulla on aikaa meikata rauhassa, meikkaan huulet näin. Huulethan voi ennen huulipunaakin rajata ihonvärisellä kajalilla mutta itse olen viime aikoina mieltynyt tähän siistimistekniikkaan enemmän. Tämä niksi on kyllä mullistanut oman huulimeikkimaailman, enkä voi kuin antaa lämpimän suosituksen tälle niksille!

17 Kommentit

 1. Hitto toi Pandemonium on kyllä hankala. Mä rakastan tota sävyä, mutta ärsyttää kyllä tuo epätasaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä haastava, varsinkin näin talviaikaan :P Sävy on kyllä to-die-for! <3

   Poista
 2. Max Factorilta on muuten tullut just tohon tarkoitukseen ihan erikseen suunniteltu kynä, eli sillä saa sotkut siivottua. En ole ehtinyt vielä testaamaan sitä, mutta odottaa vuoroaan heti kun huulipuna seuraavan kerran leviää yli reunojen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, täytyykin pitää silmät avoinna seuraavalla kauppareissulla ^_^ Voisin veikata varta vasten tähän suunnitellutn tuotteen toimivan! Mua houkuttaisi kokeilla niitä NYXin kyniä :) Jään odottamaan sun kommentteja siitä MF-kynästä!

   Poista
 3. Kiitos hyvästä vinkistä. Ei muuta kuin kajalin ostoon!
  Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihonvärisellä kajalilla saa kyllä freesattua kivasti huulimeikkiä, mutta toimii se tarvittaessa esim. näppyjen peitekynänäkin :D Ja saahan sillä myös katsessa kirkastettua ihanasti!

   Myöhäiset ystävänpäivätoivotukset tätä kautta <3!

   Poista
 4. Tämä vinkki kuulostaa hyvältä, kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä ^_^ Ja kiva, kun kommentoit :)

   Poista
 5. Mainio vinkki:) Sitä pitääkin kokeilla, kun on Nyxin kynäkin jo hankittuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sulta löytyykin sitten jo välineet, ei muuta kuin kokeiluun vaan :) Ja tee ihmeessä siitä NYXin kynästä postausta, mielelläni luen sun ajatuksia siitä :)

   Poista
 6. Hyvä idea tämä ja joo, varsinkin tummempien punien kanssa huoliteltu look on suositeltavaa. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotkut sävyt kyllä vaativat vähän huolitellumpaa lopputulosta :D Ihanaa keskiviikkoa myös sinne ^_^

   Poista
 7. Näyttää kyllä tosi hyvältä tuollaisilla täydellisillä huulilla. Itse olen käytännössä huomannut, että huulten tarkka rajaaminen saa huulet myös jotenkin pomppaamaan enemmän esiin, vaikka pysyisi hillityissä väreissä, ja jos ei sitä halua (jos suun muoto ei ole niin... sellainen mitä haluaa korostaa), utuiset reunat on luultavasti parempi vaihtoehto (+ tietysti lähellä huulen omaa väriä oleva huulipuna).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Selvällä rajauksella huulet kyllä suorastaan pompahtavat esille. Täytyisikin testailla sellaista utureunaista huulimeikkiä, saisin siitä hyvää haastetta itselleni :)

   Poista
 8. Hyvä vinkki, koska mulla on aina se ongelma, ettei ole sopivaa rajausväriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEp, sopivien rajauskynien hankkiminen on haastavaa, melkeinpä pitäisi olla joka punalle oma kynänsä :D Ja mulla ne läpinäkyvät rajauskynät ei oikein toimi :P

   Poista
 9. Tuo on loistava vinkki, menee käyttöön tälläkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow