In this Light

Kauneusblogi

Luku 717 - Kauneuden kuolemansynnit

OF8

Smoky Eye Candy -blogin Sanna haastoi minut hauskaan haasteeseen, jonka teemana on seitsemän kuolemansyntiä, mutta kosmetiikan ja kauneuden näkökulmasta. Tähän haasteeseen oli helppo tarttua ja pidemmittä puheitta minun vastaukseni ^_^ Kiitos vielä kerran Sanna haastamisesta!

1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Hyvin levittyvä huulipuna, ja sävyltään mieluiten kirkas punainen tai fuksia. Jos minulla jää kiireessä huulipuna laittamatta, olo on jotenkin vaillinainen, varsinkin työpäivinä koen oloni helposti "nukkavieruksi" ilman punaa, vapaapäivinä kotona hengatessa meikittömyys ei itseäni haittaa. Oikeaan kohtaan osunut poskipunakin tekee ihmeitä ja loihtii pikadieetin ( vaikka toisaalta kannatan myös ajatusta, ettei kenenkään täytyisi meikata huijatakseen kiloja pienemmiksi, mutta sorrun siis siihen itse. Siis meikkaamalla kilojen häivyttämiseen, haha! ) Myös suolasuihke sekä hiuslakka ovat nykyään ihan ehdottomast "kauneustuotteet", sillä niiden avulla saan paljon enemmän hyviä hiuspäiviä!

Ruby11

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Kapeaa vyötäröä :D Kun on tasapaksu pötkylä, niin on tasapaksu pötkylä. Ihastelen aina myös siroja kasvoja ^_^


3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?

Jaa-a, no oikeastaan sellaisia, mitkä eivät toimi ollenkaan, missään tarkoituksessa! Osalle tuotteistahan keksii jatkokäyttöä, esim. kasvoputsareista saa hyviä vartalon pesuaineita, mutta jos peiteaine ei toimi, sille ei oikein keksi toista käyttötarkoitusta.

HM3

4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Jalkojen rasvaamisen sekä luomivärin käyttämisen. Tiedän, varsinkin jalkojen rasvaamisen suhteen minun pitäisi skarpata!


5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Kallein on tällä hetkellä tovi sitten blogissakin vilahtanut Bakelin Malic-seerumi. Myös Clarisonic maksoi aikoinaan paljon. Halvin..hmm. Olisikohan Essencen luomiväri? Tai H&M:n rajauskynä?


6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?

Huulipunat. Meikkipohjat. Mutta kun RAKASTAN niitä ^_ ^ Silläkin uhalla niitä on tullut haalittua, vaikka järkikin sen sanoo, etteivät ne kestä ikuisuuksia. Minulla onkin muutama meikkivoide juoksettunut, ja se se onkin harmittanut :(

Mufe43

7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

No ihan ensiksi kaikki Bakelin seerumit. Myös Kjaer Weisin 200 euron kauneusöljyn ostaisin silmää räpäyttämättä - nyt voin vaan haaveilla siitä ^_^ Hankkisin varmaan eniten kallista, selektiivistä luonnonkosmetiikkaa.

Millaiset on sinun syntisi? Tähän saa tarttua kuka tahansa, en erikseen haasta ketään ^_^

ps. Blogissa saattaa tulevina viikkoina ilmestyä postauksia harvemmalla tahdilla, koska elän nyt todella, todella kiireistä, jännittävää ja ainutlaatuista aikaa! Juttuideoita olisi vaikka ja kuinka, mutta nyt tuntuu siltä, ettei aika riitä kaikkeen tekemiseen ja valitettavasti se, mistä mahdollisesti joudun tinkimään, liittyy harrastuksiini.

10 Kommentit

 1. Ihanat kuvat:) Mulle jalkojen rasvaaminen on jokailtainen rutiini, mutta kropan rasvaaminen on suorastaan vastenmielistä. Hemmetisti pinta-alaa rasvattana;)
  Hyvää sunnuntaipäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Mä aina välillä saan hyvän rytmin jalkojen rasvaamiseen, mutta sitten se vaan jää...nyt tosin kantapäät on olleet siedettävässä kunnossa, onneksi! Vartalonkin rasvaus kyllä kans jää tosi usein :P Mitenhän siitäkin saisi kunnon tavan? :D

   Ja ihanaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 2. Meillä on selkeästi samanlaisia ylensyönnin oireita. :D

  VastaaPoista
 3. Cashmere Haze bongattu! Se on ihana! <3

  Tsemppiä jänniin aikoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaankin ihana<3 Voisinkin blogiin rustailla muutaman sanasen :) Ja kiitos Fanni, kaiken kiireen päälle tulin kipeäksi/kärsin allergiasta, kaikki tsemppi kyllä tarvitaan ^_^

   Poista
 4. Ylensyönti kohtaan voin vastata, että KAIKKI tuotteet kiinnostaa ja kaikkea tulee kerättyä :D. On suorastaan vaikea keksiä yhtä tuotekategoriaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä tosi selkeä suuntaus, vaikka kaikki tuotteet kiinnostavatkin :)

   Poista
 5. Ole hyvä. :) Mä en ollut kuullutkaan Bakelin seerumeista, mutta nyt himottaisi ostaa sellainen testiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo Malic on ainakin tosi loistava :) Ja täten kiinnostavat kaikki muutkin! Tosin tänään ostin 3+1 -päiviltä Novexpertin hyaluroniseerumin, jonka korkkaamista odotan ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow