In this Light

Kauneusblogi

Luku 701-Ripset pitkiksi risiiniöljyllä?

risiiniöljy


Moni on varmaan kuullut, että ripsiä sekä kulmakarvoja voi ainakin teoriassa saada kasvatettua risiiniöljyn voimalla. Risiiniöljy on kautta historian ollut hiuksia ja karvoja vahvistava ravinnerikas öljy, se sisältää E-vitamiinia, hyviä rasvahappoja ja on hyvin proteiinipitoinen. Kaikillahan tämä kasvatusniksi ei toimi ja kun sain mahdollisuuden testata Ekovistan öljyjä, mieleeni jolkahti perinteinen risiiniöljykuuri. Siis ei se laksatiivinen, vaan nimenomaan tämä ripsiä kasvattava öljykuuri! Omat ripseni ovat iän myötä muuttuneet lyhyemmiksi ja harvemmiksi, mielenkiinnolla odotan mitä risiiniöljykuuri tuo tullessaan. Ajattelinkin kokeilla vähintään kuukauden verran, miten omat ripseni, mutta myös kulmakarvat tähän ihmeöljyyn suhtautuvat. Lähtevätkö ne kasvamaan, vai säilyykö lopputulos ennallaan?

Levitän risiiniöljyä vain ja ainoastaan toiselle puolelle kasvoja, eli oikean puolen ( kuvissa vasemman puolen ) silmäripsiin sekä kulmakarvoihin. Tällöin on mahdollista huomata selkeämpi ero toisen silmän ripsiin ja kulmakarvoihin, eikä tarvitse miettiä onko lopputulos esimerkiksi lisäravinteiden ansiosta tapahtunutta kasvua ( otin haperoiden kynsien takia käyttöön erään lisäravinteen, jolla voi myös olla karvojen kasvuunkin vaikuttavia ominaisuuksia ). Vertailukuvina on ripsivärilliset kuvat, sillä omat ripseni eivät oikein muuten erotu. Yritän kuukauden kuluttua käyttää samaa ripsivärilaatua, eli Isadoran Grand Volume Lash Styleria. Katsotaan siis maaliskuussa, miltä ripset näyttävät, tuleeko eri silmien välille selvää eroa!

Risiiniöljy on pr-näyte, saatu maahantuojalta


Isadora15


Isadora1

20 Kommentit

 1. Näitä tuloksia odotan suurella mielenkiinnolla. Itselläni on varsin nysät ja harvat ripset ja harvenemaan päin. Olen joskus harkinnut jonkinlaisen kasvatusnesteen hommaamista, mutta en ole sitten kuitenkaan uskaltanut ryhtyä toimeen. Risiiniöljy kuulostaa jotenkin turvallisemmalta aineelta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin kiinnostaa ja odotankin jo kutkuttaen, miten käy :D Mä en ole uskaltanut tarttua noihin "petrokemian" kasvatustuotteisiin, kun pelkään silmäreaktioita :( Risiiniöljy kuulostaa turvalliselta, mutta voihan tälläkin saada tuhoa aikaan :P

   Poista
 2. Jään jännityksellä odottamaan tuleeko näkyvää lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin odotan! Jollainhan tämä toimii ja toisilla taas ei :P

   Poista
 3. En kyllä jaksa oikein uskoa, että mitään suurta vaikutusta tulisi. Mä kokeilin viime kesän ajan risiiniöljyä kulmakarvoihin ja harvakseltaan ripsiin, eikä mitään eroa. Mä vähän luulen, että jos muutenkin rasvaa hyvin silmänympärysihoaan, niin tuskin risiiniöljy sitten vaikuttaa. Mutta on tää vissiin myös aika yksilöllistä, miten tehoaa. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistankin muuten sun kokeilun, nyt kun sanoit! Mä en rasvaa yläluomea, toivotaan että mulla tulisi vaikutuksia :D Kaikillahan tämä ei toimi, ja jollain taas toimii :D

   Poista
 4. Mä huomasin risiiniöljyllä vaikutusta, ei toki mitään massiivista muutosta mutta pientä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin uskon, että risiiniöljyllä saa tuloksia aikaan, toivon että itsekin saisin :)

   Poista
 5. Tää on mielenkiintoista! Haluaisin kokeilla, mutta mulla tuppaa muutenkin aina olemaan silmälasien yläreuna jossain rasvalähmässä, joten ajatus öljyn käytöstä vähän tökkii. Toisaalta haitat vs. hyödyt ja voisihan sen laittaa vaikka yöksi tai ihan vähän ennen nukkumaanmenoa, jolloin ei tarvi enää nähdä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, olisin voinut jo tekstiin laittaa, että levitän öljyä vain yötä vasten, luulen että päiväkäytössä tämä olisikin aika epäkäytännöllinen! Mutta kokeile ihmeessä, jos sulta öljyä löytyy :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. toivotaan, että jotain tuloksia tulisi aikaan :D

   Poista
 7. Mulla on ollut käytössä Nurmen risiiniöljy ripsille mutta en ole muistanut käyttää sitä kovin säännöllisesti. Nyt testaan ekoripsiseerumia, olisi toki ollut hyvä idea aloittaa käyttö vain toisen silmän ripsiin. :) Jään odottelemaan sun testituloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän vaikeuksia näiden käyttämisessä, en vaan meinaa muistaa :D Ehkä nyt, kun on tästä blogissa kertonut, tulee haastettua itsensä ihan eri tavalla :) Toispuoleisen testailun taisin keksiä Ostolakossa Virveltä, joka testaili tällä tavalla erästä ripsiseerumia. Minäkin odotan sun mahdollista postausta ripsiseerumista :)

   Poista
 8. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia, sillä omat tynkäni kaipaavat pituutta ja tuuheutta. <3 Ihanaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten ripseni tähän reagoivat :D Toivotaan, että tuloksia tulisi aikaan :) Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle! <3

   Poista
 9. Mä testasin risiiniöljykuuria joskus blogin alkuaikoina, mutta en kyllä huomannut mitään muutosta mihinkään suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikillahan tämä ei välttämättä toimi, mielenkiinnolla odotan omat testitulokseni :)

   Poista
 10. Mielenkiintoista! Jään odottelemaan jatkopostauksia.
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin kiva testaus, katsotaan miten ripsien käy :) Ihanaa viikonloppua myös sinne suunnalle <3 :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow