In this Light

Kauneusblogi

Luku 722- Sigma Aura Powder, ihana poskipunatuttavuus!

Sigma2

Kun olin teini, ei minun meikkipussistani poskipunaa löytynyt. Taisin ostaa ensimmäisen poskipunan ollessani 17-vuotias ja muistan elävästi sen, kun odotin koulubussia poikapuolisen luokkakaverini kanssa ja huolestuneena kysyin, "Tapsa näytänkö mä possulta, kun mulla on poskipunaa?". Luokkakaverini taisi vähän hämmentyneenä vakuutella, että ei, et näytä possulta. Mutta vakuutteluista huolimatta olen kokenut poskipunan hyvin haastavana meikkituotteena. Se ei ole kuulunut päivääni jokaiseen. Olen vasta reilusti yli parikymppisenä ymmärtänyt poskipunan ilot ja salat. Oikeaan paikkaan sudittu puna antaa ihanan rusotuksen ja hehkun, sekä loihtii kasvoilta muutaman kilon pois. Tai tarvittaessa täyteläisemmät kasvot. En enää osaisi olla ilman ja jos vain laitan meikkiä, en enää jätä poskipunaa paitsioon.
  Sigma5

Uudet poskipunat kiinnostavat, vaikka totuus on se, että vain muutamalla punalla pärjää vallan mainiosti. Poskipuna kun on lähes ikuisuustuote, jonka loppuminen on fanfaarien paikka. Mutta, eri värisillä poskipunilla saa leikiteltyä ja luotua erilaisia vivahteita. Tylsäähän se olisi päivästä toiseen sutia vain yhtä sävyä poskille. Minä käytän useasti jopa kahta eri sävyä, koska niillä saa meikkiin enemmän syvyyttä, mutta kiireessä menen yhdellä.
  Sigma21Sigma18

Nykyään harkitsen tarkkaan, mitä uusia poskipunia ostan ja yritän pitää maltin mukana. Mutta en voinut taannoin vastustaa kiusausta, kun tein elevenille tilauksen. Niin vain ostoskoriin sujahti siveltimistään tutun merkin, Sigman Aura Powder -poskipuna, sävyssä Nymphaea. Minun on pitänyt iät ja ajat hankkia merkin siveltimiä, mutta tulinpa sitten ostaneeksi poskipunan. Sävy Nymphaea on upea, koralliinkin taittava vaaleanpunainen. Poskipunan sävystä voisi kuvitella, että tälla saa hetkessä Pelle Hermanni -posket mutta poskipunan koostumus on yllättävän kevyt. Kyllä tälläkin poskipunaöverit on mahdollista saavuttaa, mutta siihen vaaditaan reipasta kerrostamista. Alla oleviin kuviin olen pyörittänyt punaa kevyesti poskipunasiveltimeen ja sutinut sitten poskille. Lopputulos on raikas ja näyttää siltä, kuin olisin ulkoilemalla saavuttanut terveen rusotuksen poskipäille. Kuviin on livahtanut jokin ärsyttävä karva tms. roska, mutta menkööt. Luonnollisesti huomasin sen vasta siinä vaiheessa, kun käsittelin kuvia. Mutta sävy, se on ihanan raikas ja kevyt, ehkä vähän siinä ja siinä onko se jo liian kylmä omalle ihosävylleni.
  Sigma1.2Sigma1.4

Poskipunan hinta oli todella maltillinen, 15,60 euroa. Poskipunaa on paketissa 8,48 grammaa, joten tämä ei ihan heti tule loppumaan! Vertailun vuoksi esim. Zuiin poskipuna painaa 3 grammaa, ja minulla on vasta nyt loppumassa ensimmäinen Zuiin poskipuna. Toki jotkut punat kuluvat käytössä nopeammin, kuin toiset, tämä saattaa osoittautua nopeastikin kuluvaksi punaksi. Poskipunan koostumus kun on pehmeä ja ihan aavistuksen kallellaan kermaiseen. Se ei siis ole kova. Minusta pehmeät ja kermaiset koostumukset kuluvat nopeammin. Mutta, tämä paljastuu oikeasti vasta käytössä.

Sigman poskipuna on ihastuttanut helppokäyttöisyydellään. Olen huomannut tarttuvani tähän aamuisin viime aikoina, jättäen muut punat odottamaan uutta inspiraatiota. Tykkään siitä, että tällä saa helposti kevyen poskimeikin aikaan, ei niitä kaivolta kirkolle näkyviä poskia! Omaan meikkausfilosofiaan kun iskee enemmän kevyempi poskipunameikki, mutta tarvittaessa kyllä irroittelenkin. Mutta jos hakusessa on helppo ja kevyen ilmeen antava poskipuna, en voi kuin lämpimästi suositella kyseistä poskipunaa!

Onko Sigma tuttu merkki? Millaiset poskipunat ovat sinun mieleesi?

ps: Vinkkinä, huomasin Sigman tuotteiden olevan elevenillä tarjouksessa 14.4.2017 asti. Poskipunan hinnaksi jää 12,60 euroa.

13 Kommentit

  1. Luulin, että Sigma tekee vain siveltimiä;) Pitääkin heti tarkistaa elevenin sivuilta mitä muita kivoja meikkejä Sigmalta löytyy. Juuri tuollainen kermainen poskipuna olisi mukava. Ehkä olisi silloin toiveita, että poskipunan saisi käytettyä loppuun tällä vuosisadalla;)
    Ja tuo sävy on todella kaunis, hennon marjaisa, eikä hypi silmille:) Sellaisista minäkin tykkään:)
    Ihanaa iltaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin luulin pitkään minäkin :D Mun täytyy raportoida, miten tämä tulee kulumaan, luulen että semi-kermaisesta koostumuksesta huolimatta tämä tulee kestämään piiiitkään :D Sävy on kyllä nappi, ja totta, siinä on kaunista raikasta marjaisuutta :) Hyvää pääsiäistä! <3

      Poista
  2. Kaunis puna! Mulle poskipuna oli pitkään tosi haastava mutta kyllä mä sitä nykyään käytän jonkinlaisella menestyksellä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihastuttava :) Joo, ei se poskipuna välttämättä ole kaikista helpoin meikkituote. En enää osaa olla ilman, ja nuo teiniajan kriiseilyt tuntuvat aivan ihmeellisiltä nykyään :D

      Poista
  3. Tosi kaunis puna! Mä en taida omistaa Sigmalta mitään, en edes siveltimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kaunis <3 Maailma on pullollaan merkkejä, välillä ihan pökerryttää kun miettii mitä kaikkia ihania merkkejä oikein löytyykään ja sitten se, että ehtiikö niitä edes koskaan kokeilla ^_^

      Poista
  4. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että ihana sun uusi blogi-ilme! <3 Ja kiva tämä poskipunakin, tosi luonnollinen ja raikas. Ymmärrät varmaan myös vitsin, jos sanon, että hyvä nimi tällä :D Mullehan poskipuna on must. Se on se tuote, jota en jätä koskaan välistä. Poskipunat tulee harvoin kulutettua loppuun, mutta niitä on silti kiva olla useampia, koska vaihtelu virkistää yhtä lailla kun poskipuna virkistää aina ilmeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3 Blogin ilme oli pitkään pohdinnassa, kävin selailemassa noit pohjia säännöllisin väliajoin kunnes eräänä kertana löysin heti sen mistä tiesin, että tämä se tulee olemaan ^_^

      Sigma on lähtenyt vähän Nars-linjalle ;D Ja me ollaan kyllä samikset, en mäkään enää osaa olla ilman. Huomaan jo siitä, kun otan meikkipohjista kuvia ja katson niitä, joissa on pelkkä meikkipohja kasvoilla, kuinka "lattealta" kasvot näyttävätkään :P Poskipuna kuitenkin tuo heti ryhtiä kasvoille, ja muotoa.

      Poista
  5. Ihanan värinen, todella söpö ja kaunis mutta samalla arkinen, joka päivän meikkiin sopiva puna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Charming Nails :) Tämä on kyllä vähän sellainen, jokaiseen meikkiin ja tilanteeseen sopiva poskipuna ^_^ Siski tähän onkin ihanan helppo tarttua, varsinkin kiireaamuina säästää aikaa kun ei tarvi miettiä, minkä punan valitsee :D

      Poista
  6. IIiihana sävy, juuri sellainen jota kutsun rusotuksi tuovaksi. <3 Sydämellistä pääsiäistä Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä mahtava rusotuspuna <3 Ja ihanaa pääsiäistä teidän perheelle ^_^ Nauttikaa!

      Poista
  7. Kaunis sävy<3 Ehkä vähän turhan kevyt omaan makuuni tällä hetkellä, kun viime aikoina on tullut käytettyä melko tummia sävyjä poskilla. Kesällä toi olisi varmasti munkin makuuni ihan täydellinen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow