In this Light

Kauneusblogi

Luku 745 - Tehokas ja syväpuhdistava savinaamio

Purifying Clay Mask

Tuote on saatu blogin kautta, pr-näyte

Savi on tunnettu ihoa syväpuhdistavista ominaisuuksistaan, ja se onkin monien naamioiden, mutta tätä nykyä myös ihonpuhdistustuotteiden raaka-aine! Varsinkin epäpuhdas iho hyötyy savesta, joka parhaimmillaan auttaa epäpuhtauksien minimoinnissa. Savi ns. imee itseensä likaa, joten se ainakin teoriassa pystyy puhdistamaan ihohuokosia. Savella saa myös uudistettua ihoa, sillä se poistaa kuolleita ihosoluja ja toimii myös kevyesti kuorivana tuotteenakin. Olen lähes puoli vuotta luottanut ihoni kuorinnassa savi- ja turvenaamioihin, unohtamatta kuorivia happoja sisältäviä seeerumeita ja hyvin olen pärjännyt näillä tuotteilla. Ihoni ei edes tykkääkään kovin mekaanisesti hankaavista kuorinnoista! Saven hyvät ominaisuudet on myös huomioitu Dermosililla, ja heiltä onkin tullut markkinoille kuluneen kevään uutuutena Purifying Clay Mask -savinaamio ( 8,50 € / 40 ml ).

 Dermosilin Purifying Clay Mask on pakattu näppärään tuubiin. Ja iloitsen siitä, että kerrankin tuote on pakattu riittävän pieneen tuubiin! Tämä on siis mahdollista saada joskus kulumaan loppuun! Naamion pääraaka-aine on savi, mutta siinä on myös mukana taikapähkinävettä, glyseriiniä ja salisyylihappoa, mutta myös xylitolia. Taikapähkinä, glyseriini sekä xylitoli kosteuttavat sekä rauhoittavat ihoa, kun taas salisyylihappo on mukana tuomassa potkua puhdistukseen. Salisyylihappohan on oiva raaka-aine epäpuhtaalle iholle, ja se pystyy tunkeutumaan ihohuokosen sisälle.

savinaamio

Etukäteen inci-listaa tavattuani mietin, että kyseessä on aivan varmasti todella tehokas naamio. Ja sitä se onkin. Saven ja salisyylihapon yhdistelmä kuulosti ihohuokoset putipuhtaiksi räjäyttävältä. Naamio levitetään kuiville kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, ja sitten se huuhdotaan pois. Naamion ei tarvitse antaa kuivua kokonaan!

Talviaikaan naamio oli itselleni ehkä liiankin tuju. Naamion voi laittaa myös pelkälle t-alueelle ja jos ihosi on kovin pintakuiva, mutta epäpuhdas, suosittelen melkeinpä sitä taktiikkaa. Vaikka itsehän kyllä levitin naamion koko kasvoille, ainoastaan yhden kerran kokeilin laittaa poskille kosteuttavampaa tuotetta! Naamion jälkeen iho janoaa kosteutta, ja sitä sille kannattaakin tarjota. Kosteuttava naamio tekee hyvää, samoin seerumivoitelu. Huomasin aina naamiosta seuraavana päivänä naamion pistäneen epäpuhtauksiin liikettä, ja otsalle tuntuikin pamahtavan aina tiettyhin kohtiin pari finniä. Iho janosi lisäkosteutta vielä muutamina päivinä naamioinnin jälkeen.

Omassa käytössäni optimaalinen naamiotahti on kerran, kaksi kuussa, joka viikkoinen tahti on liian kuivattava. Tosin kesällä varmaan uskallan kokeilla tiheämpääkin tahtia, kun iho muuttuu rasvoittuvammaksi. Naamio sopiikin parhaiten rasvoittuvalle iholle. Jos kaipaat tehokasta ja syväpuhdistavaa naamiota, eikä ihosi ole kovin kuiva, tuote on ehdottomasti katsastamisen arvoinen!

 Käytätkö syväpuhdistavia naamioita?

12 Kommentit

 1. Hienoa, että naamiotuotteita on pienissäkin tuubeissa. Mullahan ei yleensä ole ongelmaa saada tuotteita loppumaan, mutta yksi naamio on ollut nyt kaapissa ja tietysti käytössäkin yli vuoden, mikä johtuu lähinnä tuotteen jättimäisestä koosta;)
  Savipohjaisia naamioita kartan, koska ne ei vaan sovellu kuivalle iholleni. Ihotyypeistähän kerroitkin kattavasti:)
  Kivaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juts tuosta syystä en fanita sellaisia perhepakkaus-kokoisi naamioita :D Ne kun ei meinaa loppua niin millään! Jos savi ei ole sun juttu, niin silloin ei tätä kannata harkita ( ja olisi muutenkin sulle liian tuju ).

   Ihanaa alkavaa viikonloppua <3!

   Poista
 2. Kuulostaa tujuudessaan siltä, että tää sopisi hyvin korvaamaan kuorinnat silloin tällöin omalla iholla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi tehokas! Mä en ole tosiaankaan käyttänyt enää ns. virallisia kuorintoja, savinaamiot ja kuorivat happoseerumit ovat ajaneet asiansa :D

   Poista
 3. Aika monet naamiot tuntuu tosiaan tulevan aika tuhdeissa megaputeleissa. Onhan se aina kivaa saada rahalleen vastinetta, mutta välillä on turhauttavaa, jos tuote menee vanhaksi ennen kuin sen ehtii käyttää loppuun. Itse sekoitan oman naamioni puhtaasta kaoliinisavesta ja kasvovedestä, mutta toi lisätty salisyylihappo kuulostaa kivan tujulta lisältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan toi, että monesti tuotteet menee pilalle ennen kuin ehtii käyttää sen loppuun :( Mulla onkin nyt käytössä yksi sekoitettava savinaamio, joka on ollut iloinen yllätys :) Ehkä muuten jos saven sekaan sekoittaisi salisyylihappoa sisältävää kasvovettä, niin saisi vielä syväputsaavampaa efektiä? :)

   Poista
 4. Savinaamio oli ensimmäinen naamio mitä olen koskaan kokeillut. Dermosilin tuotteista tykkään ja ovat aina myös sopineet meidän herkkäihoiselle tyttärellekin.
  Meillähän on tytön kanssa naamiopäivä kerran viikossa :)
  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän on muuten itselläni ollut eka naamio, mitä olen kokeillut? Nyt pistitkin pahan :D Dermosililla on mukavia tuoteita ja tykkään osan tuotteiden pakkausdesignistakin :) Ihanaa alkavaa viikonloppua <3!

   Poista
 5. Näin kuivaihoisena tollasia syväpuhdistavia (savi)naamioita ei tuu käytettyä kovinkaan usein, mutta silloin tällöin kyllä. Varsinkin omalla T-alueella huomaa sen, että silloin tällöin kasvot kannattaa puhdistaa ihan kunnon aineella ja toikin naamio varmasti sopisi hyvin mulle juurikin sille T-alueelle. Kovin usein en mitään syväpuhdistavia naamioita uskalla käyttää, mutta käytön jälkeen naama tuntuu aina ihan silkkisen sileältä ja sen puhtauden kyllä näkee ja tuntee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovin kuivalla iholla ns. kuivattavat ja syväputsaavat tuotteet voivat olla liian rankkoja käsittelyitä :P Kyllä talvella huomasi, että tää oli tosi tuju, nyt kun iho on ollut normaalimpi, on tämäkin toiminut paremmin :D Mutta välillä on hyvä syväputsata ihoa! Ja tää toimii itselläni myös kuorivanakin tuotteena :)

   Poista
 6. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta ja voisi toimia hyvin niinä päivinä kun iho on päässyt huonompaan kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää nostaa kyllä epäpuhtaksia siinä määrin, että huomaan erityisesti otsalle nousevan parin päivän sisällä ihme kamaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow