In this Light

Kauneusblogi

Luku 702-Luonnonkosmetiikan detox-naamio Olivia Kleinilta

Detox naamio


Sain alkuvuodesta upean mahdollisuuden päästä blogin kautta testaamaan luonnonkosmetiikkamerkki Olivia Kleinin tuotteita ja nyt testailuni alkavat olla siinä mallilla, että niistä voin blogiin kirjoittaa analyysia! Olivia Klein on suomalainen merkki, itse tuotteet valmistetaan Jenkeissä. Merkin perustaja Olivia turhautui siihen, ettei löytänyt vuosien saatossa herkistyneelle iholleen sopivia tuotteita ja sisuuntui siinä määrin päättäen perustaa merkin, jonka tuotteet soveltuvat herkälle ja allergisoituneelle iholle. Merkin filosofia pohjautuukin tietynlaiseen minimalismiin ja kosmetiikan normien tuulettamiseen. Tästä syystä merkillä ei ole valikoimissaan pilvin pimein tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin vaan merkki haluaa tarjota tuotteita ihon oikeisiin tarpeisiin. Tarvitaanko sen seitsemän sortin kosteutusta tai moninkertaisia pesurituaaleja? Olivian tuotteissa on kiinnitetty huomiota pH-tasapainoon. Merkki ei testaa eläimillä, mutta kaikki tuotteet eivät ole vegaaneille sopivia. Vegaanien kannattaakin tutkia incit! Olivian tuotteiden pohja rakentuu perinteisen vesipohjan sijaan lääkealoeen ( eli Aloe Veraan ), koostumukset ovat tiiviitä ja niiden annostelun kanssa vähemmän on enemmän. Tuotteita ei ole erikseen hajustettu, vaan niissä tuoksuvat pelkät raaka-aineet. Jaan postaukset suosiolla kahteen eri postaukseen, tänään aion kertoa teille sarjan naamiosta ( koska rakastan naamioita yli kaiken ^_^ ) ja myöhemmin paneudutaan muihin tuotteisiin sekä aion avata tuntemuksiani vielä laajemmin.

Olivialla on valikoimassa yksi naamio, Detox Masque. Se sopii kaikille ihotyypeille. Naamio pohjautuu lääkehiileen, sekä vihreään teehen mutta sisältää myös hedelmähappoja granaattiomenan ansiosta. Kiinnostuinkin naamiosta, sillä lääkehiilellä on ihoa puhdistava vaikutus, se potentiaalisesti nostaa epäpuhtauksia pintaan. Hedelmähappoja fanitan taas niiden ihoa hellävaraisesti kuorivien ominaisuuksiensa takia! Naamiossa on myös DMEA-yhdiste, jolla on mahdollisia anti-age-vaikutuksia, sen pitäisi kiinteyttää ihoa. Naamion tuoksu on jännä, sellainen teemäinen salmiakkisilla vivahteilla.

Naamio levitetään puhdistetuille ja kuiville kasvoille, geelimäinen koostumus hierotaan ihoon kunnes ihon pinta muuttuu nahkeaksi. Naamio saattaa hedelmähappojen ansiosta kirvellä, mutta omat kasvoni ovat niin karaistuneet hapoille, etten tuntenut edes pientä nipistelyä. Vaikutusajan eli 10-15 minuutin jälkeen naamio pestään pois joko lämpimällä vedellä tai musliiniliinan avulla. Musliiniliina tehostaa kuorivaa vaikutusta, ja olenkin pyrkinyt käyttämään sitä tai pehmeää froteepyyhettä. Oma ihoni ei valitettavasti kestä puhdistusliinailua jatkuvassa käytössä mutta aina silloin tällöin uskallan sitä kokeilla.

Varsinkin silloin, jos en käytä muuta kuorivaa tuotetta, huomasin naamion nostavan epäpuhtauksia pintaan aika huimasti! Virallisen testijakson päätyttyä, otettuani entsymaattisen kuorinnan takaisin rutiineihini, en huomannut epäpuhtauksia nousevan samaan malliin esille. Naamiolla on kuitenkin miedosti ihoa kuoriva vaikutus, mutta huomasin kaipaavani virallisen testijakson aikana naamion oheen kuorinta-ainetta. Naamiota suositellaan käytettävän kerran tai kaksi viikossa, olen pyrkinyt 1,5 kerran tahtiin. Nyrkkisääntönä sanottakoon, mitä rasvaisempi iho, sen useammin naamiota voi käyttää.

Täytyy sanoa, tämän tyyliset naamiot ovat suosikkejani! Näillä saa näkyvääkin detox-tulosta aikaan ja iho on seuraavana päivänä hyvännäköinen, toki riippuen myös siitä miten jälkikosteutus on onnistunut. Sitä ei kannata laiminlyödä, naamion poispesun jälkeen kasvoja ei kannata pyyhekuivata, ainakaan liian kuiviksi ja hoitosuihketta kannattaa suihkuttaa reippaasti. Kosteusvoide kannattaa lisätä hoitosuihkeesta kostealle iholle ja kuivaihoisten kannattaa harkita vielä muutaman öljytipan tai seerumin sekoittamista kosteusvoiteeseen. Olivian sivuilla sanotaankin, että tilannetta kannattaa tarkkailla ja tarvittaessa lisätä niin hoitosuihketta kuin kosteusvoidetta esim. tunnin kuluttua ensimmäisestä kosteutuskierroksesta.

Olivia Kleinin tuotteet ovat todella edullisia, esimerkiksi tämän naamion hinta on vain 13,40 euroa! Olivia Kleinin tuotteita myy esimerkiksi TwistBe -luonnonkosmetiikkakeidas Helsingissä, heillä on myös verkkokauppa joka toimittaa ympäri maailman. Olivia Kleinin tuotteita pääset kurkistamaan TwistBen valikoimasta tämän linkin takaa.

Naamio on pr-näyte, saatu brändiltä. Linkki ei ole mainoslinkki.

Onko Olivia tuttu sarja? Käytätkö detox-naamioita?

17 Kommentit

 1. Tätä merkkiä saa myös täältä Sveitsistä, mutta en ole mitään ylistäviä arvioita nähnyt - so far.

  Nyt kun kerroit, kiinnostuin myös. Tosin ainesosat eivät niinkään ole detoxiin liittyviä antioksidantteja, mutta muuten toimivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dzinni - Kerrotko tarkemmin mistä OK-tuotteita on saatavilla sieltä Sveitsistä?
   Tai onko tämä jokin sekaannus johonkin toiseen tuotemerkkiin koska en ole myynyt tuotelisensejä sinne eikä meillä ole siellä maahantuojaa.
   Olivia Klein

   Poista
  2. Dzinni, Naamio kyllä toimii hyvänä ihonpuhdistamisen tehostajana, itselläni se nosti hyvin epäpuhtauksia pinnalle varsinkin silloin, kun käytössä ei ollut erillistä kuorivaa tuotetta :)

   Poista
 2. Hei Dzinni - Kerrotko tarkemmin mistä OK-tuotteita on saatavilla sieltä Sveitsistä?
  Tai onko tämä jokin sekaannus johonkin toiseen tuotemerkkiin koska en ole myynyt tuotelisensejä sinne eikä meillä ole siellä maahantuojaa.
  Olivia Klein

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut nimen ja vähän katsellut ko. nettikaupan sivuilta eri tuotteita. Toistaiseksi en ole ryhtynyt tuumasta toimeen, mutta voisin jossain vaiheessa kokeilla jotain anti-age -tyyppistä seerumia, kuinka ollakaan;) Detox-juttuja en ole kokeillut. En oikein ymmärrä mihin niitä tarvitaan. Enkä ole kokenut, että olisin sellaisen tarpeessakaan;)
  Kivaa sunnuntaita, Salka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun iho kyllä kaipaa detoxia, muuten se menee tukkoon :)Mulle siis detox-naamiot ovat syväpuhdistavia naamioita. Olivian seerumit kannattaa sekoittaa kosteusvoiteen sekaan, aion itsekin niitä jossain vaiheessa kokeilla :) Ihanaa alkavaa viikkoa myös sulle :)

   Poista
 4. Ei ole tuttu, mutta käytän Detox-naamioita . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Detox-naamioilla on kyllä sijansa ihonhoidossa :)

   Poista
 5. Kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta :) Ko.sarjaan en ole vielä päässyt itse tutustumaan enkä ole sattunut kovinkaan paljoa arvioitakaan tuotteista näkemään, joten odotan innolla loppuja kokeilujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä mielenkiintoinen tuote! Varsinkin tukkeutumiin taipuvainen iho kiittää! Jossain vaiheessa tuleekin lopuista tuotteista enemmän tarinointia :)

   Poista
 6. Kuulostaa kyllä todella hyvältä naamiolta. Ihan uusi tuttavuus tämäkin, mutta kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.
  Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mukava uusi tuttavuus, tuotteet on lisäksi tosi edullisia, eivät tee kukkaroon isoa lovea :D Ihanaa alkanutta viikkoa :)<3

   Poista
 7. Kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta, ja juuri minulle sopivalta. Kaikki epäpuhtaan ihon tuotteet kiinnostaa ja hintakin on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva kuulla, mitä tykkäisit tästä naamiosta, mulla se on ainakin toiminut hyvin :) Sarja on kyllä tosi edullinen!

   Poista
 8. Tehokkaan kuuloinen naamio. Mä innostun aina kaikista hiilijutuista ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mustakin on kovaa vauhtia tulossa hiilifani :D Olisi kiva kuulla sunkin kokemuksia tästä naamiosta :)

   Poista
 9. Mahtava kuulla, että tuotteet on toiminut sulka hyvin :) Testaa ihmeessä naamio, sillä saa lisää potkua ihonhoitoon :) Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow