In this Light

Kauneusblogi

Luku 742 - Avon ja ombre-huulet

Ombrelips31
Tuotteet saatu blogin kautta

Keväällä sähköpostiini kilahti kysely, haluaisinko osallistua Avonin järjestämään kolmiosaiseen, Instagrammissa käytävään meikkaushaasteeseen, #bereMARKableen? Vastasin kyllä, koska itseasiassa Avon brändinä on kiinnostanut minua ja koin meikkaushaasteen olevan mahdollisesti sellaisen konseptin, jossa voin haastaa itseni. Olen aika kilpailuhenkinen ja joutunut tekemään sen suhteen töitä, etten häviön hetkellä heitä pelinappuloita seinään. Tässäkin haasteessa on mahdollista voittaa, mutta itselleni suurin voitto on se, että uskalsin ottaa haasteeseen osaa, ja kenties haastan itseni toteuttamaan jotain oman mukavuusalueen ulkopuolista tekniikkaa!

Haasteen ensimmäisessä osassa oli tehtävänä loihtia täydelliset ombre-huulet. Toteutusta varten saimme Avonilta erilaisia huulimeikkituotteita, kaksi Big Colour Lip Tint Pen -huulitussia, kaksi Mark the Bold -huulipunaa sekä Glossy Tube Lip Gloss -huulikiillon. Koska halusin haastaa itseni, päätin rakastamieni huulipunien sijaan tarttua huulitusseihin sekä huulikiiltoon! Niitä tuotteita kun ei juuri meikkipussistani löydy, huulipunia sitten niiden sijasta enemmänkin :D
  Ombrelips23Ombrelips22

Testailin erilaisia yhdistelmiä, mutta koin itselläni luontevimmaksi levittää huulten ulkoreunaan Big Colour Lip Tint Pen -huulitussin sävyä Flamingo, ja sisemmälle huulitussin sävyä Freesiaa. Rajasin huulet ensiksi sävyihin sopivalla huultenrajauskynällä. Huulten keskellä töpsäytin Glossy Tube Lip Gloss -huulikiiltoa, sävyssä Watermelon on Pop.

  Ombrelips10Ombrelips8

Huulimeikistä tuli itseasiassa tosi kiva, varsinkin osana muuta meikkiä! Harmi vaan noita huulitusseja eikä huulikiiltoa löydy Avonin verkkokaupasta, sillä varsinkin nuo tussit vaikuttavat mukavan huolettomilta tuotteilta. Ne jättävät ohuen, stain-tyylisen ilmeen. Toki kestävyys ei ole niin hyvä, kuin huulipunalla. Olen käyttänyt niitä myös paljon esim. Isadoran Twist-Up -huulipunien alla, jolloin saan Twist-Up -puniin enemmän syvyyttä! Näistä huulitusseista varsinkin tuo Freesia, joka on ihana fuksiainen sävy, on kyllä niin omiin lempisävyihini lukeutuva. Tässä huulimeikissä todellakin viihdyin, ja voisin hyvin tehdä tämän toisenkin kerran!

14 Kommentit

 1. OI ihanat huulet! Sopii sulle tosi hyvin (:

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit huulet ja kiva tää väriyhdistelmä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsin tästä yhdistelmästä paljon 😊

   Poista
 3. Ihan sun sävyt:) Sun huulilla kaikki näyttää hyvältä<3

  VastaaPoista
 4. Tämä kisa on tosi hauska, ja mukavan osallistava. Innostuin kovasti, vaikken olekaan mikään huippumeikkaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, hauska kisa jossa melkeinpä parasta on osallistuminen ja itsensä haastaminen 😃

   Poista
 5. Upeat huulet! Itse käytin ombre huuliin samoja sävyjä myös.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 🌸 Nää sävyt oli herkullisen raikkaat 😊 Ihanaa tiistaita ❤

   Poista
 6. Oon vähän niinku valinnut sut voittajaksi, tuo kuva on vaan uskomaton, mikä valoisuus ja hehku kasvoilla ja olet myös ihanan ajattoman klassisen kaunis ja nuo huulet. Yes, jos saisi äänestää, äänestäisin sua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiiaseni, en kestä miten ihana kommentti!!<3<3<3 Suuren suuret muiskut <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow